sapık ya da deli :s :(

Ya acıkcası aynı olayı ben yasasam deli ya iy falan derdim.Arkadaslarımda aynı tepkiyi verirdi hatta akıllarına geldiklerinde gülerlerdi öyle arkadaşlarım var.Ama böyle seylere farklı tepki vermenizde dogal bence.Sonucta hepimiz farklı insanlarız burda.

Nisanlınızdan neden soguyorsunuz ki? Yani sizi korkutmak istemem ama etrafta ki bütün adamlarda aynı sey var bir o acmıs fermuarı bu kadar da erkeklerden sogumayın yani
Nisanlınızla beraber oldugunuzda atlatırsınız diye düsünüyorum delinin biri yüzünden kendinizi de suclamayın nisanlınızdan da uzaklasmayın

Lisedeyken eve dönüyorum yanımda kardeşim var orta okula giden. Yol boş bir tane adam geliyo karşidan. Yaklaşınca seslendi bi bakar mısın diye. Kafamı çevirdim adam şeyi çıkartmış. Kardeşimi tuttuğum gibi hıxlı hızlı eve gitmeye başladım adamda arkamdan gelmeye. Kardeşim ağlıyo. Gecekondular vardı bağırdım imdat diye bi kadın camdan baktı adamı görünce kocasını çağırdı hemen. Çevreden bi kaç kişi ellerinde sopayla adamı kovalayıp yakaladılar bi güzel benzettiler kadında bizi evine aldı. Kocası gelincede birlikte bizi evimizin önüne kadar götürdüler sağolsunlar.
Bizim yaşadığımız travmayı düşünebiliyo musun? Niye bilmiyorum ama annemlere de anlatmamıştık. Seneler sonra anlattık bide azar işittik zamanında anlatmadık diye

Canım benim de başıma geldi
Kişinin kendisiyle alakali sanırım ama her an bi şey olucak diye de korkmadim

Ilk kez esiminkini gorcektim demissin guldum birazcik helal et unut gitsin..kizlarin dedigi gibi..talihsizlik olmus..bu kadar etkilenmesin seni..

Hrr kadinin organi bir olmadigi gobi her erkeginkide bir degil nisanliniz dan sogumaniza gerek yok cocuk olsaniz anlarmda

ya tiksinebilrisin de ilk eşiminkini görmeliyim psikolojisi biraz komik geldi sonuçta birşey olmamış ki sapıktır ya da delidir sanki birlikte olmuşsunuz gibi triplere girmişsiniz

görmüşsün tamam sokakta iğrenç bir durumda nişanlındada var diye ondan tiksinmek garip değilmi ee yarın bir gün evlenince ne olacak eğer böyle ön yargıların düşüncelerin varsa şimdiden aşmak için bir şeyler yapmalısın sonra adama giyinik kal mı diceksin :)

Ya aynı olay benimde lisedeyken başıma gelmişti yaşlı bir mantolu manyak dolanıyordu.
Şuan bile aklıma geldi tiksindim, iğrenç insan.

Bende bir kere görmüştüm okula giderken bisikletin üzerinde boxerinden çıkarmış gidiyordu ilk bende iğrendim ama unuttum gitti yani

kardeşim unutmaya çalış düşündükçe kötü olursun hepimizin başına geliyor böyle şeyler benim defalarca geldi salladım geçtim kafaya taktıkça hasta olursun kendine zarar verirsin

Evet gecicektir muhtemelen.. Ama iste olayin tazeliği şuan tiksindiriyor. Sagolun arkadaşlar destekler için..
Bu arada bazi hatunlar amma abartmissiniz ya sanki nişani attim dedim, ne çocukluğum kalmis ne bi şey herkes mukemmelmis de bir bendeymis sorun:). Sadece ilk edapta iğrenç geldiği için bir tuhaf oldum.
Şuan daha iyi çok şükür..

ilk etapda iğrenç gelmesi gayet normal cinsel hassasiyeti olan insanların olduğu bir toplumdayız insan bir anda hayatında görmediği bir şey görünce biraz tiksinebilir hele ki o şekilde olunca takılmayın derim ama fazla da uzatmayın bu meseleyi unutun gitsin

AKILLI ADAM İŞİ OLMADIĞI ÇOK BELLİ

BENDE DAHA 15 YAŞINDAYDIM STAJA GİDİYORDUM GENÇTEN Bİ ADAM ÇIKARMIŞ ÜSTÜME DOĞRU KOŞUYORDU ÇOK KORKMUŞTUM HEMEN O GELDİ AKLIMA TRANVA YARATMIŞ BENDE TÖVBE YARABBİM YA

çok geçmiş olsun kardeşim bilinç altınızda kalmış lütfen düşünmeyin hatırlatacak şeylerden de uzak durun tekrar geçmiş olsun

15 YIL OLDU ŞİMDİ BUNU OKUYUNCA HEMEN O AN GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELDİ
normal canım beyinde biyerde bütün geçmişimiz hapsolur hatta unuttuk sandıklarımız bile ta ki birşeyin onu tetiklemesiyle çıkar ortaya kötü bir olay yaşamışsın allah kimseye yaşatmasın bak bende defalarca yaşadım biliyorum zor ama gülüp geçmek senin için en iyisi emin ol

Hayatta soğumak... Yaptığı evet çok iğrenç ötesi bir şey ama sizin de dediğiniz gibi muhtemelen ya hasta ya da sapık ki bence hasta :) Olan olmuş valla yapacak bir şey yok. Benim de başıma böyle bir olay gelmişti daha 1.sınıfa gidiyordum eve koşa koşa nasıl geldim hala hatırlarım,sonradan öğrendim hastaymış adam meğer Düşünmemeye çalışın ben çocuk aklımla atlattıysam siz de atlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…