Sardunya Zakkumumun oluunun doum gn. yi ki dodun

ıncım canımın ıcı.. opuyorumnanaktan canım sevıyorum senı.. Şeniz yıne harıka mutlu guzel bı habere ımza atmıssın.. Şeniz canımsın benım.. opuyorumnanaktan bıtanesın.. :1hug: a.s.

:kedi::kedi:
tskler cimcimem
a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktangüzel olan herseyi paylasmayi cok seviyorumopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktancok mutlu oluyorumopuyorumnanaktan

es semŞeniz canımmmopuyorumnanaktançok teşekkürlera.s.

incim çok tatlıŞeniz değil miopuyorumnanaktan

begendiysenz ne mutlu bana melegim inan
Şenizoglusunuda senide kocaman öpüyorumŞeniz

:asigimglusuna resmimi gösterde sisko ama pek gözel bir gaci öpüyo seni de olurmu:jeyyar::kedi:

oğluma söylemeden ne olduğunu yanıma çağırdım ve dedim ki bakkaydirigubbakcemile3 ekrana baktı ve "ne güzel yazı" dedi...okumadan genel olarak bakarak dedi...yazıyı oku dedim...okurken biraz utanır gibi oldu ama çok hoşuna gittikaydirigubbakcemile3

avatardan gördü seni ve dünyalar güzeli minik meleğini....çok güzel bir kadın dedi...

ve ayrıca hiçte şişko değilsinlmaz: tamam kilo fazlalığın var biraz ama şişko denmez:umursamaz: üstelik bu kilolarda sana çok yakışıyorŞeniz kilo bir kadına ancak bu kadar yakışabiliropuyorumnanaktan

üstelik atıyorum şişko olmuş olsan bile senin sağlığın ile ilgili bir sorun yaratır bizce en ufak bir milim bile sorun yok...sen kalben ve fizikin dünyanın en güzel kadınısın...opuyorumnanaktan

yuksek musadenızle ımzamı atabılırmıyım
sapık jeyyar :jeyyar:

canımmmmŞenizberenimmmŞeniz tatlımmmŞeniz ağzından bal damlıyoropuyorumnanaktan çok teşekkürlera.s.

amin :Saruboceq: inşallah :Saruboceq:canım benim... darısı anne olmak isteyen tüm kadınların başına:Saruboceq:

:kedi::kedi::kedi:

ahhhhhh ahhhhh daha ne diyebilirimki sözün bittigi yerdeyim
bu gece barda
gönlüm hovarda
calsin sazlar
oynasin yakisiklilarrrrrr
:jeyyar:hayda hayda di hayda:jeyyar:
:içelim::içelim::içelim:
zemuszemusgece gece acucuk mest oldum yok yok hatt simardimzemuszemus
opuyorumnanaktanoglusunada sanada sonsuz tsklerrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

all benden de okadar.. vereliniortak yavv bırının su ıncı hatınına onu ne olursa olsun her halıle ne kadar cok sevdıgımızı artık anlatması lazım bı zahmet.. lmaz: balımm tamamen katılıyorum sardusuma.. Şeniz senı seven begenen bole sevsın begensın bıdenem benım.. Şeniz sen kknın en tatlı en cıcı en sevımlı en sıcak cana yakın tombıs annesısın.. :1hug: taam mı_ okkader.. sengözlerimebaksanab

ne demek ablam benım.. Şeniz herseyın en guzelını en ıyısını hak edıyorsun.. opuyorumnanaktan keske elımden daha da fazlası gelse.. :çok üzgünüm: ama sımdılık bu kdar.. :gitme: yerimseniben Şeniz opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan

iyi ki doğdun sarduşumun oğlu nice mutlu yıllara annişinle beraber inşallah

Son düzenleme:
kutlu olsun, vatana millete hayırlı bi evlat olur inşallah:ecrin_bebek:

benim de amcamın oğlunun kız arkadaşının kardeşinin dogum günü bugun opuyorumnanaktan
hazır topik açılmışken kutluyayım dedim

benimde doğum günümdü 3 gün öncezemuszemus Aslan burçları kadın olsun erkek olsun zeki ve çalışkan olurlar.......tahmin ediyorum ki sizin yakışıklı oğlunuzda öylediryerimseniben
hayatı boyunca başarılı ve güzel şeyler yapar inşallah......
doğum günü kutlu olsuuuuuuuuuuunnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

açılınnnnnnn...............Sardunyamın oğluşunun pastasını yetiştireceğim........

yaşın kaç olursa olsun,herşeyin en güzeli seninle olsun......Nice Mutlu,Neşeli,Sağlıklı ve Yaşam dolu yaşlara.....

Ama amaaaa amaaaaa ben kendı derdımden damadı atlamısmıyım.Aman tanrım cok kotu hıssettım kendımı ınanamıyorummmmm.Ogulcugumun dogum gunu kutlu olsun uzun mutlu huzurlu yasasın.Dunyanın en sanslı cocuklarından bırısı kı onun annesı harıka bı ınsan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…