saray simli shaggy kullanan varmı?

srmrh

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
167
1
296
İstanbul
slm kızlar saray simli shaggy i gördüm alıcaktım ama satıcı ölçüleri uygun olmayabilir elimde dedi çünkü bu modelin üretimi durdu bunlar son ürünler temizliği konusunda şikayet varmış dedi.aranızda kullanan var mı?

ben yeni evime aldım iki tane,ama daha yerleşmediğimiz için kullanamadım. Bu shaggyler zaten kolay temizlenmiyor,floş dedikleri malzemeden olanlar daha rahat temizleniyorda bu yün gibi olanlar yapışmaya daha meyilli. iyi ya da kötü net bir yorum yapamıcam arkadaşım ne yazık ki,umarım ben kullanımda zorluk yaşamam :)

2 ay önce yatak odası halılarımı değiştirdim bu saray markanın soft touch model simli ve shaagy türü bir halı aldım gayet memnunun çok şık.
salonumun halısınıda değiştireceğim saray dan beğendim onuda anemon serisi yarın getirecekler. oda şık shaagy türü oda. bence saray halı diğerlerine göre daha kaliteli.

inşallah yaşamazsın ama ipler karışırsada bana şu plastik halı fırçalarıyla fırçalanınca kendine gelir gibi geliyo

sanırım alıcamyerimseniben

benim yatak odası halım bu, sarayın simli deri modeli.1yıldır kullanıyorum hiçbir şikayetim yok,hatta geçen gün sildim kullanımı gayet kolay ve rahat ben memnunum.

bu da salondaki halım bu da sarayın anemon modeli diğer odaklarımdaki halılarım farklı markaların ama ben en çok bunlardan memnunum tavsiye ederim yani arkadaşım gönül rahatlığıyla al bence:)

Son düzenleme:
bende alıcam kaşmire baktım gecen bide royala sarayı görmedim bakayım hem bi alana bi bedavaydı demi o be cok begeniyorum bayıldım rengine karar veremdim sadece

oturma odamda saray shaggy cut lup halısını kullanıyorum temizliği kolay yanlız halı yıkamayla diğer halılara göre daha zor yıkanıyor fakat benim halım koyu renk olduğu için fazla kir belli etmiyor. ayrıca çok şık duruyor

Arkadaşlar konu açılalı epey olmuş ama ben de fikirlerinizi almak istedim.Saray'ın simli halılarını ben de çok beğenmiştim tam kararımı verdim ama burada yazılanlardan sonra almadım gerçekten simli ipek sgaggyler kullanışlı değil mi lütfen kullanalar varsa iyisiyle kötüsüyle yazsın.Anemon modelleri muhteşem ama çok pahalı ben çok tayin görüyorum biri diğerine uymuyor herşeyde gözüm kalıyor alıyorum başka yere taşınınca uymuyor üzülüyorum o yüzden anemonda almak istemiyorum küçücük yolluğu 150 tl.İçimde uhte kalıyor ucuzunu almak istiyorum da iki günde kötü olursa ne anladım ki???Ben ne yapayım şimdi kararsızım

ben kullanıyorum canım ölçüleri diger halılara oranla farklı ben son partiden almıştım çok memnunum yumuşacık hem oturma odamda hemde misafir odamda kullanıyorum.temizliğinde bişey yok.hem öle diger shagy halılar gibi basınca yatmıyo kısa tüylü oldukları için.hemde fiyatları uygun.tavsiye ederim.ben shagy halıları çok seviyorum:))

saray simli kenarları deri yolluk aldım

çok hevesle almıştım.ama hüsran oldu

80.150 ebadında 75 tl verdım iğrenç oldu yapış yapış oldu.

yumuşacık halı gitti yerine düz bişey geldi.

daha 2 senedir kullanıyorum yatak odası için almıştım, şimdi mutfakta sürünüyo.

neye niyet neye kısmet.

ama şu güzelliği var alırken silinebilir yıkanmaz dedi adam.

ben makıneye attım 30 dereceye deri kısmına bişey olmadı .

Saray Halı bunu almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…