• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sapsarı saçlarım iğrenç oldu :(

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Kızlar evde kendi kendime açıcı kullanmadan yaptığım sapsarı saçlarım mahvoldu . babam çok ısrar etti diye kahverengi yapayım dedim ama uçları sarı kalsın istedim kuaför ona göre yapmaya ÇALIŞTI ama beceremedi . Kahvesi çok koyu oldu kafayı yicem markete bile gitmek istemiyorum akar dedi ama akmasını 1 ay bekleyemem bu saç nasıl açılır yardım edin lütfen :(

Koyu kahve tonları siyahtan farklı değil bilirim.
Beyaz sabun saç rengini akıtmıo,sadece solduruo.
Ama ben siyahta denedim kahverengide belki daha fazla açılma olur.
Şimdilik sık sık yıka beyaz sabun da kullanabilirsin bi dene rengini iyice soldur.
Malesef bikaç ay beklemen lazım baya bi açılması için,bekleyemem diosun o zaman açıcı kullanmaktan başka çaren yok

cnm yeşil sabunun boyayı akıttığını duymuştum ya da karemel, fındık kabuğu gibi daha açık renklere boyayabilirsin :16:

o kadar tuhaf boyandı ki tek renk olsa açmayı denerim açıcıyla ama uçları sarı bazı yerleri dipten sarı falan açık renklere boyarsam oralar kaybolur :/ profilimde saçsaçsaç albümümde var eski ve yeni hali bakınca beni anlarsın.. :( çok üzülüyorum.

Koyu kahve tonları siyahtan farklı değil bilirim.
Beyaz sabun saç rengini akıtmıo,sadece solduruo.
Ama ben siyahta denedim kahverengide belki daha fazla açılma olur.
Şimdilik sık sık yıka beyaz sabun da kullanabilirsin bi dene rengini iyice soldur.
Malesef bikaç ay beklemen lazım baya bi açılması için,bekleyemem diosun o zaman açıcı kullanmaktan başka çaren yok

açıcı kullanmak istemiyorum beyaz sabunu bende duymuştum ama böyle şipşak bişey olmalı bana yoksa çıldırcam :( kuaför sık sık yıkarsan rengi akmaz belli bi süresi var onun o zaman akar falan dedi . saçımı mahvetti :(

açıcı kullanmak istemiyorum beyaz sabunu bende duymuştum ama böyle şipşak bişey olmalı bana yoksa çıldırcam :( kuaför sık sık yıkarsan rengi akmaz belli bi süresi var onun o zaman akar falan dedi . saçımı mahvetti :(

Koyu renkten açıcısız şipşak kurtulunacak bişey olsa önce ben yapardım canım :)
Ya açıcı ya zaman...
Yapacak başka bişey yok malesef :/

sana 2 hafta bekle derim kesinlikle akar hatta sarı bile olur bende sarının üstüne koyu kumral boyamıştım yine aka aka sarı oldu hatta git gide açık kahve güzel bir renk bile olur biraz sabret bir sürede böyle kullan

şimdi oksidan sürdüm saçıma %6 biraz renk kırılsın diye inşallah kırılır . beklemekten başka çare yok :( :50:

Sonuç biraz rengi kırıldı ama çok çok az . Dayanamadım kuaföre gittim tekrar açtı tekrar boyadı tam istediğim gibi oldu uçları sarı dipleri 7 numara boya zaten akınca iyice doğallaşacak :16: birazda kat verdirdim yıpranmış kısımları da gitti :)

kesinlikle akacaktır. ama aynı tonlarda sarı olmaz. bence beklemelisin bir kaç hafta. rengini açmak saçlarını yıpratabilir.Dökülmeye başlayabilir. havalar güzel. dışarı çıkacağında papatya suyu sürüp güneşe çıkarsan biraz açılma olacaktır.iyi bir kuaföre gidersen bir iki boyamada eski halini alır. üzülme hiç. belki böyle daha güzel olmuştur. alışık olmadığın için kötü hissediyor olabilirsin.

bir an önce tatile gitmeyi bekliyorum,zaten koyu renklere hiç alışamadım hayatım boyunca :50:

Back
X