• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sapık adam

Konuyu okurken benim de tam 5 sene önceki olay geldi aklıma..
Şuan 15 yaşındayım, o zaman 10 yaşındaydım. Öğretmenimle konuştuğum için okuldan bayağı bir geç çıkmıştım, yürüdüğüm sokakta da sadece okul saatlerinde insan görebilirsiniz, ben yürürken hiç kimse yoktu.
Karşıdan 30-40 yaşlarında bir adam çıktı, beni durdurdu. Köşeye çekti, seni tanıyorum, babanı da tanıyorum ama babanın işyerini bilmiyorum dedi. Ben de bir an boş bulunup babam montaja çıkmıştır dedim.( Televizyon ) Adama baktım; diliyle dudaklarını yalıyor. Sonra bir an annemin bana verdiği öğütler kafama dank etti ve mantıklıca düşündüm. Adam elini sırtıma koydu, gezdirmeye başladı, arada da etrafa bakıyor. Ben nasıl terledim, nasıl korktum anlatamam. Sonra adam adım atmaya ve beni etrafına bakarak yavaşça çekmeye başladı. :4: Sonra karşıdan annem ve babamdan biraz genç bir ablayla abi çıktı. Kol kola girmişler yavaşça yürüyorlardı. O an nasıl bir hızla onlara koştum, adama hangi arada ' bak işte annemle babam git konuş' dedim ben bile şaşırıyorum. Sarıldığım abla ' noluyor?' dedi. Bende yandaki abiye ' abi bu adam sapık beni kaçırmaya çalışıyor ' dedim. Abi de abi ama! Hızla o adama doğru yürümeye başladı ' Ne istiyorsun ulan kızımdan' diye. Adam karşıdaki uzun merdivenden koşarak çıktı. Sonra o abiyle abla beni evime kadar bıraktılar. Şimdi lise 1'e geçtim, çıkış zili çaldığı anda kalabalığın arasında otobüs durağına kadar koşarım.
Allah kimsenin evlatlarına yaşatmasın, bu beyni bozukların da çekebildiği en büyük acıyı çekerek ölmelerini sağlasın.

daha dün kızımla bukonuları konuşmaya başlamıştım ki bugün bu konuyu gördüm.ben inanılmaz paranoyak oldum galiba onu gözümün önünden ayımak istemiyorum.akrabalarda arkadaşlarında kalmasına asla müsade etmiyorum.henüz 7 yaşında ama artık anlatmaya başladım.kaybolursa neler yapması gerektiğini kimseye inanıp güvenip gitmemesi gerektiğini kimseden bişey almaması gerektiğini falan söyledim.artık herşeyi yavaş yavaş öğrenme çağında.vücudunun kendine ait olduğunu falan söylüyorum hep.yine face de bi kayıp çocuğun ilanı vardı onu gösterdim örnek olsun diye.korkmasını da istemiyorum ama bu zamanda olanlara bakarsak korkması gerek diye düşünüyorum.benimde mesela başımda gözle taciz var şu sıralarda hatta evime kadar takip edildim bi kere.kızımı okuldan aldım gdiyorum düşünün anneyim evliyim her halimden belli.bu manyak ise hergün okuldan kardeşinimi alıyor artık oğlumu bilmiyorum hep aynı ortamdayız.yanaştığı konuştuğu yok ama inanılmaz sinirlerimi bozuyor.görmezden geliyorum asla bakmıyorum o yana ama gerizekalının varlığı bile benim hergün sinirimi bozmama yetiyor.daha ileri giderse bende arkadaşların yaptığı gibi nerde olursa olsun rezil etmeyi düşünürüm.amanin inşallah olmaz ama :47:

Allah herkesin evladını korusun bunlar ne kadar acı şeyler örnek olsun annelere ve benim gibi geleceğin annelerine

benimde başıma geldi bundan bir buçuk iki ay önce.işten biraz geç çıktım hava kararmıştı iş yerinin otoparkının içinde arabama doğru yürürken arkamdan birinin geldiğini hissettim zannettim oda arabasına binecek diye önemsemedim.sonra ben arabama bindim ama bu benim arabanın bir kaç adım ötesinde duruyor varlığını hissettim ama ben hala arabasına binecek diye düşünürken bir an baktım ve neye uğradığımı şaşırdım adamın eli cinsel organında ve bana bakıyor ve tam arabanın kapısını açmak için kolunu uzatıp adım atmıştı ki ben o korkuyla arabayı nasıl çalıştırıp ordan nasıl uzaklaştığımı bilemedim.o şokla binanın orda polisleri gördüm ama onlara durup aklıma gelmedi ancak eve gelip sakin kafayla düşündüğümde keşke durup söyleseydim diyorum.bir kaç gün bunun etkisini üzerimden atamamıştım.allah bir daha benimde kimseninde başına vermesin.

