• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sapık adam

zaman artık o kadar kötü ki; kız yada erkek çocuğu hiç farketmiyor
sapıklık bizim aklımızın alamayacağı boyutlarda
O yüzden anne,babaların çok dikkatli olmaları gerekiyor
çocuklarını belli bir yaşa kadar gözlerinden bile sakınmalılar
bende yaklaşık 10-11 yaşlarında iken, sitenin hemen dışındaki markete kardeşime balon almak için gittim. markette hiç müşteri yoktu ve balonlar marketin daha arka kısmındaydı
ben balonları aldığımda market sahibide arkadan yaklaşıp, elini omuzlarımın üstünden atıp, elimdeki balonu şişirmeye çalıştı
dur bak sana balonları şişirip öyle vereyim diyerek ellerini resmen vücudumda gezdirdi
korkudan nefesim kesilmişti, ama o sırada bir müşteri geldi ve adam beni bıraktı
ya o müşteri gelmeseydi, ya adam bana daha kötü bişey yapsaydı
çok korktum ama eve gelip ne anneme, ne de başkasına bu olayı anlatmadım
kısa bir süre sonrada adam marketi devretti, ama ben o günden sonra tek başına bir erkekle asla kalmıyorum
apartmanımdaki asansöre dahi erkek bir komşuyla birlikte asla binmiyorum
siz buyrun çıkın, ben tekrar asansörü bekleyeceğim diyorum
bazıları siz çıkın , bazıları ise kabalık edip asansöre biniyorlar
muhtemelen normal olmadımı düşünüyorlar ama benim için önemli değil,
ben sadece kendimi koruma içgüdüsüyle hareket ediyorum

kahretsinki bende yaşadımm hemen hemen aynı şeyleri lise birdeydim arkadaşlarla sinemaya gitcektik yani sınıftaki gurubumuz vardı kızlı erkekli çok iyi anlaştığımız neyse babam izin vermiyordu yani kız arkadaşlarınla gitceksen git diyordu bende yalan söyledim çocuk aklım işte sanki ne var söylesem öldürcekmi beni sinema çıkışında çarşıdan eve yürürken eniştemle karşılaştım yani teyzemin kocasıyla arabayla geçiyordu beni gördü arkadaşlarımın yanında bağırdı çağırdı utanmıyomusun erkeklerle gezmeye falan dedi halbuki gerçekten herşey çocukça ve doğaldı rezil olmuştum arkadaşlarıma eniştem zorla bindirdi arabaya seni babana söyliyimde gör dedi arabaya bindim beni eve götürceğine ormanlık bi yere götürdü ben anlamıştım bana arabada şu dudaklarının haline bak öpüşmekten ne hale gelmiş diyordu gögüslerimi elllemeye çalıştı ittim resmen şoktaydım eniştemdi ya o eniştem teyzemin kocası anne yarısı teyzemin canımdan çok sewdiğim kuzenlerimin babaları ağlamaya başladım sanki herşey korku filmi gibiydi hatırladııkça hala titrerim arabanın kapılarını kitlemiştim ben açmaya çalışıyordum o gülüyordu korkma bişey yapmıcam diyordu sonra ben çok ağlayınca eve doğru gittik eve gelmeden arka sokakta bıraktı beni ama kapıları açmadan önce anlaşma yaptı benle hayvan herif eğer babamın duymasını istemiosam onun dediklerini yapcakmışım benle her türlü tecrübeyi yaşayabilirsin dedi açık açık ne dediğini pek anlamadım daha çok anlattı ama dinlemedim korkudan tamam deyip indim arabadan ve o gece hiç bişey anlatamadım annemlere babamdan korktum ertesi gün dershane çıkışıma geldi öbürgün bi arkadaşının evine götürceğini söyledi kabus gibiydi herşey hiçbişey demedim hemen eve gittim ablam ewdeydi ona anlattım herşeyi ağlaya ağlaya düşünsenize ben o adamın oğluyla aynı yaştayım ya kuzenimle yani aile içinde çok kavgalar çıktı babama hepsini anlatmadık katil olurdu insan resmen teyzem eğer doğruysa o adamdan boşanırım dedi ama belliki kocası iyi ikna etti onu beni suçlu gördü teyzem ALLAH düşmanıma bile yaşatmasın şimdi benimde bir kzım var ve onu nasıl koruyacağım bilmiorum ALLAH yardımcımız olsun o kadar çokki hasta ruhlu insanlar ALLAH onları ıslah etsin

