• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapkın Kişiliklerin Analizi!!

konuyu tamamen okudum tabiki butun yorumlarıda ... sapkınlıklar erkeklerden cıkıyor genelde kadınlarda %1-2 oranında ... zaten ne gelirse basımıza bu anne babaların benim cocugum erkek hadi oglum goster pıpıni olayı ! arkadaslarında dediği gibi kız oje surunce o... lugamı ozeniyorsun derler ... ben cevremde hatta kendi cocuklugumda bunu gordum bi kere oje surmustum babam bana cok kızmıstı ve cabuk cıkartın gormiyim bidaha demişti ! suan bile gozumun onunde nasıl bagırdıgı ...

hani bir ortamda muhabbet ederken herkez susar ya ?
sonra densizin biri çıkar derki ortalık sessizleşti kız cocgu dogdu diye !
bunun hikayesi şuymuş kızlar ;
eskiden bir ailede erkek cocgu dogdu haberi alınca davul zurna çalarlarmış !
kız çocugu dogdu haberibi alınca o ailedeki herkes uzulur yasa burunurmus sessizlik hakim olurmus !

işte cahilliğin daniskası ! nefret ediyorum kız cocugu erkek cocugu ayrımı yapanalrdan !

bu sözün böyle bir hikayesi olduğunu bilmiyodum ben benneyaptımki erkek olunca ne oluyo acaba iyi ki bi pipileri var :mymeka:

pardesülü sapıkların ortya çıkma sebebi acaba erkek çocuklara "hadi göster amcana" demelerimidir...

"göster amcana" sözü üzerine erkekler cinsel organlarını herkese gösterilmesi gereken övünç kaynağı bir organ olarak algılamaları bir yana sapıklığa kaymayanlarda da "erkeklik gurur veren kızlık ise utanılması gereken bir cins" olarak bilinç altına yerleşiyor ve kadını küçük gören ezen erkek nesli ortaya çıktı.

:uhm:Pardesülü???:1shok:

geçenlerde bir psikolog dünyada %70 kız çocukları %30 erkek çocukları tacize uğruyor ama türkiye de ise tam tersi %30 kız % 70 erkek çocukları tacize uğruyor dedi .nedeni ise kız çocukları için aman dikkat et tanımadığın insanlara gitme diye tembihte bulunurken, erkek çocuklarına böyle bir uyarıda bulunulmaması.

erkek çocukları aslan kaplan parçası ya herşeyi yapabilir onlara herşey serbest.ama sonunda ise böyle bir trajik tablo ortaya çıkıyor.kız erkek ayırt etmeden çocuklarımıza aynı toplum bilincini aşılamalıyız.

geçenlerde bir psikolog dünyada %70 kız çocukları %30 erkek çocukları tacize uğruyor ama türkiye de ise tam tersi %30 kız % 70 erkek çocukları tacize uğruyor dedi .nedeni ise kız çocukları için aman dikkat et tanımadığın insanlara gitme diye tembihte bulunurken, erkek çocuklarına böyle bir uyarıda bulunulmaması.

erkek çocukları aslan kaplan parçası ya herşeyi yapabilir onlara herşey serbest.ama sonunda ise böyle bir trajik tablo ortaya çıkıyor.kız erkek ayırt etmeden çocuklarımıza aynı toplum bilincini aşılamalıyız.

gercekten öyle canim...
maalesef ki sadece kiz cocuklarimizi uyariyoruz... :1no2:

Back