Allah böylelerinin belasını versin, gün yüzü görmesinler, acılar içinde sürünsünler her an dua etsinler ölebilmek için ama ölemesinler sürünsünler inşallah!

Böyle hikayeleri duydukça özle üzülüyorum, öyle sinirleniyorum ki! Allah hepimizi, hepimizin çocuklarını bu pisliklerden korusun.

Bir de dellendiğim erkek ve kız çocuklarını dudaklarından öperek seven aileler! Siz dudaktan öpmeyi onlara sevgi göstergesi olarak öğretiyorsunuz, yarın bi gün sokakta biri onu öpmeye kalksa çocuk bunu sevgi ibaresi olarak mı alsın... Onlara da Allah akıl fikir versin..

pis sapıklar .allah korusun kız çocuklarını ya .kimeye güvenmem ben bu devirde.öle komşu momşu hiç yani.bir kızım olsa valla o nereye be oraya .insanlar çok kötü niyetli.ucuz kurtulmuşsun canım valla .ailenin verilmiş sadakası varmış

8-9 yaşlarındaydım. annem yeni doğum yapmıştı.ablamda ona bakıyordu evde.evde ekmek kalmadığı için annem beni bakkala gönderdi.ekmeğimizi alıp evin yolunu tuttum.apartmana girdiğimde bir adam vardı. kömürlükleri geziyordu.beni gördü ve bana burada kimlerin yaşadığını sordu.bende söyledim.ama kendi adımızı vermedim. adam kömürlükteki bir sobayı satın almak istediğini söyledi.sonra bana yaklaşıp ne kadar güzelsin çok tatlısın dedi. boynumdan tuttu.aynı şeyleri tekrar söyledi.sonra beni öptü iğrenç adam denen yaratık :(:( sonra bana boynunun çok ağrıdığını söyledi ve masaj yapmamı istedi.dışarıda beyaz arabası varmış onla götürcekti heralde. sonra ben ekmekleri bırakıp geleceğim dedim. anladım adamın niyetini.sonra annem nerde kaldın dedi.adamın söyledikleri söyledim anneme. hemen bir hışımla aşağı indiler.adamda bağırmayı duyunca korkup kaçmış.mahallede öğrenmiş olayı utanayım mı ne yapayım bilemedim..

ertesi günde çocuk kaçırma olaylarını izleyince haberlerde çok korktum. okula büyüklerle gidip geldim. yani eğer o adamla gitseydim inanıpta.ya organlarımı alıp satacakti.ya da tecavüz edip beni öldürecekti.ya da kötü yolda olacaktım. allahım bana yaşamam içinbir şans verdiğini düşünüyorum.çok şükür binlerce kez şükür.

o adam umarım bir yerlerde ölüp kalmıştır.hiç bir yavruya dokunamadan sürünerek ölmüştür.

anneler eger yazımı okuduysanız ne olur çocuklarınıza dikkat edin. allahım çocuklarınızı sizlere bağışlasın.
geçen ay kardeşimin başına geldi. Oda aynen akşam ekmeği almaya yolladık bakkalda hemen altımızda. neyse almış ekmeği apartmanda adam varmş sarkmş kardeşime kardeşim çığlık atınca indik aşağı allahtan 1. katta oturuyoruz. aşağı indik bi hışımla dayımlar adamı bulmaya gittiler aradılar taradılar yok. daha kardeşimi ekmek almaya falan yollamıyoruz ALLAH bunların belasını versin küçücük çocuklarda ne isterler nefisleri ne kadar pis iğrenç şerefsizler !!! :47:

Allah böylelerinin belasını versin, gün yüzü görmesinler, acılar içinde sürünsünler her an dua etsinler ölebilmek için ama ölemesinler sürünsünler inşallah!

Böyle hikayeleri duydukça özle üzülüyorum, öyle sinirleniyorum ki! Allah hepimizi, hepimizin çocuklarını bu pisliklerden korusun.

