Sarhoştum, hatırlamıyorum.

Allahtan arkadas ortamimda sarhos olunup yatagima cikip tuvaletini yapanlar yok.

birden icim fena oldu tuvalet olayinda.

Arkadasinizla mesafe koyup koymamaniz, su an kadar olan gecmisinize bagli bence.
Sadece bir olayla arkadas silinmez kanimca.

Herkes farkli sekillerde hata yapabilir.

oyy bu olay bana da bir anımı hatırlattı. 3 kız sinan özeni izlemeye gitmiştik ,ttarabyadaki tavernasına.
diğer 2si içti. bende içtim rakı ama onlar dağıldı:).
dedim bana gelin bende kalın gece. taksiyle evlerine gidecek durum yok çünkü.
onlara bir odayı hazırladım. çekyatta yattılar. ben odamda.
gecenin bir yarısı odamda bir ses
. gardrobumun açılması gibi.
başucumdaki lambayı açtım ki benim kankilerden biri gardroba girmeye çalışıyor.
napıyorsun canım dedim,tuvalete giriyorum dedi. sıkıştımda.
ama orası benim gardrop dedim. kalktım. banyoya kadar götürdüm dışarda bekledim. çıktı yatırdım. öyle yattım. ertesi gün yaptığını hatırlamıyor tabii.
ama her görüştüğümüzde 3müz bunu anlatırdık. gülmekten ölürdük. hey gidi hey:)
kıısaca ara. ama çok içki içirme bundan sonra..

Kafasi yerinde olsa,bu sacma hareketleri ypmazdi,o yuzden bu sebeple arkadasliginizi bitirmessin heralde.alkol iste,insanlar bu laneti kullanip bile bile kendilerini acinasi hale sokuyorlar..allah yardim etsin.

Alçınızdaki çişe bakın ve vicdan yapmayın. Aklı başında biri o durumda kovulsa bile hatasını telafi etmeli. Kim temizleyecek o evi şimdi? :KK62:

Bu konuyu birisine okutmayı çok isterdim ama anlayacağını sanmıyorum.

Ben sizin tutumunuzu yanlış buldum. Ben de votka içmiştim (pişmanım gerçi). Ama gerisini hatırlamıyorum. Hatırlama mevzusu kişiden kişiye degisir. Herkesin bünyesi farklı. Kim kasıtlı yatağa işer ki. Bence yanlış yapmissiniz kovmakla. Sonucta 7 yillik dost ayıp yani

Ben sizin tutumunuzu yanlış buldum. Ben de votka içmiştim (pişmanım gerçi). Ama gerisini hatırlamıyorum. Hatırlama mevzusu kişiden kişiye degisir. Herkesin bünyesi farklı. Kim kasıtlı yatağa işer ki. Bence yanlış yapmissiniz kovmakla. Sonucta 7 yillik dost ayıp yani

İlk kez içmiyor ki bu arkadaş. Kontrolünü kaybettiğini bile bile içiyor yani madem dayanıksız içmeyecek bu şekilde davranışlar 'sarhoştum hatırlamıyorum' adı altında hoş görülemez. Ayrıca nasıl bu kadar kaybedebilir ki kendini?

Bana neyse :KK70:

yuh!! (arkadaşlar ve adminler pardon :KK45:) bu kadar da olmaz ki.. defalarca kez deli gibi içtiğimi hatta gecenin sonunu hatırlamadığımı bilirim. ama en fazla arkadaşımdan kalkıp evime giderken geri arkadaşımın evine dönüp gece orda kalmışımdır yani eve gidememişimdir ya da konuşamayıp sızmışımdır. ama bu kadar bilincimi bile kaybetmeme rağmen asla böyle hareketlerim olmadı. bu nasıl bilinç kaybı yaa insan sızar en fazla. değişik bir bilinç nasıl bakacak bi daha yüzünüze. dozu ayarlansa aslında içki keyif için içilir.

Ay cok guldum:KK70:ksr bakmayin..kovulmsyi haketmis yani..ya erkek arkadaslarinizda olsaydi, cocuklarin irzina gecerdi mazallah :KK70:

Ben inanmiyorum ya kendini kaybetmeye. Ben de bir kez sarhos olmustum insanin kafasi bi tuhaf oluyor ne biliyim her sey sanalmis gibi geliyor falan ama ne yaptigimin gayet bilincindeydim sadece ayakta falan duramiyodum sarhos olunca bilincin neden gitsin ki

Senin bahsettiğin kafanın güzel hali.
Her zaman içmediğim halde kolay kolay sarhoş olmayan ben çok içmediğim hatta hiç karıştırmadığım da fena sarhoş olmuştum. Nasıl uykuya geçtiğimi bile hatırlamıyorum. İyi ki ablamın evindeymişim.

Kalkıp da tuvaletin yerini şaşıracak kadar olmayabilir. Ama karıştırarak içilince bu derece olur.

çok iğrenç birşey gerçekten. insanın daha sonra görüşmeye içi almaz. kınamamak lazım diyorum da ilk defa mı içiyor bu kadr kendini kaybediyorsa bir yerde kendini durdurması lazımdı bu ne ya. dua et yangın fln çıkarmamış evde

Tek kelimeyle iğrenç!
Nefret ederim böyle insanlardan.
Siz de rica ederim böyle ne ideğü belirsiz kişilerle görüşmeyin.

• Beğen
Reactions: twe
X