Sardunya Zakkum'dan Günlük Burç Yorumları

ben bugün de öyleydim yarın da mı öyle olcam acep yaa offkafamçokkarıştı

erinonacım dün ki falına baktım

Başak Burcu Günlük Falı

Memnuniyetsizlik ve isteklerinizde dengesizlik gözlenebilir
, yanlız bunlar dinlenme ile birlikte geçecektir hatta bu dinlenme devresinden sonra daha da güçlü olacaksınız. Ve güncel yaşamınızda yenilikler olacak. Evde bazı kimselerle bu sebeple tartışabilirsiniz. fakat ikna kaabiliyetinizin devam etmesi ile olayları tatlıya bağlayacaksınız.

bu duruma göre bugün de böyle olacaksın....ama kendini şartlandırma...

üstelik ne diyor; yanlız bunlar dinlenme ile birlikte geçecektir hatta bu dinlenme devresinden sonra daha da güçlü olacaksınız.yerimseniben

hadi tatilekaydirigubbakcemile

erinonacım dün ki falına baktım

Başak Burcu Günlük Falı

Memnuniyetsizlik ve isteklerinizde dengesizlik gözlenebilir
, yanlız bunlar dinlenme ile birlikte geçecektir hatta bu dinlenme devresinden sonra daha da güçlü olacaksınız. Ve güncel yaşamınızda yenilikler olacak. Evde bazı kimselerle bu sebeple tartışabilirsiniz. fakat ikna kaabiliyetinizin devam etmesi ile olayları tatlıya bağlayacaksınız.

bu duruma göre bugün de böyle olacaksın....ama kendini şartlandırma...

üstelik ne diyor; yanlız bunlar dinlenme ile birlikte geçecektir hatta bu dinlenme devresinden sonra daha da güçlü olacaksınız.yerimseniben

hadi tatilekaydirigubbakcemile

waaa:1shok: saygıyla eğilen smiley olsa eklicektim valla burya:lepi: hakkaten aynen böyleyim ben yamafoldumben bu haftadan sonra tatil anca.. sınavlarım var son haftam mafoldumben
sen bu yorumları nerden getiriyosun ya kendi yorumların mı :uhm:

waaa:1shok: saygıyla eğilen smiley olsa eklicektim valla burya:lepi: hakkaten aynen böyleyim ben yamafoldumben bu haftadan sonra tatil anca.. sınavlarım var son haftam mafoldumben
sen bu yorumları nerden getiriyosun ya kendi yorumların mı :uhm:

yok canımbenneyaptımki netten ekliyorum...bu arada bu bölümde aylık ve haftalık burç yorumları topiğime bir göz at istersen bakalım onlar tutuyor mu...

yok canımbenneyaptımki netten ekliyorum...bu arada bu bölümde aylık ve haftalık burç yorumları topiğime bir göz at istersen bakalım onlar tutuyor mu...

ben günlük yorumlara pek inanmam ama bunlar çok tutmuş sahiden fisfisfis
şimdi feci uykum var ve acilen uyumam lazım ama yarın mutlaka bakıcam . çok teşekkürler a.s.

Koç Burcu Günlük Falı

Tanıdığınız kimselerle ilişkilerinizi arttıracak ve yenileyeceksiniz. Bu yenileme sonucunda eskisine nazaran daha kalıcı ilişkiler kurabiliyorsunuz. Merakınızın artmış olması ilgi alanınızı genişletecek. Böylelikle her konudan haberdar olmak isteyeceksiniz. Aile içindeki bir eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz..

Boğa Burcu Günlük Falı

Bugün sorumluluk hissiniz yoğunluk kazanıyor, tutumluluk ve dikkat bu günün özelliklerinden ve siz bazı işlerinizde ve olaylarda geri planda kalmayı tercih ediyorsunuz. Sadakat duygunuz bugün bir hayli önde olacak. Küçük hediyeler alabilir veya birisinden iyilik görebilirsiniz. Savurganlığa eğilimlisiniz.

ıkizler Burcu Günlük Falı

Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir. Bunlara eğilmeniz ve uzun çalışmalar gerektiren sorunların içinden çıkmanız kolay değildir. Konsantre olun ve dikkatinizi bunun üzerinde toplayın. Aynı zamanda zoru başarmak kendinize olan güveninizi de arttıracaktır.

Yengeç Burcu Günlük Falı

Kısa seyahatler yapmanız ya da planlamanız için iyi bir zamandasınız. Çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir. Kendinize ruhsal işkence yapıyorsunuz, kıskançlık duygularınız depreşebilir ve zihinsel uyanıklığınız azalabilir. Genelde tutum ve davranışlarınızda kararsızlık hakim olabilir işte bu yüzden yanlış tutumlar içersinde olabilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Falı

Çeşitli kuruntulara kapılmak, sizi huzursuz bir yapı içine sokacaktır. Bu durumun olumsuz etkilerini diğer alanlarda da yaşayabilirsiniz. Sakin ve mantıklı tutumlarınız duygusal ilişkilerinizde oluşabilecek terslikleri büyük ölçüde engelleyebilir. Yakın bir dostunuzun aşk sorunları yeniden gündeme gelebilir. Hatta bu kimse kendisini aldatılmış hissetmesinden doğan sorunlara sizi ortak edecektir.

