sapık ya da deli :s :(

oyle pislikler var canim hayatta. benimde ilk tecrubem oyle bi sapikinkini gormekle olmustu. ama benim gordugum adam bilerek cikarmamisti sort giymis altina kilot giymemis bisiklet suruyodu adam bize yol sormak için durmus oyle denk geldi. benim de midem kalkti ama yapacak bisey yok canım hayatin gercekleri bunlar.

abartma lütfen :)
gördüysen unut gitsin
nişanlınında var ama bide şöyle düşün olmasaydı daha fenaydı :KK70:

Kama hep ilk gormeyi bile esim olur diye dusuyordum o kadar moralim bozuldu ki. Tiksindim midem bulandi niye basima boyle bir şey geldi diye. Hala agliyacagim cikiyor gozumun önüne geliyor. Nisanliyim.
Bu kadar mide bulanmasi varken nisanlima bile yazmak istemiyorum konuşmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem

şaka mısın arkadaşım elalemin şeyini gördün diye nişanlından niye soğuyosun :KK53::KK53::KK53:
herkesin başına gelebilcek bir şey hoş değil olmasaydı keşke ama tepkilerin abartı sakin ol:KK53:

Kizlar gecen Sapik midir deli midir anlamadim caddede yürürken pantolunun fermuarindan cikarmis yürüyordu ve ilk defa reelde bir erkek şeyi gördüm :KK43: yasli adamdi. ama hep ilk gormeyi bile esim olur diye dusuyordum o kadar moralim bozuldu ki. Tiksindim midem bulandi niye basima boyle bir şey geldi diye. Hala agliyacagim cikiyor gozumun önüne geliyor. Nisanliyim.
Bu kadar mide bulanmasi varken nisanlima bile yazmak istemiyorum konuşmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem
bende 2 sene önce halkalı minibüsüne bindim iş görüşmesine gidiyorum tabi araba halkalı piknik orman gibi bi yer var ordan geciyo aynı orta y
Kizlar gecen Sapik midir deli midir anlamadim caddede yürürken pantolunun fermuarindan cikarmis yürüyordu ve ilk defa reelde bir erkek şeyi gördüm :KK43: yasli adamdi. ama hep ilk gormeyi bile esim olur diye dusuyordum o kadar moralim bozuldu ki. Tiksindim midem bulandi niye basima boyle bir şey geldi diye. Hala agliyacagim cikiyor gozumun önüne geliyor. Nisanliyim.
bende 2 sene önce halkalı minibüsüne bindim iş görüşmesine gidiyorum tabi araba halkalı piknik orman gibi bi yer var ordan geciyo aynı orta yaslı ve sarhos elinde bisey var pembe önce anlamadım sonra aaa yaptım cok gariıp ve acayip gelmişti koca adam eli seyinde yol ortasında işiyor

nişanlının ne suçu var ki...
ayrıca hala bu durumu düşünüp ah vah yapma bence düşünmemeye çalış durumu zihninde canlı tutma

Bende lisede maruz kalmıştım böyle bir teşhirciye anlık korkmuştum uzaklaşmıştım siz söyleyene kadar unutmuşum böyle bir anım olduğunu bile.
Yalnız sizin bu şekilde saplantılı, cinselliği tabulaştırmış bakış açınızın sonu hep vajinismus...

Merak etmeyin esinizinki o yasli zavalli deli adaminkinden cok daha farkli olacaktir, siz hic görmediniz farzedebilirsiniz.

aynı durum benimde başıma geldi daha 17 yaşında falandım benden 4-5 yaş büyük bir erkek karşımdan geliyodu caddede kimse yoktu bende tam ters yönden hiç unutamam masmavi gözleri vardı bide turistlik biyerdi ama aynı genci daha sonraları çok kez gördüm tiksindim her seferinde ters ters baktım resmen şortunu indirdi ve kasten yaptı şimdi ise renkli gözlerden nefret ederim ve güvensiz gelirler bana ...:KK43:

Seni vajinismus adayi olarak olarak gordum ya inşallah oyle olmaz yaslilik yads sapiklik bilemeyiz ama cogumuzun basina gelmis tepkin cok yuksek geldi bana

X