- 1 Aralık 2011
- 3.387
- 4.477
- 36
-
- Konu Sahibi kendimdebilmiyorum
İlaç veriyolar sonda yine tekrarlıyor. sanırım birazda eşlerden tekrar geçmesinden oluyor. Biz ilaçla ariniyoruz ama onlarda kalıyor o virüs sonra sar başa en başaAnladım, belki enfeksiyon vardır onun içinde ilaç verir dr unuz biraz zaman geçsin kötü bir şey yoktur bence merak etmeyin
İnşaAllah yokturrAnladım, belki enfeksiyon vardır onun içinde ilaç verir dr unuz biraz zaman geçsin kötü bir şey yoktur bence merak etmeyin
Ben de şaşırdım evet, hamilelik takip programlarında da 24 Ocak sat baz alınınca bugün 5+6 olarak gösteriyor.Kendim takvimden hesaplayinca benimde 5+6 çıkıyor evet sanırım doktor yanlış hesap yaptıaslında ultrason cihazına da girdi son adet tarihini cihazın kendi hesapliyor olması gerekmez mi çözemedim bak şimdi
HayırlısıBen de şaşırdım evet, hamilelik takip programlarında da 24 Ocak sat baz alınınca bugün 5+6 olarak gösteriyor.
Doktorun bir anlık dalgınlığına gelmiş olabilir belki
Tabii oda olabilir o zaman ilişki sırasında eşlerin önlem alması gerek mikroplar içinİlaç veriyolar sonda yine tekrarlıyor. sanırım birazda eşlerden tekrar geçmesinden oluyor. Biz ilaçla ariniyoruz ama onlarda kalıyor o virüs sonra sar başa en başa
Şuan aynısı bende varArkadaslar merhaba. Ben su an 5+2 haftalık hamileyim. Hamilelikten once de sari akintim vardi. Daha sonra hamile kaldim. Doktora sari akintim var dedim doktor 12.haftadan once hicbi sey yapamayiz dedi. Akintim sari renkte. Bazi katı bazense sıvı oluyor. Napacagimi sasirdim. Sizde boyle bir sey olmus muydu? Napmistiniz? Gebelik icin riskli mi?
Adet öncesi de var mıydı pekiEvet benimde sarı aktım vardı. Doktor hamilelik akıntısı olduğunu söyledi. Hormonlardan dolayı sarı olduğunu söyledi.
Hamile kalınca çok az başladı. Adet geciktiğinde yavaş yavaş çoğalmaya başladı cnm. Ama bende enfeksiyon çıktı. Ondan olabilir mi bilmiyorum ama doktor hamilelik akıntısı demişti.Adet öncesi de var mıydı peki
AnladımHamile kalınca çok az başladı. Adet geciktiğinde yavaş yavaş çoğalmaya başladı cnm. Ama bende enfeksiyon çıktı. Ondan olabilir mi bilmiyorum ama doktor hamilelik akıntısı demişti.
Kaç gün gecikti canım?Anladım
Tüm belirtiler bende var. Bu sarı akıntı bile. Ama testim negatif. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Gecikme yok henüzKaç gün gecikti canım?
O zaman biraz bekle canım. İnşallah hamilelik vardırGecikme yok henüz
Bu ay klomen+ovitrelle uygulandı
İğne üzerinden 14 gün geçti beklemedeyim
Adetimi hesaplayamıyorum biraz karıştı aslında
İnşaAllah..O zaman biraz bekle canım. İnşallah hamilelik vardır
Keseyi gördünüz mü acabaArkadaslar merhaba. Ben su an 5+2 haftalık hamileyim. Hamilelikten once de sari akintim vardi. Daha sonra hamile kaldim. Doktora sari akintim var dedim doktor 12.haftadan once hicbi sey yapamayiz dedi. Akintim sari renkte. Bazi katı bazense sıvı oluyor. Napacagimi sasirdim. Sizde boyle bir sey olmus muydu? Napmistiniz? Gebelik icin riskli mi?
EvetKeseyi gördünüz mü acaba
Sarı akıntı durumu bende de varAğrı ve koku yok ama yoğun bir akıntı anlayamadım ben de. Idrarda koku var gibi hissediyorum. Doktoruma sormadım henüz.
Pozitifi gördükten ne kadar sonra gördünüz :) hayırlı olsun bu arada
iki gün sonra randevum var o zaman sorcam doktora, kaşıntı ya da ağrı yok o yüzden enfeksiyon değildir diye düğünüyorum ama emin değilim umarım enfeksiyon değildir