Başak Burcu Günlük Falı

Ön yargının size getireceği kısıtlamarı gözönünde bulunduracak olursanız çevrenizdeki insanlara çok daha farklı bir davranış biçimi geliştirmeniz yararlı olabilir. Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız. Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Terazi Burcu Günlük Falı

Bugün duygusal ihtiyaçlarınıza fazlasıyla yöneleceğinizden davranışlarınızda lakayıtlık ve ihmalcilik gözlenebilir, sizi ziyaret eden misafirlerinizden rahatsız olabilirsiniz veya size yük olabilirler. Hevesle yürüttüğünüz bir konu engellenebilir. Bu durumda sizde moral çöküntüsü yaratabilir. Sağlık konusunda bir problem yok.

Akrep Burcu Günlük Falı

Oldukça mantıklı fikirler geliştirmeniz, yalnızca beraber çalıştığınız kişiler üzerinde değil, üst düzey zekalar üzerinde de olumlu izlenimler bırakmanızı sağlayabilir. Biraz tutumlu olmak isteyeceksiniz. Bu tutumluluğunuzun cimriliğe dönüşmemesine özen göstermelisiniz. Çevrenizdeki erkeklerden bazı ters davranışlar görebilirsiniz. Mesleki alanda akılcı tutumlarınız devam edecektir.

Yay Burcu Günlük Falı

Düşüncelerinizi başkalarına zorla kabul ettirmek gibi bir tutum olumsuzluklara yüzyüze gelmenize neden olacaktır. Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışmalısınız. Yapacağınız küçük sürprizler size olan sevgilerini ikiye katlayacaktır. Akşamüstü saatlerinden itibaren belirli olumlu etkiler altındasınız. Günün ikinci yarısında ani şehiriçi yolculuklar yapmanız olasıdır.

Oğlak Burcu Günlük Falı

Duygusal yönden oldukça sadık olduğunuzu ve sevdiğinizin de size sıkı bağlarla bağlandığını hatırlatırım. Çeşitli kuruntulara kapılmak, sizi huzursuz bir yapı içine sokacaktır. Bu durumun olumsuz etkilerini diğer alanlarda da yaşayabilirsiniz. Sakin ve mantıklı tutumlarınız duygusal ilişkilerinizde oluşabilecek terslikleri büyük ölçüde engelleyebilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Falı

Fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir. Aslında isteğinizin artması ile olaylara bakışınız değişebilir. Sabrınız ve gücünüz yerine gelecektir. Bugün sizin için yenilenme ve sıkıntılardan kurtulma günü olabilir. Bütün yapmanız gereken kendi insiyatifinizi kullanarak ve kimseden bir yardım veya teşvik beklemeden harekete geçmektir.

Balık Burcu Günlük Falı

Atacağınız her adımı iyi hesaplamalı, baktığınız her yerde kendinizi görmeli ve hatalarınızı anında kavramalısınız. ışte o zaman hata yapma oranını azaltacaksınız. ıstemediğiniz bitişler ve ayrılıklar olabilir. Ama kendinizi bırakmamanız ve mücadele etmeniz gerekiyor. Fakat sonra mükemmel denebilecek ilişkiler içinde olacaksınız. Sağlığınız ise iyi sayılır.

Koç Burcu Günlük Falı

Büyük bir olasılıkla eğer çalışıyorsanız işinizde çok önemli bir değişim yaşayabilir, terfi edebilir ya da maddi imkanlar yakalayabilirsiniz. Duygusal ilişkiler dışında dikkatli olmalı ve çevrenizdekilerle daha uyumlu ilişkileri denemelisiniz. Birçok şey ters gibi görünüyorsa da, aslında başarılı adımlar atıyorsunuz ve şanslısınız. Önem verdiğiniz bir insan sizi destekleyecektir.

Boğa Burcu Günlük Falı

Aslında bugünler duygusal ilişkilerinizi düzene sokabileceğiniz ya da rahatlayabileceğiniz bir dönem değildir. Biraz hayal kurun, aslında bir boğa için kolay değil ama olsun deneyin, fizik planda bir sonuç ortaya çıkmasa da çok büyük hayaller kurabilirsiniz. Boğanın hayalleri ötekilere benzemez. Sonuçları farklıdır. Biraz öz hesaplara göz atın.

ıkizler Burcu Günlük Falı

Çeşitli kuruntulara kapılmak, sizi huzursuz bir yapıyor. Bu olumsuz etkileri diğer alanlarda da yaşayabilirsiniz. Sakin ve mantıklı tutumla oluşabilecek terslikleri engelleyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda dikkatli olmanız ve gereksiz çıkışlardan kaçınmanız sizin yararınıza olacaktır. ılişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikleri yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Falı

Çıkabilecek anlaşmazlıklarda karşılıklı bir anlayışsızlık ikiniz içinde son derece kırıcı bir hava yaratacaktır. Onun duygularını anlamaya, ancak size ters gelen yanları varsa orta bir nokta bulmaya çalışmalısınız. Özellikle aranızda sorun haline gelebilecek meseleleri herhangi bir şekilde gündeme getirmemelisiniz.

X