Sarhoştum, hatırlamıyorum.

Bilerek de yapmamıştır bence yani hadi bilerek öptü kabul edelim, niye bilerek yatağa işesin fantazi olsun diye mi
Alkol her bünyeye standart etki etmez ki
Kimisi bi kadehte sadece çakırkeyif olur, kimisi şirazeden çıkar

Eee benim ev arkadaşımda koridora işemişti. Kaç kere hem de. Seviyorum kızı ne yapayım. Bana tokat bile attı. Hiç birini hatırlamıyor. Bir daha birlikte içmezsiniz olur biter.

Eee bende bir kere içmişim maça gittim orada güvelik müdürü var sevmiyorum adamı hiç o gün kafasına tokat atmışım "lan kel seni hiç sevmiyorum" demişim. :) ayakkabımın içine sakladığım bozuk paraları çıkarıp arama yapan polise vermişim "paraları mı arıyorsun burdaaa" diyerek :)) bilerek mi yaptım hayır.

Şimdi öyle çarpmıyor, ayrıca o karıştırmış bira ve şarap bilerek neden yapsın ki

Bilerek mi yaptı diyorsun yani? Ben pek sanmıyorum, yeni tanıdığım biri değil
Yanlış tanımadıysam tabii..
Yaptıklarını bilerek yapmamıştır. İnsan çok alkol alınca kontrolünü kaybediyor. Ben de ilk içtiğimde bütün eski sevgililerimi aramıştım sabahın 5inde :) Ama sabah uyandım. Allah kahretsin naaptım ben yaa dedim. HEpsi panik olmuştu çocukların. Çünkü saat beşti ve hepsini de ben terk etmiştim. Özür diledim hepsinden onları endişelendirdiğim için. Ama asla hatırlamıyorum demedim. Yaparken bilerek yaptım ama sırf eğlence için. Yatağa işemek nedir yaaa. Ben en fazla lavoboya kafamı vurmuştum. İşemek de neyin nesi yaaa.

hahahaha:)
Bir de birkeresinde kafama raki bardagını gecirmisti=)
Ama ben de cok seviyorum ve koparamiyorum dostlugumu.

Hiç vicdan yapıp görüşme bir arkadaşım vardı içer kafayı bozar bırakırdı kendisini sonra Cathy eve götürsün..ohoo olmaz öyle
o kadar rahat olmamalı bir insan bence hiç taviz vermeyin tekrar olmazsın...
Ya da görüşürseniz de beraber içmeyin başkalarıyla içsin

sarhoş kadın bana çok itici geliyor.
öpme olayının bilincinde değildi bence. tabi diğerlerinin de.
arkadaşınızı seviyorsunuz, anlaşın ve bir daha yanınızda sarhoş olmasına izin vermeyin.

Ağzıyla içemiyosa demek, o nasıl bir sarhoşluktur yahu şok oldum resmen bence arkadaşlık kesmek değilde bir daha beraberken içmeyin derim, yabancı şarkıda halay çeken arkadaşım olduda böylesini ilk kez duydum.
Geçmiş olsun ayağınız içinde yaşadığınız olay içinde.

Seviye yerlerde
Acimayin acinacak hale düsersiniz..
Arkadasiniz baska birsey kullanmis olabilir mi? Yani sizi öpmek veya yataga isemek de neyin nesi ..

Reactions: twe
Içince bu kadar kolay kendini kaybediyorsa birdaha aramayın onu. Başkasının yanında olsa başına neler gelir acaba. Igrenc bir durum. Ağzıyla içmeyi öğrensin. Böyle arkadaş sizi rezil eder. Ben olsam aramam.

Bence bu icmekle ilgili degil ya, bende deli gibi sarhos olurum ama herseyi hatirlarim. Elime koluma hakim olamasamda soyleyecegime yada ne yapabilecegime karar verebilirim. Inanmiyorum bu tip seylere o yuzden. Hafi olsa bile bence bilincalti yinede.

Benimde bir kiz arkadasim bana bucudunu gosterio yataga yatmisti benimle sevismek istedigini soylemisti. Tuhaf bu insanlar gercekten. Icemiceksen icme yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…