Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saplantı derecesinde aşk
- Konu Sahibi m1y1v
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
Hiç bu tarz bir şey yaşıyan oldumu çevrenizde vs. Sonu nereye varır.. Pskatriden destek alınıyor hobiler var, ama o kişi sürekli beyinde 7/24..
Boyle biri bende vardi dusman basina
Sonra kendiliginden birakti.
- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.391
- 333
Hiç bu tarz bir şey yaşıyan oldumu çevrenizde vs. Sonu nereye varır.. Pskatriden destek alınıyor hobiler var, ama o kişi sürekli beyinde 7/24..
Sanırım ilgi gösteren başka biri karşısına çıkınca unutur ancak..
- 23 Ağustos 2012
- 49.917
- 1
- 231.722
- 798
Ask dedikleri hissiyat zaten saplantiya veya uyusturucu bagimliligina benziyor. Karsi taraf ego tatmini denen sekilde oynuyorsa seninle ama net karsilik alamiyorsan bileniyorsun hirs yapiyorsun, guzel vakit gecirip terk edilirsen bu sefer yokluk cekmeye basliyorsun kafan onu istiyor...uyusturucu gibi. Benden gelsin:
- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
İkimizinde ismi çok toplumda kullanılan isimlerden değil, özellikle benimki tam bir antika.. Geçen instagram dan ikimizin adını arattım atıyorum Ayşe ali.. Böyke bir çift gördüm bzm isimlerimixle aynı... Nasıl hoşuma gitti nasıl dua ettim bir ömür boyu mutlu olsunlar..
Anaaa bu kisi sen misin? Unutursun elbet. Sevgililikten sonra bu hale geldiysen normal de benim hic sevgilim olmayan biri kafayi takmisti o cok zor ve kotu.
Asilmayacak sorunlar mi var?
- 4 Temmuz 2019
- 609
- 539
- 103
- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
Yorumun dibiİnsan ulaşamadığı şeyin esiridir. Ulaştıktan sonra puf olup gidiyor. Mantıklı düşünmekte fayda var, sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur.
Bu kadar asiksan git konuş,neyden çekiniyorsun. Belki oda seviyor nerden biliyin. İnşallah Allah nasip eder mutlu mesut yaşar gidersiniz gençler.
Ya gururum ve farklı olaylarda var aslında çok karmaşık bir konu
- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.617
- 498
Ve de kova burcu :)Bayan kuaförü mü?
- 13 Temmuz 2019
- 1.459
- 1.539
- 63
- 44
Oldu saplantı derecesinde aşkın sonu hüsrandır acı çekmektir en iyisi unutmaktır çünkü aşkın başında kelebekler içinde uçuşurken bir anda tepe taklak sert bir zemine çakılmaktır gerek yokturHiç bu tarz bir şey yaşıyan oldumu çevrenizde vs. Sonu nereye varır.. Pskatriden destek alınıyor hobiler var, ama o kişi sürekli beyinde 7/24..
- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
Diyemedim artık :)Ve de kova burcu :)