kahretsinki bende yaşadımm hemen hemen aynı şeyleri lise birdeydim arkadaşlarla sinemaya gitcektik yani sınıftaki gurubumuz vardı kızlı erkekli çok iyi anlaştığımız neyse babam izin vermiyordu yani kız arkadaşlarınla gitceksen git diyordu bende yalan söyledim çocuk aklım işte sanki ne var söylesem öldürcekmi beni sinema çıkışında çarşıdan eve yürürken eniştemle karşılaştım yani teyzemin kocasıyla arabayla geçiyordu beni gördü arkadaşlarımın yanında bağırdı çağırdı utanmıyomusun erkeklerle gezmeye falan dedi halbuki gerçekten herşey çocukça ve doğaldı rezil olmuştum arkadaşlarıma eniştem zorla bindirdi arabaya seni babana söyliyimde gör dedi arabaya bindim beni eve götürceğine ormanlık bi yere götürdü ben anlamıştım bana arabada şu dudaklarının haline bak öpüşmekten ne hale gelmiş diyordu gögüslerimi elllemeye çalıştı ittim resmen şoktaydım eniştemdi ya o eniştem teyzemin kocası anne yarısı teyzemin canımdan çok sewdiğim kuzenlerimin babaları ağlamaya başladım sanki herşey korku filmi gibiydi hatırladııkça hala titrerim arabanın kapılarını kitlemiştim ben açmaya çalışıyordum o gülüyordu korkma bişey yapmıcam diyordu sonra ben çok ağlayınca eve doğru gittik eve gelmeden arka sokakta bıraktı beni ama kapıları açmadan önce anlaşma yaptı benle hayvan herif eğer babamın duymasını istemiosam onun dediklerini yapcakmışım benle her türlü tecrübeyi yaşayabilirsin dedi açık açık ne dediğini pek anlamadım daha çok anlattı ama dinlemedim korkudan tamam deyip indim arabadan ve o gece hiç bişey anlatamadım annemlere babamdan korktum ertesi gün dershane çıkışıma geldi öbürgün bi arkadaşının evine götürceğini söyledi kabus gibiydi herşey hiçbişey demedim hemen eve gittim ablam ewdeydi ona anlattım herşeyi ağlaya ağlaya düşünsenize ben o adamın oğluyla aynı yaştayım ya kuzenimle yani aile içinde çok kavgalar çıktı babama hepsini anlatmadık katil olurdu insan resmen teyzem eğer doğruysa o adamdan boşanırım dedi ama belliki kocası iyi ikna etti onu beni suçlu gördü teyzem ALLAH düşmanıma bile yaşatmasın şimdi benimde bir kzım var ve onu nasıl koruyacağım bilmiorum ALLAH yardımcımız olsun o kadar çokki hasta ruhlu insanlar ALLAH onları ıslah etsin

Aman Allah'ım tekrar tekrar başa dönüp baktım :53:

ayy allahım en korktuğum şeylerr:((
allahım insan kendini bile nasıl korurum diye düşünürken
şimdi esas evlatlarımızı düşünüyoruz:((
sen koru yarabbimm böyle manyakları yanlarına yaklaştırma allahım:((

buna benzer bir olayda benim başıma gelmişti,ortaokul 2 ye gidiyordum,okuldan eve dönmüştüm,apartmanın merdivenlerinden çıkarken genç(23-28 yaş arası)bir erkekte aşağıya doğru iniyordu,birden eliyle cinsel organıma ellemeye çalıştı,ben ne yapıyorsun dememe kalmadı bıçak çekip boğazıma dayamıştı,sus sakın seslenme,ses çıkarmazsan sana birşey yapmıycam demişti,bende koşarak eve girmiştim,dilim saatlerce tutulmuştu ve ağladığımı hatırlıyorum.babamla anneme söylemiştim ve polise gitmiştik,öğrendikki o gün o mahallede başka bir kızada aynı şey yapılmış,neyse sonuçta birşey çıkmadı ama şimdi düşünüyorumda ya boğazıma o bıçağı dayamaktan ötesine geçseydi yada tecavüz etseydi bilemiyorum.ama bu durumda anne babalarımızında yapacağı birşey yok,ama yinede herkes çocuklarını uyarmalı,bu tür olayları anlatmalı.hatırlıyorumda annem biryere gidiyorda ben evde yalnız kalıyorsam şöyle uyarırdı;aman kızım kapı çalarsa ben dayınım amcanım dese bile açma derdi.yolda biri seni durdursa annen kaza geçirdi,baban öldü ,abine şu oldu,ben onların arkadaşıyım yada polisim gel seni onların yanına götüreyim derse sakın inanma gitme derdi,sizde çocuklarınıza aynı nasihatları verin lütfen.Allah hepimizi ve çocuklarımızı bu tür sapıklardan korusun.

kızlar hepinizi cesaretiniz ve aklınızdan dolayı kutluyorum :46::46::46: benim başıma da benzeri bir olay 13-14 yaşlarımda amcam(!) tarafından geldi...öz amcamdı pislik herif...ölümü bile tuvalette oldu...detaya girmek istemiyorum ama ben niyetini anladığımda seni babama söylicem dedim,rengi benzi attı...anneme söyledim annem onu bir şekilde bizden ve evimizden uzak tuttu..katil olmasın diye babama söylemedik..sonradan öğrendim ki aynı şeyi kuzenim de yaşamış amcamız olacak adam müsveddesinden...

