- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Diger linkteki makale acildi ceviriyle tesekkurlerAttığım link kadınlar kulubünde değil, onedio sitesinden cnm, link yasak galiba ondan öyle görünüyo , sen Google ye yaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diger linkteki makale acildi ceviriyle tesekkurlerAttığım link kadınlar kulubünde değil, onedio sitesinden cnm, link yasak galiba ondan öyle görünüyo , sen Google ye yaz.
Sayfalar bos gorunuyor yalniz amlayamadim yinede tesekkur ederim
Konuda baya aydinlandim bu konuyla alakali farkli farkli aciklamalar varmisyoo niye sapık olduğunu düşüneyim ki, öyle düşünen varsa da kendi cahilliğinden kaynaklıdır. konu ile ilgili bir bilgim yok ama her şey sanat için felsefesine bağlı olabilir belki:)
Acabildim sonradan tesekkurlerBiraz beklemeniz gerekiyor gec aciliyor cunku.
Sen Efes'i gezdin mi tuvalet topluca bir alandaAyyy arkadaslar biliyorum simdi bu nasil soru diye gulenler olacak buda dert mi diyenler olacak ama sadece merakimdan
Arkadaslar tarihi eserlere tarihi sanatlara genel itibariyke gecmisten kalan eserlere vs cok ilgim var cok hosuma gidiyor
Sosyal medyadanda takip ederim ilgimi cekecek sayfalari ama hepinizin dikkatini cekmistir bati heykel ve resim eserlerinin cogu ciplak ciplaktan gectim haddini asacak kadar detayli
Adamlar oyle guzel seyler yapiyorlar ki ama insan utandigi icin bakamiyor ya mesela bi kadin heykeli var heykeltras oyle bi yapmis ki kadin ustunde bi ortu var ama sanki mermer degilde ipek o kadar harika ama hepsi fazla mustehcen geliyor(Kadin heykeli en masum olani erkek heykellere bakilmiyo bile )
Hadi adamlar yapti gecti gitti ama ben merak ediyirum ya bunlar ne diye herseyi oyle uryan cizip sekillendirmisler arkadas vardir bi sebebi mutlaka o zamanlar kiyafet mi yoktu insanlar anadan uryan mi dolasiyordu yada bu eserler yapildiginda toplum tarafindan hic yadirganmamis mi aranizda sanat tarihi yada arkeoloji mezunu olanlar var mi yada bu soruyu benim gibi merak edenler yada neden iyle olduğunu bilenler
Not:Merakimdan resimlerin altina yorum yapip sormak istdim ama yorumlarimiz arkadaslarimiz tarafindan görünüyor ya sapik olarak damgalanmaktan korktum sayfa yoneticilerine mesaj attim ama donen yok
Tuvaletlerin resmi rasvirlerini gormustum igrencti bide koleler efendileri oturmadan iturup isitiyorlarmis en fenasida efendileribislerini bitirdikten sonra temizliyorlarmis hatta birde sungerli temizleme sopalari varmis igrenc otesi ama platon meselesi bi yasima daha girdirdiSen Efes'i gezdin mi tuvalet topluca bir alanda
O kültürde farklı bizim değer yargılarımızla eleştirme bence
Platonik aşk ta platon bir öğrencisine aşıkmış ama hiç kız öğrencisi olmamış
Bunun gibi
Ben tam anlamadım tuvaleti temizliyorlar mis öyle mı ? Merak ettim de ben de:),Tuvaletlerin resmi rasvirlerini gormustum igrencti bide koleler efendileri oturmadan iturup isitiyorlarmis en fenasida efendileribislerini bitirdikten sonra temizliyorlarmis hatta birde sungerli temizleme sopalari varmis igrenc otesi ama platon meselesi bi yasima daha girdirdi
Canim tuvaletlerinde ortada su havuzu gibi bisey var icindede ucunda sunger olan sopalar ama bireysel degil genel onunla temizlendikten sonra o havuza koyuyorlar tekrar bide koleler efendilerinin poposu usumesin diye efendilerinden once tuvalete oturup tuvaleti isitiyorlarmis klozet gibi degil ama benzer formda yani ten mermere degiyo efendileri islerini bitirdikten sonra efendonin tmizlwnme isinide koleler hallediyormus igrenc bir durum yaniBen tam anlamadım tuvaleti temizliyorlar mis öyle mı ? Merak ettim de ben de:),
Zeusun bile erkek bir tanrıya aşık olduğunu okumuştum. O dönemlerde zenginlikten mı aydınlıktan mı bilemedim eşcinsellik ,çıplaklık doğal görülüyormus. Vay be su forumda gördüğüm en kültürlü dert