Sardunya Zakkumumun oluunun doum gn. yi ki dodun

15 yaşın da bir oğlun var ha.MAŞALLAH.ALLAH askerliğini,evliliğini çocuklarını görmeyi de nasip etsin.sağlık sıhhat başarı hayatından eksik olmasın.nice yıllara

sarduşum oğlunun doğum gününü kutluyorum....
nice mutlu yıllar diliyorum..
Rabbim sizi ayırmasın inşaallah....opuyorumnanaktan

Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin bunlarla biz anneleri imtihan etmesin .

Evladına nice hayırlı seneler dilerim canım . inşallah bütün güzelliklerini görür ve yanında olursun :))

Nice sağlıklı,Mutlu,Huzurlu yıllaraa.Doğumm günün kutluu olsunn yakışıklı :)

15 yaşın da bir oğlun var ha.MAŞALLAH.ALLAH askerliğini,evliliğini çocuklarını görmeyi de nasip etsin.sağlık sıhhat başarı hayatından eksik olmasın.nice yıllara

geç farketmişim canım oğluşuna hayırlı bir yaş temenni ediyor nice sağlıklı mutlu senelere

iyiki doğmuş allah annesine babasına bağışlasın

sarduşum oğlunun doğum gününü kutluyorum....
nice mutlu yıllar diliyorum..
Rabbim sizi ayırmasın inşaallah....opuyorumnanaktan

canlarım çok değerli KK dostlarım arkadaşlarımŞeniz hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürleropuyorumnanaktan hayatta ki en değerli varlığım kendi canımdan önce gelen biricik oğlumun doğum günü sevincimi benimle paylaşmanız mutluluğumu misli misli arttırdıopuyorumnanaktan hepinizi çok seviyorumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…