- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
-
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
Bilerek mi yaptı diyorsun yani? Ben pek sanmıyorum, yeni tanıdığım biri değilBen de onu diyorum. Ben de çok sarhoş oldum da. İlkinde bile kütük gibi içmiştim orada olan ne varsa hatırlıyorum. Bilinç kaybı hiç yaşamadım. Kız hatırlamıyom diye yalan atmış yaa
Yaptıklarını bilerek yapmamıştır. İnsan çok alkol alınca kontrolünü kaybediyor. Ben de ilk içtiğimde bütün eski sevgililerimi aramıştım sabahın 5inde :) Ama sabah uyandım. Allah kahretsin naaptım ben yaa dedim. HEpsi panik olmuştu çocukların. Çünkü saat beşti ve hepsini de ben terk etmiştim. Özür diledim hepsinden onları endişelendirdiğim için. Ama asla hatırlamıyorum demedim. Yaparken bilerek yaptım ama sırf eğlence için. Yatağa işemek nedir yaaa. Ben en fazla lavoboya kafamı vurmuştum. İşemek de neyin nesi yaaa.Bilerek mi yaptı diyorsun yani? Ben pek sanmıyorum, yeni tanıdığım biri değil
Yanlış tanımadıysam tabii..
hahahaha:)Eee benim ev arkadaşımda koridora işemişti. Kaç kere hem de. Seviyorum kızı ne yapayım. Bana tokat bile attı. Hiç birini hatırlamıyor. Bir daha birlikte içmezsiniz olur biter.
Eee bende bir kere içmişim maça gittim orada güvelik müdürü var sevmiyorum adamı hiç o gün kafasına tokat atmışım "lan kel seni hiç sevmiyorum" demişim. :) ayakkabımın içine sakladığım bozuk paraları çıkarıp arama yapan polise vermişim "paraları mı arıyorsun burdaaa" diyerek :)) bilerek mi yaptım hayır.
Şimdi öyle çarpmıyor, ayrıca o karıştırmış bira ve şarap bilerek neden yapsın ki
hahahaha:)
Bir de birkeresinde kafama raki bardagını gecirmisti=)
Ama ben de cok seviyorum ve koparamiyorum dostlugumu.
kim erkekErkek üyeler de aynı biz gibi yazınca rahatlıyorlar alleeem
Geçmiş olsun tacizciniz şikayetçi olmadığına dua etsin