Sardı Korkular... Hangisi Daha Mantıklı?

Ya bu büyük meblağlı, uzun vadeli krediler beni hayrete düşürüyor. Büyük konuşmayayım ama (konuşucam) ömrüm billah 15 yıllık borcun altına girmem. Ben erken rezervasyon tatil bile satın alamayan bi insanım. Ne bileyim bi ay sonra ne olacak? Hele hele 250bin lira faiz ödemek için akli dengemi kaybetmiş olmam. Uzun vade insanı değilim galiba.Kredi kartım bile yok, hesabımdaki parayı harcıyorum. Bu yazdıklarım sana değil, sisteme genel bir serzeniş :)

Çok planlı olmayın ya gözünü seveyim. Önce bi evlenin. Kokteyl nikah fikri harika, para cebinize kalır. İşe girince 3bin lira maaşım olacak diyorsun ama önce bir gir o işe. Gerekirse birkaç ay kirada oturun, duruma göre karar verin. Anı yaşa bebeğim Şimdiden mutluluklar dilerim..

Cnm zaten 1200 lira ile kalmıyor aidatı var başka giderleri var bide ev sahibi etrafa yükselince kiralar haydi diyor çıkın birikmisiniz varsa ev alın direk

Bence minimum kira gideriyle once kiraya cikip bir miktar daha para biriktirin, altinlari vs de ekleyin, evin aylik gelirini giderini gorun ona gore bir karar verdin.
200 bin tl krediye 250 bin tl faiz odemek bana asla uymaz mesela, 250 bin tl yi bankaya verecegime ev sahibine verir 250 ay daha kirada oturur para biriktiririm :)

Ev almak icin kendimi sikarak gecirecegim en guzel yillar hic bana gore degil o yuzden ben olsam ev almazdim.. o 250 bini odemek icin kac ay kendinizi sikmaniz gerekecek, ev sahibi olacaksiniz ust komsunuz rezil biri cikacak mesela en buyuk kabuslardan biri.. istanbulda ev sahibi olmak akillica mi? Tartisilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…