paranoyak oldum o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsin yüzünden,iki kızım var ve gözümün önünden ayırmıyorum..okulla sürekli telefonlaşıyorum...her adımını takip ediyorum...onlara sık sık söylediğim ne olursa olsun ben ve baban dışında sizi okuldan kim almaya gelirse beni aramadan gitmeyin..servis asla bizden başkasına vermez..dayısı ya da amcası olsa bile malesef...ve her ne olursa olsun küçücük bir şüphe dahi duysanız avazınız çıktığı kadar bağırın...hoş değil belki ama malesef yaşadığımız dünya daha da çirkin...:19:

bir enişte amca bunu nasıl yapar aklım almıyor.kendi çocuklarınıda mı gözlerinin önüne getirmiyorlar o haltı yaparken

benim bir arkadaşıma da adamın biri apartmanda cinsel organını göstermiş pis sapık.. okullarda da yapan duymustum bunu.okulun önüne gelip yapıyorlarmış

Arkadaslar, daha fazla dayanamadim, tum sayfalari okumadan yaziyorum.
Bende taciz yasadim kucuk yasta. Ustelik bir kac kez!
Simdi sizleri okudumda nutkum tutuldu, icim burkuldu, bogazimda bir yumruk var adeta.
cunku benimde BIR COCUGUM VAR !

(bir kizim var 5 aylik cok ama cok kötü oldum su an)

Bu yasanilan yada yasadigimiz kotu anilari paylasiyoruz
cocuklarimizi, kardeslerimiziyigenlerimizi vs.. bu tür pisliklere karsi nasil koruyacagimizi
daha dogrusu kendilerini nasil koruyacaklarini nasil anlatacagiz?

mesela anneler nasil anlatiyorsunuz cocuklariniza
tehlike karsisinda nasil davranilacagini
yada susmamasini..
yada cocuk sapigin kotu bir sey yaptigini nasil bilecek?
ne dersek anlar ve ona gore onlemini alir
o kadar hassas ve zorki bu konu

mesela ailem ve ailemin yapisindan beter insanlar o kadar yanlis
sekilde uyariyorlar ki cocuklarini..
cocugun basina bir sey geldiginde bunu ailesine soyleyemeyecek
kadar suclu hissediyor kendini..

verecegim ornekler tamamen gercektir (benim ve tanidiklarimin ailesinin yaptigi cahilce uyarilar)
tacize ugramissa
- babana sakin soyleme
- sen anlamamissindir
- gohuslerini elletme yilan cikarn bacak arani elletme kimse seni sevmez evlenmez
- biri sana bir sey yaparsa baban seni oldurur

buna benzer aptal ve cahilce uyarilar umarim daha yapilmiyordur
onemli olan dogru sekilde uyarmak ve korumak cocuklarimizi
cocuk yuregi o kadar hassas ve buyukturki
o aciyi korkuyu sessizce yasayabilir ama buyudukce onu cok olumsuz
etkileyecektir bu yuzden en guzel sekilde koruyalim
:5:

arkadaşım o kadar güzel yazmışsınki tacize biz uğruyoruz ama suçluymuş gibi yaşıyoruz buda anne babaların cahilliğinden ötürü oluyor oysaki neden cinsellik yada diğer şeyler küçük yaşta güzel bir dillde anlatılmıyorki o zaman belki daha iyi olabilirdi bazı şeyler en azından kendimizi koruyabilirdik

evet..tacize uğramışsa suçlu hep kadınlar kızlar olur zaten.en sevmediğim laf^ kız kısmı kuyruk sallamassa erkek yanaşmazmış.^hep suçlu kadınlar olurr zaten

Böyle şeyleri okuyunca tüylerim diken diken oluyor...
Neyse ki ucuz atlatmışsın canım...
Bu devirde ailelerin gerçekten çok dikkatli olması gerekiyor...

Kızıma şunu diyorum..mahrem organlarının herbirine bir isim vererek..

Pamuğunu ben,baban ve kreşteki öğretmeninden başkası bakamaz. ! ama evdeyken çişin gelirse bana söyleyebilirsin eğer ben evde yoksam babana diyebilirsin, Pamuğumuzu bu saydıklarım dışında arkadaşların ve tanımadığın amcalar teyzeler bakmak isterse göstermeyeceksin ve bana gelip söyleyeceksin ..

büyüdükçe daha farklı ibarelerle anlatacağım mutlak bu aralar tüm vucudu üzerinden de anlatmaya başladım..idrak edebileceği ifadelerle..herzaman değil arada bir..zihninde korku uyandırmak istemiyorum

öncelikle çok geçmiş olsun bu durum kadınların en büyük sorunu allah o erkekleri bildiği gibi yapsın bu sadece bir taciz deil büyük bir travma yıllar geçsede o korku asla unutulmaz...

Back