- Konu Sahibi sevgilim06
-
Şu Kayseri'de yaşanan çocuk cinayetlerinden çok etkilenmiştim ben,içeriği zamanla ortaya çıkmıştı..Günlerce etkisinde kaldım..Yakın zamanda -aynı zamanda paylaştığım bir yazı- bir köşe yazısı okudum,bir baba kendi çocuğuna -hem de erkek- tacizde bulunuyor geçmiş zamanda...O konu bayağ düşündürdü beni.geçmiş zamanlarda bende yaşadım mutlaka ki ama bilinç altım çok gerilere atmış...Önceden şey diye düşünürdüm kız çocuğum olursa naparım bilmem....Ama bunun kızı erkeği yok..Adamlar için afedersiniz ama buldukları delik önemli...Tavuktu,köpekti attı...töbe yarabbi :26: Allah böylelerinden korusun gerçekten...cezaların daha ağır olması gerekiyor aslında,bizim ülkemizde çok kolay ve çok da görülen bir durum taciz vakaları...Yine aklıma geldi..Bir öğretmen vardı,taciz eden bir adam..kız yazık taa Kars'a kadar gitmişti de adam yine bulup öldürmüştü...Allah korusun diyorum böyle belalardan:26::18:
Canlarım konuyu okuyunca yaşadığımız iki olay geldi hemen hemen senin olayın aynıları evet anneler çocuklarınıza dikkat edin şimdi olayları anlatacağım
olay 1
ikiz kız kardeşlerim var bundan tam 8 sene önce çocuklar 3 yaşındayken yani babamın görevi dolayısıyla doğuda bir ilçedeydik.çocukların akılları tam ermediği için evde pek durmak istemezlerdi babam da her iş çıkışı çocukları yarım saat falan gezdirirdi.hiç unutmam bir kış günüydü babam telefon edip çocukları kapının önüne kadar indirmemi söyledi hazırladım ve aşağı indirdim babam alıp götürdü 1 saat olmadan baktım çarşıda kıyamet kopuyor.camdan bir baktım ki bir adamla babam kavga ediyor .kalabalık sarmış etraflarını bütün ilçe dökülmüş.anladım tabi kötü bir şey olduğunu indik heman aşağıya meğerse babam çocukları gezdirmiş aparman kapısına kadar getirmiş ama o gün ihmalkar davranmış eve kadar çıkarmamış.babamın çocukları oraya bıraktığını gören bir adam(akıl hastası olduğu söyleniliyordu)girmiş içeri ve çocuklara tecavüz etmeye kalkışmış çok af edersiniz(çocukların pantolonlarını bile indirmiş) o arada babamın aklına bir kurt düştü heralde geri gelmiş çocuklar eve çıktı mı diye görmek için bir bakmış ki adam çocuklara bir şeyler yapmaya çalışıyor.tabi olay o kadarla kalmadı savcılığa suç duyurusunda bulundu babam meğerse aynı adamdan aynı olaylar için bu 65 inci suç duyurusuymuş .
Olay 2
yine yıllar sonra karadenizde küçük bir ilçedeyiz
çocuklar 11 yaşlarındalar ve arkadaşlarıyla bir yere hediye almak için giriyorlar adam çocukların göğüslerini elliyor ve içerde bir odaya çekmek için gelip nete girin diyor çocuklara ve çocukları taciz ediyor içeri girselerdi kimbilir ne olacaktı .adamı şikayet ettik ama nafile sonuç elde edemedik
işte bayanlar olaylar ortada bırakın büyük şehirleri 5000-10000 nüfuslu yerlerde bile olanlardan bi iki örnek lütfen çocuklarınıza dikkat edin iyi akşamlar sevgiler
geçmiş olsun yaa
varya bu tip adamları hadım etmek lazım
ay nedir bu ekmek almadan çektiğimiz..bende 15 yaşındaydım..sabah ekmeğe gönderdi annem beni..
teyzemde aynı apartmanda oturuyordu..ben ekmeğe giderken görmüş..
dolunay ekmeği alsın dönüşte merdivenlerde yakalarım bize ekmek almayada yollarım diye düşünmüş Allahtan..
ben ekmeği alıp apartmana girdim,daha iki üç basamak attım (lambayı yakmamıştım1.katta açarım dedim ,ilk merdiven gün ışığını alıyordu)
güçlü bir çift kol arkadan bana sarıldı..niyeyse benden 2-3yaş küçük komşumuzun oğlu geldi aklıma..şaka yapıyor herhalde dedim..Okan? senmisin dedim,okadar yapışmıştıki yüzümü dönemiyordum,zorlada olsa boynumu döndürdüm ve o sapıkla yüzyüze geldim..Allahıımmm o nasıl bir çirkinlikti öyle...insan değildi sanki..yabancı bir yüz ve sarılmış bana..derken kasıklarıma dokunmaya başladı..Allahtan adetliydim ped vardıda o pis elleri değmedi bana..
tabi ben bu arada bağırıyorum çağırıyorum...kurtarınnn anneee diyorum...
sonra derinlerde bir yerden teyzemin "dolunay"dediğini duymamla..teyzeeeeeee diye bağırıp kendime geldim..
zaten pislik herif teyzemin sesini duyunca hemen kaçtı..
kızlar meğerse o sapık bana tacizde bulunurken şoka girmişim..çıtım bile çıkmamış..halbuki ben çok bağırdım,çırpındım..
Teyzem beni apartmanda beklemiş,lamba uzun süre yanmayınca işkillenmiş..
işte böyle...iyiki oanda teyzem ekmek için beni beklemiş..ben şoktan konuşamıyorum..donup kaldım..
o vaziyette Allah korusun bana herşeyi yapardı..
şimdi oldum 33..hala aynı apartmanda oturuyor annemler..
18yıl geçti ama hala daha apartmana girerken aklımda bu olay..
annem,o yoksa canım babam eve girerken hep apartmanda beklerler beni..
yukardan bağırırlar "dolunay "diye..bende bağırırım geliyoruuuuuuuuuumm...
diyelimki sesimi duyamadılar...paldır küldür inerler aşağıya...
Allah hepimizi bu sapıklardan korusun..
allah korumuş seni.çok geçmiş olsun.allahım bi daha yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?