Benimde başımdan böyle sayko bi tip geçmişti.öyle kolay kolay birakmıyorlar.Ailenizle paylaşmanız tabi çok daha etkili olacaktır ama söyleyemiyorsanız eğer ; Öncelikle kendinizden soğutmaya çalışın.O beyazı seviyorsa siz siyahı sevdiginizi söyleyin.ne kadar zıt birbirine uyuşmayan iki insan oldugunuzu gösterin.Ona açıklama yapar gibi anlatmayın ama cümle aralarına sıkıştırın.Sonra hayaliniz olmasada kariyer,inanç,yaşam şekli ne varsa ona en zıt gelecek şeyleri yapmak istediginizi soyleyin.Ailemde beni destekliyor bunları başarmam yapmam için,kimse önüme çıkamaz,ben şöyle şeyler yapıcam başarıcam vs vs vs Yani böyle böyle şeyler söyleyerek iki ayrı dünyanın insanıyız biz imajı verin.Tehditlerinden korktugunuzu belli etmeyin.Bir süre sonra vazgeciyorlar.Birde ailesinden korktugu birisi varsa anne-baba mesela " gidip herseyi anlaticam annene beni nasil tehdit ettigini ne olacaksa olsun gibi şeylerde etkili olabiliyor." Birde siz onunla iletişim kurmayın ama onuda engellemeyin her aradiginda da cok konuşmayip işim var mesgulum diyip bi bahane ile gecistirin.size ulaşamadiginda sinirlenip tehdit etmesin.