- 3 Şubat 2022
- 31
- 9
- Konu Sahibi gldbrr2021
Merhabalar kızlar. 6 aylık evliyim, 27 yaşındayım. Bundan 1 sene kadar önce yumurtlama dönemimde akıntıyla birlikte gelen kanamalarım başlamıştı. Adet düzensizliğim yoktu günü gününe olurdum, yumurtlama akıntım tam anlamiyla yumurta akı kıvamında renksiz kokusuz doktorların olmasını gerektiğini söylediği gibiydi yani… Daha sonra iki dönem arası kanamam şiddetlendi ve ağrıyla birlikte olmaya başladı. Ultrasonda hic bir sorun görünmüyodu bekar olduğum için vajinal ultrason da bakilamiyordu. Evlendikten sonra da ilişki sonrası agri ve kanama buna eklendi. 15 gün sonra hemen doktora gittim ve yarım santimlik poliple ufak bir rahim ağzı yarasi oldugunu söyledi. Herhangi bir tedavi önermedi. Ağrım kanamam devam ediyor. Yumurtlama donemimde yumurta aki kivaminda akintim artik yok. Daha su damlasi gibi ve sarı bir akıntım var. Üstüne bir de her ay akıntım başladığı zaman başlayan idrar yolu enfeksiyonu eklendi. Ne yapacağımı bilmiyorum yaşadığım şehirde doktorlar çarem olamadılar. Ustelik 2 aydır bebek denememiz de başarısız, zaten ilk gittiğim doktor bakalım rahim agzindaki yarayla gebe kalabilecek misin cümlesi kurmuştu. Yaşadığım durumu yaşayan var mı