Saplantı derecesinde aşk

Hiç bu tarz bir şey yaşıyan oldumu çevrenizde vs. Sonu nereye varır.. Pskatriden destek alınıyor hobiler var, ama o kişi sürekli beyinde 7/24..
Olumlama yap kuzum. Yani bu geçmişteki ni kalben affetme ile alakalı. Araştır briaz bu konuyu derim. Belki psikolog da soylemiştir sana.

Peki asik olduğunuz adamla iliskiniz ne durumda? Umutsuz mu? Kac yaşındasınız?

30 um... Bna asla msj atmıyordu, ben yazmadıkça asla YAZMIYOR. ACABA aileler tanıdık ondanmı diye düşündüm ama instagramdan bir kızın sürekli peşinde.. Ona msj atıyor fln çok kıskanıyor ve kendimi hor gryrum.. Demekki beğenilmşcek kdr kötüm.

mevzu ne bilmiyorum ama saplanti derecesine ask derken neyi anlatmak istediginizi tahmin ettim az cok.
o saplanti derecesinde ask degil. ya terk edildiniz, ya tercih edilmediniz. ya da terkedildikten snra karsi taraf mutlu mesut hayatina bakti, siz bakamadiniz.
bu tam olarak egoyla karisik takinti.
takintinin vermis oldugu vesvese ile de, gozde buyutme durumu.
bazen sidikli dombilin teki sirf bizi istemiyor diye gozumuze perde iner ve onu brad pitt sanariz.

merkezine saplantiyi koyacagina ( ask degil bu) kendini koy. ne kadar degerli oldugunu, disarinin karsi cins kaynadigini falan hatirlat arada kendine.

Hic bi erkek kendine saplantili derecesinde aşık olamayı hak etmez. Kimseye kendinizden daha fazla deger vermeyin hele ki erkeklere.

Benim bu yaşadıklarımı başkası yaşasa yazsa, kıza ne akıllar verirdim, dünyada başka adammımyok, ama Bn çok sevgisiz büyüdüm ne baba ne akraba ne dost hep ama hep çok çok yalnızdım böyle birine kapılıncada...

Hiç bu tarz bir şey yaşıyan oldumu çevrenizde vs. Sonu nereye varır.. Pskatriden destek alınıyor hobiler var, ama o kişi sürekli beyinde 7/24..
Kendim yaşamadım fakat başıma geldi ve halada devam ediyor tam 20 yıldır bana karşı kötü bir durum sergilemiyor fakat bunu bilmek yinede rahatsız ediyor , sonu gelmedi gelirmi onuda bilmiyorum , evlenirsem kurtulurum dedim olmadı , evlenirse kurtulurum dedim oda olmadı , konuştum tartıştım yok sonuç alamadım , sevgi benim , kalp benim , beyin benim sanane diyor :KK43:

Benim bu yaşadıklarımı başkası yaşasa yazsa, kıza ne akıllar verirdim, dünyada başka adammımyok, ama Bn çok sevgisiz büyüdüm ne baba ne akraba ne dost hep ama hep çok çok yalnızdım böyle birine kapılıncada...
Zaten heesey bu sevgi eksikliginden geliyor başa. Ama eminim size deger veren sizi siz oldugunuz icin seven dogru insan cikacaktir karsiniza.

mevzu ne bilmiyorum ama saplanti derecesine ask derken neyi anlatmak istediginizi tahmin ettim az cok.
o saplanti derecesinde ask degil. ya terk edildiniz, ya tercih edilmediniz. ya da terkedildikten snra karsi taraf mutlu mesut hayatina bakti, siz bakamadiniz.
bu tam olarak egoyla karisik takinti.
takintinin vermis oldugu vesvese ile de, gozde buyutme durumu.
bazen sidikli dombilin teki sirf bizi istemiyor diye gozumuze perde iner ve onu brad pitt sanariz.

merkezine saplantiyi koyacagina ( ask degil bu) kendini koy. ne kadar degerli oldugunu, disarinin karsi cins kaynadigini falan hatirlat arada kendine.

