Slm arkadaslar a.s.
İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinde Polikistik Over Kürü gördüm de alıcam galiba ama tereddüt ediyorum aranızda kullanan var mı acaba? boshayallersmile
Mesaj sayım yetersiz olduğu için link ekleyemiyorum arkadaslar bu adresin basına www eklerseniz kürü görebilirsiniz buyrunnnnnnnnn
saracoglu.at/bolum.php?name=urunler&s_op=ushow&urunid=polikistik_over_kuru
kullanan varsa sonuclarını yazarsa cok sevınırım bende kullanmayı dusunuyorum ama once sogan kurunu denıyecem eger olumlu sonuc almıssanız bende getırmeyı dusunuyorum
delikanli_kiz
Ben kullandım canım soğan kürünü gerçekten işe yaradı bende ama hormonları da düzenleyecek bişeye ihtiyacım var o yüzden bu kürü araştırıyorum a.s _sanat_
Canım ben de bekliyorum ama pek kullanan yok sanırım :sm_confused: Olmadı ben alır kullanır denek olarak sunarım kendimi kızlar :lepi:
delikanli_kiz
Ben kullandım canım soğan kürünü gerçekten işe yaradı bende ama hormonları da düzenleyecek bişeye ihtiyacım var o yüzden bu kürü araştırıyorum a.s _sanat_
Canım ben de bekliyorum ama pek kullanan yok sanırım :sm_confused: Olmadı ben alır kullanır denek olarak sunarım kendimi kızlar :lepi:
canım çok sağol bilgi için bende baslamıstım ama ramazan ayına gırınce bıraktım 10 gun falan bırsey anlamdaım sımdı adet olmayı beklıyorum bugun yarın olurum 1 hafta sonrada baslarım artık ınsallah bendede ıse yarar RABBIM den tek ısteğim insallah hepimize şifa verır cunku zor insallah şifa buluruz :teselli: