ay nedir bu ekmek almadan çektiğimiz..bende 15 yaşındaydım..sabah ekmeğe gönderdi annem beni..
teyzemde aynı apartmanda oturuyordu..ben ekmeğe giderken görmüş..
dolunay ekmeği alsın dönüşte merdivenlerde yakalarım bize ekmek almayada yollarım diye düşünmüş Allahtan..
ben ekmeği alıp apartmana girdim,daha iki üç basamak attım (lambayı yakmamıştım1.katta açarım dedim ,ilk merdiven gün ışığını alıyordu)
güçlü bir çift kol arkadan bana sarıldı..niyeyse benden 2-3yaş küçük komşumuzun oğlu geldi aklıma..şaka yapıyor herhalde dedim..Okan? senmisin dedim,okadar yapışmıştıki yüzümü dönemiyordum,zorlada olsa boynumu döndürdüm ve o sapıkla yüzyüze geldim..Allahıımmm o nasıl bir çirkinlikti öyle...insan değildi sanki..yabancı bir yüz ve sarılmış bana..derken kasıklarıma dokunmaya başladı..Allahtan adetliydim ped vardıda o pis elleri değmedi bana..
tabi ben bu arada bağırıyorum çağırıyorum...kurtarınnn anneee diyorum...
sonra derinlerde bir yerden teyzemin "dolunay"dediğini duymamla..teyzeeeeeee diye bağırıp kendime geldim..
zaten pislik herif teyzemin sesini duyunca hemen kaçtı..
kızlar meğerse o sapık bana tacizde bulunurken şoka girmişim..çıtım bile çıkmamış..halbuki ben çok bağırdım,çırpındım..
Teyzem beni apartmanda beklemiş,lamba uzun süre yanmayınca işkillenmiş..
işte böyle...iyiki oanda teyzem ekmek için beni beklemiş..ben şoktan konuşamıyorum..donup kaldım..
o vaziyette Allah korusun bana herşeyi yapardı..
şimdi oldum 33..hala aynı apartmanda oturuyor annemler..
18yıl geçti ama hala daha apartmana girerken aklımda bu olay..
annem,o yoksa canım babam eve girerken hep apartmanda beklerler beni..
yukardan bağırırlar "dolunay "diye..bende bağırırım geliyoruuuuuuuuuumm...
diyelimki sesimi duyamadılar...paldır küldür inerler aşağıya...
Allah hepimizi bu sapıklardan korusun..