MerhBa arkadaşlar biz 1.5 seneden beri bebek düşünüyoruz fakat olmuyor klomen ve ovitrelle kullandım 2 ay olmadı hastanede bir bayanla karşılaştım doktorlar sizin çocuğunuz olmaz demiş sonra Saraçoğlu kürlerini denemiş ve hamile kalmış sizin aranızdada varmı kürleri kullanan sonuç alan ben Eskişehir'de yaşıyorum mağazasıda açılmış orayada uğramayı düşünüyorum ama sizler arasında sonuç alan biri varsa yazarsa çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saraçoğlu ürünleri
- Konu Sahibi Seten2611
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bitki çayı gebelik hamila kalmak isteyenler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
kürlerle birlikte doktor tedavisi olmadığı sürece ben pek inanmıyorum açıkçası olacağına. sorununuz nedir peki?MerhBa arkadaşlar biz 1.5 seneden beri bebek düşünüyoruz fakat olmuyor klomen ve ovitrelle kullandım 2 ay olmadı hastanede bir bayanla karşılaştım doktorlar sizin çocuğunuz olmaz demiş sonra Saraçoğlu kürlerini denemiş ve hamile kalmış sizin aranızdada varmı kürleri kullanan sonuç alan ben Eskişehir'de yaşıyorum mağazasıda açılmış orayada uğramayı düşünüyorum ama sizler arasında sonuç alan biri varsa yazarsa çok sevinirim
Erken menepoz başlangıcı yumurtalıklar çalışmıyorkürlerle birlikte doktor tedavisi olmadığı sürece ben pek inanmıyorum açıkçası olacağına. sorununuz nedir peki?
- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
o zaman işe yarayabilir kürleri ancak vakit kaybetmeden yine doktor bulun bu şekilde vakit kaybettirmeyen. sizin kaliteli yumurta toplanıp tüp bebek olması gerekir diye düşünüyorum. yumurta kalitesi için incir kürü vardı sanırım hem ona hem de soğan kürüne bir bakın mağazasında işinize yarayacak bir karışım var mıdır bilmiyorum.Erken menepoz başlangıcı yumurtalıklar çalışmıyor
ayrıca imkanınız varsa ankarada başkent ünv. hast.de mehmet göğşen önalan var o hastalarını pek oyalamaz tüp bebek olması gerekiyorsa hemen o aşamaya geçilmesi gerektiğini söyler. Allah yardımcınız olsun
Amin çok teşekkür ederim önerdiğiniz doktoruda bir araştırıyım eğer gitme imkanımız olursalar giderim birde Saracoğlu'nun mağazasına gidiyim bakalım onlar ne dicem çok teşekkür ederim :)o zaman işe yarayabilir kürleri ancak vakit kaybetmeden yine doktor bulun bu şekilde vakit kaybettirmeyen. sizin kaliteli yumurta toplanıp tüp bebek olması gerekir diye düşünüyorum. yumurta kalitesi için incir kürü vardı sanırım hem ona hem de soğan kürüne bir bakın mağazasında işinize yarayacak bir karışım var mıdır bilmiyorum.
ayrıca imkanınız varsa ankarada başkent ünv. hast.de mehmet göğşen önalan var o hastalarını pek oyalamaz tüp bebek olması gerekiyorsa hemen o aşamaya geçilmesi gerektiğini söyler. Allah yardımcınız olsun
- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
araştırın mutlaka kimin neye vesile olacağı belli olmuyor ben de bebek düşünmeden önce bu doktoru başkasından duymuştum düşünüp de hemen sahip olamayınca bu doktora gittim vesile oldu. saraçoğlunun mağazasına da gittim bazı şeyleri gerçi herşey dışarıya göre inanılmaz pahalı onu da söyleyim. otları ve yağları bile dışarının 2-3 katı fiyatı ama kalitesi nasıldır bilmiyorm tabi. aldım ben de birkaç birşey insan zorda kalınca gözü görmüyor parayı yine de bilginiz olsun diye yazıyorum.Amin çok teşekkür ederim önerdiğiniz doktoruda bir araştırıyım eğer gitme imkanımız olursalar giderim birde Saracoğlu'nun mağazasına gidiyim bakalım onlar ne dicem çok teşekkür ederim :)
- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
Ben saraçoğlu hocanın kürlerini ve ürünlerini başarılı buluyorum. Soğan kurunu internetten bulup evde yapabilirsiniz mesela, ama bence önemli bir nokta da sifa olacağına inanarak yapmak. Inanmadan yaptığımız şeyler faydalı olsa da istediğimiz sonucu alamıyoruz. Bir de doğal temizlik ürünlerine geçmenizi öneririm kadın sağlığı için kimyasallardan uzak durmak gerekiyor.
