- 27 Mart 2017
- 552
- 662
-
- Konu Sahibi gucbendeartik
merhaba sevgili kk üyeleri;
Özellikle yaşı büyük ablalarımdan tavsiyelere çok ihtiyacım var.
Güzel giden bir ilişkim var. Yaz sonu Eylül başı gibi evlenmeyi planlıyoruz. Sözlüm makam şoförü 2.5-3 arası maaşı var. Ben şuan çalışmıyorum ama işe giricem bende yaklaşık 3bin alıcam inşallah. Derdim şu ki benim de sözlümünde toplamda 75bin lira gibi bi birikmişimiz var. Düğün yapmıcaz koktely nikah yapıcaz. Ev eşyamızda sadece yemek odası yatak odası ve buzdolabı alıcaz. Diğer herşey var.
Sözlüm bir yıl kadar kirada otuup biraz daha para biriktirelim sonra ev alalım diyor. İstediğimiz evler 250-300bin arası. Ev tutacağımız semtte kiralar 1200 falan. Sizce direk ev alıp mı evlenmek mantıklı yoksa biraz borç harç halledip takılanlarıda katıp biraz da biriktirip daha az borçla ev almak mı mantıklı?
Güzel fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Evet ya şimdi bu var insanlar bosanabilirim diye eşyalarını bile kullanmıyorEvliligin gidisatini gormeden ev almak cok makul gelmedi bana.
Senin gibi genç kızlara bayılıyorum. Ayy vallahi süpersin.merhaba sevgili kk üyeleri;
Özellikle yaşı büyük ablalarımdan tavsiyelere çok ihtiyacım var.
Güzel giden bir ilişkim var. Yaz sonu Eylül başı gibi evlenmeyi planlıyoruz. Sözlüm makam şoförü 2.5-3 arası maaşı var. Ben şuan çalışmıyorum ama işe giricem bende yaklaşık 3bin alıcam inşallah. Derdim şu ki benim de sözlümünde toplamda 75bin lira gibi bi birikmişimiz var. Düğün yapmıcaz koktely nikah yapıcaz. Ev eşyamızda sadece yemek odası yatak odası ve buzdolabı alıcaz. Diğer herşey var.
Sözlüm bir yıl kadar kirada otuup biraz daha para biriktirelim sonra ev alalım diyor. İstediğimiz evler 250-300bin arası. Ev tutacağımız semtte kiralar 1200 falan. Sizce direk ev alıp mı evlenmek mantıklı yoksa biraz borç harç halledip takılanlarıda katıp biraz da biriktirip daha az borçla ev almak mı mantıklı?
Güzel fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederiiimSenin gibi genç kızlara bayılıyorum. Ayy vallahi süpersin.
Asla öyle bir hata yapma, hemen ev alın.Hatta gerekirse eve alacağınız eşyalarda uyguna kaçın genede ev alın.1 sene kira sonra ev alırız palavralarını sakın yeme.Atı alan üsküdarı geçince ortada ne ev kalıyor ne bişey.Sizde para ekleyecekseniz ve evi evlenmeden önce alıcaksanız mümkünse evi ortak yapın, tapusu ortak olsun.
Ev almak mantıklı kira verceginize krediye verirsinz gerçi o zamanda faiz odeyeceksinz dimi bilemedim
Ben olsam elin evine kira ödeyene kadar banka kredisi öderim. Kiralarında krediden aşağı tarafı kalmadı çünkü.