Sarhoştum, hatırlamıyorum.

Yaklaşık 7 yıllık samimi bir dostluğumuz var. Dün yine bana geldi. Benim rahatsızlığımdan dolayı hep gelir gider de zaten.
Biraz bir şeyler içmeyi planlıyorduk, ben şarap, o'da hem şarap hemde birayı karıştırdı. Ben ağzıma süremem birayı zaten.
Gece geç vakit oldu sohbet, muhabbet derken, birazda dertleştik. Ama Kızın Kafası full oldu. "İçme yeter, ben seni zaptedemem bu halimle" desemde içtikçe içti. Önündeki son bira şişelerini, kırık bacağımla zar zor önünden topladım ve dolaba sakladım. Tabii o bunlardan habersiz, Hayatla irtibatı tamamen kopmuş durumda. Benimde kafam iyi sayılmaz ama bilincim gayet yerinde.
Baktım bu sızmış, ben de yerime geçtim uyumak için. Aradan 10 dk diye söylüyorum size ama pek ne kadar zaman geçtiğini tahmin edemiyorum. Dudağımda bir sıcaklık hissettim. Gözlerimi hafif araladığımda bizim ki benim dudağıma yapışmış, bir yandan da erkek Arkadaşının adını sayıklayarak beni öpüyor. Bütün kuvvetimle ittim, bağırdım kızdım. Hala kendinde değildi. Pat yere düştü ve tekrardan sızdı.
Sabah saatlerinde, bu yine kalkmış. Ben uyuyorum o sıra, yatağımın ucuna çıkmış -ki ben tam o anda uyandım. Kafamı kaldırdığımda pijamasını sıyırmış benim yatağa işiyor. Ayağım alçılı, alçım hep çişş oldu:KK43:
Tekrar ittim onu, bu sefer Yüksek ve kararlı bir ses tonuyla onu uyandırdım. Bağırdım, neden böyle bir şey yaptığını, bu kadar kendini nasıl kaybedersin diye ona çıkıştım. O da yaptığını görünce çok utandı, farkındaydım.
lavaboya gitti, kusmaya başladı her taraf yine Battı. Ev leş gibi koktu;(
Bu sefer onun bu hallerine üzüldüm. Uyuması için fırsat verdim, Öğlen ayık kafayla Konuşmak için.
Sabah 11 civarlarında oturduk konuştuk ve "sarhoştum hatırlamıyorum" dedi. Bir müddet görüşmeyelim dedim. Ama onu çok üzdüğümün farkındayım, şimdi ise ona bağırdığım, hakaret ettiğim için, evden kovduğum için çok pişmanım. Aramak ve aramamak arasında kaldım.
böyle arkadaş olmaz olsun..

üzerine işemesi kafan da rakı bardağı kırması baya dost canlısı :confused:öbür sefere ağzını aç bekle belki yine çişi gelir:KK51:bu nasıl arkadaş görüşmeyin bununla.

Ben olsam kapının önüne koyardım hiç acımazdım. Hiç sevmem böyle şuursuza içenleri durmak bilmeyenleri. Tamam ergenliğimizde hepiöiz sarhoş olduk ayıldık bayıldık kustuk ama içmeyi bilmiyorduk öğrenincede bir zahmet ağzınla içiver dimi.. Birde bu kadar sarhoş olabilmek için kaç bira içmek lazım alkol eşiğide baya düşükmüş.

Sarhoşken adam öldürsek suç sayılmayacak mı:))) gerçekten meraktan soruyorum öyle bir şey varsa değerlendirmek lazım:)))

cana kast çok başka bir şey onun detaylarıı bilmiyorum, yalan söylemeyeyim
ama mesela çocuklukta ceza indirimi, belli yaşın altında mesela 12, ceza verilmemesinin sebebi çocukların beyninin, karar verme yetilerinin henüz gelişmediğinin düşünülmesi. 7 yaşında amcasını öldürdüğü halde serbest kalan var üstelik meraktan çekmiş tetiği neyse çok uzaklaştık konudan bunun gibi işte

Arkadaşın bilincini kaybetmiş ve seni erkek arkadaşı sanarak öpmüş. Öpülen sensin ama öptüğü sen değilsin. Belliki iyi bir dost (yazının başında yazdıkların onu gösteriyor), bu durumda senin tavrına karşılık onun düşünmesi gerekiyor asıl bu dostluk devam eder mi diye. İçmeyi bilmeden içmiş bilinçli yapmış gibi yargılamak bence asıl problem.

Ben inanmiyorum ya kendini kaybetmeye. Ben de bir kez sarhos olmustum insanin kafasi bi tuhaf oluyor ne biliyim her sey sanalmis gibi geliyor falan ama ne yaptigimin gayet bilincindeydim sadece ayakta falan duramiyodum sarhos olunca bilincin neden gitsin ki

İcmeyi bilmeyen icmesin arkadas bu ne
En fazla kusulur icki icince bu kadar
İcmeyi marifet saniyor arkadasiniz.. Ama hakli tepki vermissiniz sabah kalkinca ozellikle ayilmasi gerekiyordu demek ki ayilamamis.. Cok utaniyordur ama eminim:KK43:

Ben inanmiyorum ya kendini kaybetmeye. Ben de bir kez sarhos olmustum insanin kafasi bi tuhaf oluyor ne biliyim her sey sanalmis gibi geliyor falan ama ne yaptigimin gayet bilincindeydim sadece ayakta falan duramiyodum sarhos olunca bilincin neden gitsin ki
Bilinc gidiyor canm ozellikle bu sekilde karistirarak icince
Ben bi keresinde evde yatagimdayim zannedip sahilde uyumustum, ama gozlerim evdeki yatagimi gormustu..

Çok fazla alkolü karıştırarak iç bilinç darma duman oluyor sonrası malum zaten

Bence uzerine isemesinden ote, seni opmeye calismasi enteresan..
Bastirilmis bir ilgisi olabilir sana karsi, biseksueldir ama itiraf edemiyordur vs vs.
Eger oyleyse, buna ragmen gorusup gorusemeyecegini tartmalisin bence kafanda..
Ama zor bir durum ne diyeyim.. 7 senelik dostluk diyorsun.. :/

Ama acik soyleyeyim hiiiic bir sey hatirlamayacak kadar sarhosluga ne yazik ki ben de inanmiyorum.
Haftada 1-2 kez alkol alan, oturunca saglam icen ve hemen hemen her ickiden birer kez sarhoslugu tecrube etmis biriyim.
Sarhos olup sacmaladigim oldu ama sacmalarken de sacmaladigimin farkindaydim, sadece sacmalamaktan kendimi geri alamiyordum ve her birini de ertesi gun kendime geldigimde essek gibi hatirliyordum :)

[QUOTENazliEdam, post: 40170539, member: 44678"]Sarhoşun mektubu okunmaz diye bosuna dememişler. Değil 7 yıllık 14 yıllık arkadasım olsa tanımam ağzıyla içmeyi bilmeyeni..[/QUOTE]

Caminin içi ben seni tanirim her turlu

Asdafsd, yazık kıza lan.
İçince bu denli sapıtanlar oluyor, olmuyor değil. Sarhoşken kafasını bilerek kayaya vuran, kanlar içinde "ahhahaha! kaya!" diye gülen insan biliyorum ben. Baya taş, kaya yani, sonra hastanede dikiş atılmalar falan. Daha neler yaşanıyo arkadaş ortamında.
Sarhoş olunca sapıttı diye yedi yıllık kankayı silmek bana pek adil gelmedi.
İğrenç de olsa, insan kankasının yanında sapıtamıcaksa daha nerde sapıtsın yani.

X