Bir de dellendiğim erkek ve kız çocuklarını dudaklarından öperek seven aileler! Siz dudaktan öpmeyi onlara sevgi göstergesi olarak öğretiyorsunuz, yarın bi gün sokakta biri onu öpmeye kalksa çocuk bunu sevgi ibaresi olarak mı alsın... Onlara da Allah akıl fikir versin..

katılıyorum. babamın akrabası hep öyledir amcalarım halalarım falan dudaktan öperler. Annem çok disiplinli olduğu için asla izin vermemiş benm dudağmdan öpmelerine. Hatırlıyorum hatta bi ara öpmeye kalkıştı amcam annem çok bağırdı hatırlamadıklarımda var :1:
Böyle alıştırılmamalı dudaktan öpülmemeli. Hem mikrop amacıyla hemde terbiye amacıyla

bütün arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun.sanırım böyle olayları yaşamayan azdır.kimseye yaşatmasın allahım çok sinir bozucu. insanın pskolojisi alt üst oluyor.

katılıyorum. babamın akrabası hep öyledir amcalarım halalarım falan dudaktan öperler. Annem çok disiplinli olduğu için asla izin vermemiş benm dudağmdan öpmelerine. Hatırlıyorum hatta bi ara öpmeye kalkıştı amcam annem çok bağırdı hatırlamadıklarımda var :1:
Böyle alıştırılmamalı dudaktan öpülmemeli. Hem mikrop amacıyla hemde terbiye amacıyla

çok iyi yapmış annen:46:çocuk normal bişey sayabilir ilerde.

benim de benzer iki anım var. allaha çok şükür kötü bir şey yaşamadan kurtuldum. allah çocuğu olanlara onları sakınmalarında yardım etsin, bunun gibi pislikleri de uzak tutsun inşallah!

iki olay anlatayım.

ben ortaokuldayken şehiriçi otobüsler iki katlıydı ankarada. ben de lunapark gibi olyuor diye hep üst katta ve en önde oturmaya bayılırdım.
evimiz son durağa yakın. son durakta inerdim ve yürürdüm.
bir gün gene binmişim gidiyorum en önde. son durağa birkaç durak kala üst kattakiler önceki duraklarda birer ikişer inmeye başladılar.
kısa bi süre sonra üst tarafta bir ben, bir de bir adam kaldı. adam da benim gibi en önde ama benim oturduğumun karşı tarafında oturuyor.
ben bir ara gözüm takıldı, adamın ellerinin tuhaf bir şekilde bacaklarının arasında olduğunu farkettim. yani tuhaf bir hal vardı adamda ve kıllanmıştım.
son durağa geldiğimizde korktum ve yerimden kalkıp hemen gideyim dedim, kalkar kalkmaz bir de ne göreyim! adam şeyini yatıştırmaya çalışıyor, şeyi de direk gibi çıkıvermiş
pantolondan yukarı!
görmemle koşup fırlamam bir oldu otobüsün merdivenlerinden aşağı!:53:

ikinci olayım da şu; gene ortaokuldayım. o zmanlar ilk defa bir dar kalçaları sımsıkı saran bir pantolonum olmuş. giymiş gitmiştim o gün dersaneye, akşamına da eve dönüyorum..
neyse bilen bilir ankarada akşam saatleri ne biçim dolu oluyor otobüsler, her büyük şehirdeki gibi. öyle bir zamanda, tıklım tıklım belediye otobüsünde giderken, arkamda 30lu yaşlarda bir adam geldi (adamı binerken görmüştüm, yanımda duruyordu sonra da arkama geçti sıkışıklık yüzünden). sonra ben kalçalarımda bişeyler hissettim. öne bir adım kadarlık artık ne kadarlık yerim varsa gittim. ama otobüs o kadar doluydu ki adam gene geldi arkama yapıştı. ya öyle böyle değil ama bildiğiniz bi tarafı dokunuyor! zaten o an nasıl korktuysam büyüttüm mü naptıysam kafamda ellerinin gezindiğini hisseder gibi oldum. sonra o korkuyla bir anda "biraz geri çekilir misiniz!!" dedim, iyi ki de demişim. adam biraz şaşkınlıkla tabii filan dedi. sonraki durakta da indi.:53:
adam hakkında yanlış mı düşündüm aacaba dedim o gün. ama sonra gene aynı adamla aynı güzergah otobüsünde karşılaştım ve bu sefer gene adam arkamda durdu! tanıdı mı naptıysa artık? ya da o sırada kim varsa onu elliyodu belki de.
hemn otobüsün arka tarafına ayakta durulan ve cam kenarı kısmına kaçtım, sırtımı cam tarafına yasladım.. :53:
böylece adam benim yanıma gelemedi neyse ki bir daha da böyle olaylarla karşılaşmadım.. ama sanki geçen gün yıllardan sonra gene aynı adamı gördüm..

allah herkesi ve onların evlatlarını böyle insanlık yoksunu yaratıklardan korusun inşallah!:14:

Ben 6 7 yaşlarımdayken arkadaşımın evine gidiyorum, apartmandan girdim arkamdan biri geldi eğildi bana doğru sana çikolata almaya gidelim mi dedi.Allahtan çoçuk aklı ile peşinden gitmemişim apartmanın içinde anne diye bağırdığım an kaçtı.

Back