Aslında ona karşı Bi yandan inanılmaz bir öfke var, ablasıyla güzel Bi dostluğumuz vardı oda bitti bigün Bi baktım Bni whatsuptan silmiş. Biliyorum o sildşrdi, bu arada bşka erkeklerle tanışma flört ediyorum ama hemen bitiriyorum hoşlanmıyorum çünkü onu arıyorum 7 24 kafamda miss cherry nin yazdığı gbi bağımlılık Tarzı beynimde

Kendim yaşamadım fakat başıma geldi ve halada devam ediyor tam 20 yıldır bana karşı kötü bir durum sergilemiyor fakat bunu bilmek yinede rahatsız ediyor , sonu gelmedi gelirmi onuda bilmiyorum , evlenirsem kurtulurum dedim olmadı , evlenirse kurtulurum dedim oda olmadı , konuştum tartıştım yok sonuç alamadım , sevgi benim , kalp benim , beyin benim sanane diyor :KK43:

Erkek Platonik ler daha tehlikeli evet, ama ben onu hiç rahatsız etmiyorum.. Hiç açılmadımda ama hareketlerimden anlamıştır

kaç yaşındasınız bilmiyorum fakat bir çok insanın başına gelmiştir, benimde geldi vardır 3,5 kişi haberleri olmadan kendimce çok sevdiğimi sanıp aşık olduğum kişiler , fakat daha sonra gerçek bir ilişki yaşayınca geçiyor hatta gülüyor insan kendi kendine , ben lisede felsefe öğretmenine aşık olmuş hatta hayellerimde evlilik planları bile yapmıştım , öğretmen durumu anlamış kaç kez derste vaaz niteliğinde konuşmuştu , aradan yıllar geçipte öğretmeni gördüğümde kendi kendime kızmıştım bu adam nekadar çirkinmiş vs... :) fakat saplantılı olmak başka bir durum tabi sizinkinin boyutunu bilmiyorum ama gerekiyorsa yardım alın lütfen dediğim gibi başımda var bildiğim için rahatsızlık duyyorum , hem sizede yazık oluru yoksa kendi kendinizi yiyip bitirirsiniz

senin yasadigin ask degil kuzum- sadece saplanti.
bu saplantida seni istemedigi icin. yani kedi yavrusu gibi pesinde dolassa, sana yalvarsa, kapinda yatsa eminimki yüzüne bakmazsin.
yanlis anlama ama uzaktan, kendi kendine yasanan asklara ask denmiyor.
bence yardim al ve kurtul bu düsüncelerden.

Bence sadece ergenlikte olabilen bir duygu yani saplantili ask normal ask degil :KK70:

senin yasadigin ask degil kuzum- sadece saplanti.
bu saplantida seni istemedigi icin. yani kedi yavrusu gibi pesinde dolassa, sana yalvarsa, kapinda yatsa eminimki yüzüne bakmazsin.
yanlis anlama ama uzaktan, kendi kendine yasanan asklara ask denmiyor.
bence yardim al ve kurtul bu düsüncelerden.

Biliyorum gerçek aşk böyle bişi değil, ama zaten psyatrik destek alıyorum ama inan bana isteseydi beni gerçekten soğumazdım kuru ekmeğe bile razı olurdum onla. Ama işte.

30 um... Bna asla msj atmıyordu, ben yazmadıkça asla YAZMIYOR. ACABA aileler tanıdık ondanmı diye düşündüm ama instagramdan bir kızın sürekli peşinde.. Ona msj atıyor fln çok kıskanıyor ve kendimi hor gryrum.. Demekki beğenilmşcek kdr kötüm.
Nereden biliyorsun mesaj attigini sana soyledi mi?

Sen sürekli bu kişiyle ilgili başkalarının konularında da soru soruyorsun dimi :) hatta bi ara gene mi sen demiştim sana :KK53: durumun iyi değil :KK66:

Ben de yaşadım ve genelde çok seven saplantılı kişi ben oldum karşıdakide biraz öyle geleceğimiz yoktu ikimizde bitsin deriz ama bir türlü tam kopamayız 7 gün hiç konuşmadık mesela bitti dedik sabah bir maj gelmiş ondan inanın çok zor bir durum

Ben çok takıntılıyım ama unuttum gram eski sevgilim umrumda değil. Evliyim mutluyum

X