Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bu tarz bir şey yaşıyan oldumu çevrenizde vs. Sonu nereye varır.. Pskatriden destek alınıyor hobiler var, ama o kişi sürekli beyinde 7/24..
Hiç bu tarz bir şey yaşıyan oldumu çevrenizde vs. Sonu nereye varır.. Pskatriden destek alınıyor hobiler var, ama o kişi sürekli beyinde 7/24..
İkimizinde ismi çok toplumda kullanılan isimlerden değil, özellikle benimki tam bir antika.. Geçen instagram dan ikimizin adını arattım atıyorum Ayşe ali.. Böyke bir çift gördüm bzm isimlerimixle aynı... Nasıl hoşuma gitti nasıl dua ettim bir ömür boyu mutlu olsunlar..
Yorumun dibiİnsan ulaşamadığı şeyin esiridir. Ulaştıktan sonra puf olup gidiyor. Mantıklı düşünmekte fayda var, sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur.
Bu kadar asiksan git konuş,neyden çekiniyorsun. Belki oda seviyor nerden biliyin. İnşallah Allah nasip eder mutlu mesut yaşar gidersiniz gençler.
Ve de kova burcu :)Bayan kuaförü mü?
Oldu saplantı derecesinde aşkın sonu hüsrandır acı çekmektir en iyisi unutmaktır çünkü aşkın başında kelebekler içinde uçuşurken bir anda tepe taklak sert bir zemine çakılmaktır gerek yokturHiç bu tarz bir şey yaşıyan oldumu çevrenizde vs. Sonu nereye varır.. Pskatriden destek alınıyor hobiler var, ama o kişi sürekli beyinde 7/24..
Diyemedim artık :)Ve de kova burcu :)