- 22 Mayıs 2012
- 732
- 360
Pardon ama istemsizce güldüm.ama hep ilk gormeyi bile esim olur diye dusuyordum o kadar moralim bozuldu ki. Tiksindim midem bulandi niye basima boyle bir şey geldi diye. Hala agliyacagim cikiyor gozumun önüne geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon ama istemsizce güldüm.ama hep ilk gormeyi bile esim olur diye dusuyordum o kadar moralim bozuldu ki. Tiksindim midem bulandi niye basima boyle bir şey geldi diye. Hala agliyacagim cikiyor gozumun önüne geliyor.
Kama hep ilk gormeyi bile esim olur diye dusuyordum o kadar moralim bozuldu ki. Tiksindim midem bulandi niye basima boyle bir şey geldi diye. Hala agliyacagim cikiyor gozumun önüne geliyor. Nisanliyim.
Bu kadar mide bulanmasi varken nisanlima bile yazmak istemiyorum konuşmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem
bende 2 sene önce halkalı minibüsüne bindim iş görüşmesine gidiyorum tabi araba halkalı piknik orman gibi bi yer var ordan geciyo aynı orta yKizlar gecen Sapik midir deli midir anlamadim caddede yürürken pantolunun fermuarindan cikarmis yürüyordu ve ilk defa reelde bir erkek şeyi gördüm yasli adamdi. ama hep ilk gormeyi bile esim olur diye dusuyordum o kadar moralim bozuldu ki. Tiksindim midem bulandi niye basima boyle bir şey geldi diye. Hala agliyacagim cikiyor gozumun önüne geliyor. Nisanliyim.
Bu kadar mide bulanmasi varken nisanlima bile yazmak istemiyorum konuşmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem
bende 2 sene önce halkalı minibüsüne bindim iş görüşmesine gidiyorum tabi araba halkalı piknik orman gibi bi yer var ordan geciyo aynı orta yaslı ve sarhos elinde bisey var pembe önce anlamadım sonra aaa yaptım cok gariıp ve acayip gelmişti koca adam eli seyinde yol ortasında işiyorKizlar gecen Sapik midir deli midir anlamadim caddede yürürken pantolunun fermuarindan cikarmis yürüyordu ve ilk defa reelde bir erkek şeyi gördüm yasli adamdi. ama hep ilk gormeyi bile esim olur diye dusuyordum o kadar moralim bozuldu ki. Tiksindim midem bulandi niye basima boyle bir şey geldi diye. Hala agliyacagim cikiyor gozumun önüne geliyor. Nisanliyim.