Aynen fiyat konusunda dışarıya göre pahalıymış ama olsunda hayırlısıyla insanın gözü para fln bişey görmüyor zatenaraştırın mutlaka kimin neye vesile olacağı belli olmuyor ben de bebek düşünmeden önce bu doktoru başkasından duymuştum düşünüp de hemen sahip olamayınca bu doktora gittim vesile oldu. saraçoğlunun mağazasına da gittim bazı şeyleri gerçi herşey dışarıya göre inanılmaz pahalı onu da söyleyim. otları ve yağları bile dışarının 2-3 katı fiyatı ama kalitesi nasıldır bilmiyorm tabi. aldım ben de birkaç birşey insan zorda kalınca gözü görmüyor parayı yine de bilginiz olsun diye yazıyorum.
Soğan kürü yapamadım midemdeki asidi arttırdı bakalım bir uğrıyım mağazasına onlar ne önerecekBen saraçoğlu hocanın kürlerini ve ürünlerini başarılı buluyorum. Soğan kurunu internetten bulup evde yapabilirsiniz mesela, ama bence önemli bir nokta da sifa olacağına inanarak yapmak. Inanmadan yaptığımız şeyler faydalı olsa da istediğimiz sonucu alamıyoruz. Bir de doğal temizlik ürünlerine geçmenizi öneririm kadın sağlığı için kimyasallardan uzak durmak gerekiyor.
- 13 Haziran 2015
- 5.881
- 19.320
- 248
- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Ben size muhakkak hayıt suyunu öneririm. Fsh değerini düşürüyo. Bi araştırın netten. Allah kadınlar için yaratmış bu bitkiyi resmen.. şifa olur size de inşallah..Erken menepoz başlangıcı yumurtalıklar çalışmıyor
Evet bende şimdi mağazına gittim Aslan pençesi hayıt çörek otu yağı önerdiler fiyatlarda kampanyaya gitmiş şansıma aldım inş şifasını görürümBen size muhakkak hayıt suyunu öneririm. Fsh değerini düşürüyo. Bi araştırın netten. Allah kadınlar için yaratmış bu bitkiyi resmen.. şifa olur size de inşallah..
Soğan kürü yapamadım midem sıkıntılı malesefSoğan kürü derim ben soğan kürü ile hamile kalmışım
- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
Beslenme programında neler vardı acababenim arkadaşımında çocuğu olmuyordu iyi bir dr ye gittiler beslenme programı uyguladı ikisinede sonuç ikizleri oldu.diyeceğim o ki dene muhakak.ama bomba gibi beslendiler.
- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
bakliyat ağırlıklıydı.birde özel karışımlar istedi dr onlardan en iyi aktarlara yaptırdılar.karı koca o karışımları kaşık kaşık yedi.Soğan kürü yapamadım midem sıkıntılı malesef
- 29 Ekim 2016
- 399
- 107
- 103
Merhaba nedir durum bir degisiklik varmiBende 1 haftadır kulllanıyorum. Sitesinden değerlerimi istediler. ona göre çörekotu yağı, testere dişli aslan pençesi, hayıt tohumu ve civanperçemi sarı kantaron bitkisi tavsiye etti. Bakalım içiyorum inşallah faydasını görürüm.
Bende de erken menopoz var
Merhaba nedir durum bir degisiklik varmi
Selam, yarıda bırakıp doktora gittim ben. Daha fazla vakit kaybetmek istemedim.
Şuanda tüp bebek tedavisindeyim.
Bakalım kısmet doktor 3 tane yumurta gördü
İnşallah olumlu sonuçlanır.
Sen neler yapıyorsun