- Konu Sahibi incitanemtuana
-
sardnyam oğlunun doğum günü kutlu olsun
birlikte nice yıllara canımopuyorumnanaktan
ıncım canımın ıcı.. opuyorumnanaktan canım sevıyorum senı.. Şeniz yıne harıka mutlu guzel bı habere ımza atmıssın.. Şeniz canımsın benım.. opuyorumnanaktan bıtanesın.. :1hug: a.s.
ıncım sen nekadar ınce nekadar vefakar bır dosttum canım benım once senı tebrık edıyorum
sonrada canımıniçi sardunyamı bebeğimi tebrik ediyim:))
oğlunun herdaım basarısını mutlulugunu gör
canım benım bır omur beraber mutlu olunn
gonulden gonule tum ıctenlığimle fıstığım
:kedi::kedi:
begendiysenz ne mutlu bana melegim inan
:kedi::kedi:
Şenizoglusunuda senide kocaman öpüyorumŞeniz
:asigimglusuna resmimi gösterde sisko ama pek gözel bir gaci öpüyo seni de olurmu:jeyyar: :kedi:
oğluma söylemeden ne olduğunu yanıma çağırdım ve dedim ki bakkaydirigubbakcemile3 ekrana baktı ve "ne güzel yazı" dedi...okumadan genel olarak bakarak dedi...yazıyı oku dedim...okurken biraz utanır gibi oldu ama çok hoşuna gittikaydirigubbakcemile3
avatardan gördü seni ve dünyalar güzeli minik meleğini....çok güzel bir kadın dedi...
ve ayrıca hiçte şişko değilsinlmaz: tamam kilo fazlalığın var biraz ama şişko denmez:umursamaz: üstelik bu kilolarda sana çok yakışıyorŞeniz kilo bir kadına ancak bu kadar yakışabiliropuyorumnanaktan
üstelik atıyorum şişko olmuş olsan bile senin sağlığın ile ilgili bir sorun yaratır bizce en ufak bir milim bile sorun yok...sen kalben ve fizikin dünyanın en güzel kadınısın...opuyorumnanaktan
:1shok: :1shok: aa sahı dogum gunu mu? opuyorumnanaktan nıce yıllara ınsallah.. :Saruboceq: Rabbım saglıkla mutlulukla huzurla koca bı omur dılıyorum.. opuyorumnanaktan basarıları daım olsun ınsallah.. :Saruboceq:
sardus ne mutlu sana yaa.. :1hug: vallla benım bıle gozlerım doldu ınan.. senağlama bolesıne guzel basarılı bı evlat yetıstırmıssın ya ınan kutluyorum senı.. Şeniz evlenmesını de goruruz ınsallah o yakısıklının.. :gitme: 15 yasına bastı haa.. opuyorumnanaktan Rabbım bızlere de nasıp eder ınsallah.. tekrar nıce mutlu yıllara.. alkisalkisalkis
bu da benden.. :kedi:
yuksek musadenızle ımzamı atabılırmıyım
sapık jeyyar :jeyyar:
oğluma söylemeden ne olduğunu yanıma çağırdım ve dedim ki bakkaydirigubbakcemile3 ekrana baktı ve "ne güzel yazı" dedi...okumadan genel olarak bakarak dedi...yazıyı oku dedim...okurken biraz utanır gibi oldu ama çok hoşuna gittikaydirigubbakcemile3
avatardan gördü seni ve dünyalar güzeli minik meleğini....çok güzel bir kadın dedi...
ve ayrıca hiçte şişko değilsinlmaz: tamam kilo fazlalığın var biraz ama şişko denmez:umursamaz: üstelik bu kilolarda sana çok yakışıyorŞeniz kilo bir kadına ancak bu kadar yakışabiliropuyorumnanaktan
üstelik atıyorum şişko olmuş olsan bile senin sağlığın ile ilgili bir sorun yaratır bizce en ufak bir milim bile sorun yok...sen kalben ve fizikin dünyanın en güzel kadınısın...opuyorumnanaktan
yuksek musadenızle ımzamı atabılırmıyım
sapık jeyyar :jeyyar:
canım benimŞeniz aynı hisleri aynı düşünceleri paylaştığımızı biliyordumvereliniortak
nereye acabaCADIARZU:jeyyar:zemuszemuso yüksek müsadeyi bir sartla verecemzemuszemus
:jeyyar:imzani nereye atacana bagli:jeyyar:
canımmmmŞenizberenimmmŞeniz tatlımmmŞeniz ağzından bal damlıyoropuyorumnanaktan çok teşekkürlera.s.
amin :Saruboceq: inşallah :Saruboceq:canım benim... darısı anne olmak isteyen tüm kadınların başına:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?