• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sardunya Zakkumumun oluunun doum gn. yi ki dodun

15 yaşın da bir oğlun var ha.MAŞALLAH.ALLAH askerliğini,evliliğini çocuklarını görmeyi de nasip etsin.sağlık sıhhat başarı hayatından eksik olmasın.nice yıllara

Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin bunlarla biz anneleri imtihan etmesin .

Evladına nice hayırlı seneler dilerim canım . inşallah bütün güzelliklerini görür ve yanında olursun :))

canısı ben nasıl görmedim şaşıyorum hala.
dün annem ameliyta oldu gözünden.malum yanındaydım çok özür dilerim

canım oğlunu allahım sana bağışlasın,tüm sevdikleriyle sağlıklı ,uzuuuun,mutlu ,huzurlu,başarılı bir hayat onun olsun.:Saruboceq:
doğum günü kutlu olsun alkisalkisalkis
aslan burcu he heey benim gibi ,vay aslanım benim.beraberce nice güzel yıllara tatlım opuyorumnanaktan
tüm isteklerinizi olması dileğiyle öpüyorum her ikinizide Şeniz

rabbim nice mutlu sağlıklı yıllara erdirsin inşallah... :Saruboceq:

maşallah ya 15 yaşında bir oğlun var... :lepi: delikanli olmuş artık... tabi annesine de yoldaş ve arkadaş... :içelim:

rabbim acısını göstermesin...... :Saruboceq: beraber sağlıkla nice mutlu ve huzurlu yıllara inşallah......
:Saruboceq:

zemuszemus opuyorumnanaktan zemuszemus

Nice sağlıklı,Mutlu,Huzurlu yıllaraa.Doğumm günün kutluu olsunn yakışıklı :)

15 yaşın da bir oğlun var ha.MAŞALLAH.ALLAH askerliğini,evliliğini çocuklarını görmeyi de nasip etsin.sağlık sıhhat başarı hayatından eksik olmasın.nice yıllara

geç farketmişim canım oğluşuna hayırlı bir yaş temenni ediyor nice sağlıklı mutlu senelere

iyiki doğmuş allah annesine babasına bağışlasın

sarduşum oğlunun doğum gününü kutluyorum....
nice mutlu yıllar diliyorum..
Rabbim sizi ayırmasın inşaallah....opuyorumnanaktan

canlarım çok değerli KK dostlarım arkadaşlarımŞeniz hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürleropuyorumnanaktan hayatta ki en değerli varlığım kendi canımdan önce gelen biricik oğlumun doğum günü sevincimi benimle paylaşmanız mutluluğumu misli misli arttırdıopuyorumnanaktan hepinizi çok seviyorumŞeniz

Back