• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sapık adam

sevgilim06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
2.315
84
78
8-9 yaşlarındaydım. annem yeni doğum yapmıştı.ablamda ona bakıyordu evde.evde ekmek kalmadığı için annem beni bakkala gönderdi.ekmeğimizi alıp evin yolunu tuttum.apartmana girdiğimde bir adam vardı. kömürlükleri geziyordu.beni gördü ve bana burada kimlerin yaşadığını sordu.bende söyledim.ama kendi adımızı vermedim. adam kömürlükteki bir sobayı satın almak istediğini söyledi.sonra bana yaklaşıp ne kadar güzelsin çok tatlısın dedi. boynumdan tuttu.aynı şeyleri tekrar söyledi.sonra beni öptü iğrenç adam denen yaratık :(:( sonra bana boynunun çok ağrıdığını söyledi ve masaj yapmamı istedi.dışarıda beyaz arabası varmış onla götürcekti heralde. sonra ben ekmekleri bırakıp geleceğim dedim. anladım adamın niyetini.sonra annem nerde kaldın dedi.adamın söyledikleri söyledim anneme. hemen bir hışımla aşağı indiler.adamda bağırmayı duyunca korkup kaçmış.mahallede öğrenmiş olayı utanayım mı ne yapayım bilemedim..

ertesi günde çocuk kaçırma olaylarını izleyince haberlerde çok korktum. okula büyüklerle gidip geldim. yani eğer o adamla gitseydim inanıpta.ya organlarımı alıp satacakti.ya da tecavüz edip beni öldürecekti.ya da kötü yolda olacaktım. allahım bana yaşamam içinbir şans verdiğini düşünüyorum.çok şükür binlerce kez şükür.

o adam umarım bir yerlerde ölüp kalmıştır.hiç bir yavruya dokunamadan sürünerek ölmüştür.

anneler eger yazımı okuduysanız ne olur çocuklarınıza dikkat edin. allahım çocuklarınızı sizlere bağışlasın.

henüz bi çocuğum yok ama ibretlik bir yazı olmuş, bugünlerde gazetelerde neredeyse hergün küçük çocuklara yapılan işkence,tecavüz haberleri okuyoruz Anne babalar daha bilinçli ve dikkatli olmalı, Allah herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın

Insallah Dedıgın Gıbı Kımsenın Canını Yakmadan Ölmüstür , Sen Sanslıymıssın gercekten ,
Büütüün annelerin dikkat etmesi lazım yavrularına , hele bu devirde daha cok dikkat etmeliler..

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah yaşadığı her gün acı içinde kıvranır pislik adam. bu dünyada çekmezlerse inşallah öldükten sonra Allahım cezalarını verir bu ve bunun gibilerinin. benim henüz çocuğum yok. olmasıiçin tedavi görüyorum ve bu pisliklerin yüzünden bazen korkuyorum ya onu koruyamazsam diye.

henüz bi çocuğum yok ama ibretlik bir yazı olmuş, bugünlerde gazetelerde neredeyse hergün küçük çocuklara yapılan işkence,tecavüz haberleri okuyoruz Anne babalar daha bilinçli ve dikkatli olmalı, Allah herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın

sanırım böyle haberler hiç bitmeyecek. allahım çocuklarımızı korusun

inşallah yaşadığı her gün acı içinde kıvranır pislik adam. bu dünyada çekmezlerse inşallah öldükten sonra Allahım cezalarını verir bu ve bunun gibilerinin. benim henüz çocuğum yok. olmasıiçin tedavi görüyorum ve bu pisliklerin yüzünden bazen korkuyorum ya onu koruyamazsam diye.

inşallah çocuğun olur. sana bağışlar korur allahım. böyle adamlar cehennnemlik

Bu tür insan sıfatı altındaki bir türlü ne sıfat vereceğimi bilemediğim canlı hakkında söylemek istediğim çok şey var da dilimi tutmam lazım....

Son düzenleme:
ok ilginç neredeyse aynı şeyi yaşamışız benimki şu şekilde oldu ;

9 yasındaydım günlerden pazar ve saat aksam üstü 4.
Annem ekmek almaya gidin biriniz dedi ya abin ya sen.Abim gitmedi ben gittim..
Ekmek almaya indiğimde evimizin karşısındaki bakkal kapalıydı , diğerine gitmeye başladım.
Yolda 25 yaşlarında son derece düzgün giyimli temiz bir abi bana bakıyordu ama inanılmaz bir bakış içimden herhalde abi birsey soracaktı dedim geçtim gittim.Ekmek aldım , sonra apartmandan içeri girdim ve o abi elini omuzuma attı..Bana kömürlüğü göstererek aşağıda bir motosiklet var o sizin mi dedi..Ben de herhalde o çalmak istiyor dedim kendi kendime ve cevap vermeden merdivenden birkaç basamak yukarı çıktım..Ama eli omuzumda olduğundan beni çok güçlü bir şekilde kavradı ve kömürlüğe indirmeye çalıştı..
Çok korkmuştum ama kurtulmam lazımdı..Birkaç basamak indirmişti , elimi zorla korkuluk demirlerinden içeri soktum beni indiremesin diye çabaladım , bacağımda çok güçlü bir şekilde tekme attım , o sırada ağzım burnum sımsıkı kapatmıştı..Ben tekme atınca bir anlık acı ile eli hafif açıldı ağzımdayken , ben o şekilde bir bağırdım ama inanamazsınız..Herkes kapısını açmaya başladı noluyor diye...O sırada çok korktu ve kaçtı..Millet aşağı indi kimi elim demir kapıya sıkıştı sanmış , kimi köpek ısırdı sanmış, kimi balkondan düştüm sanmış...Ama annemin bana baktığı anı hiç unutmuyorum , adam eliyle ağzımı burnumu sıktığı için yüzüm gözüm kıpkırmızı olmuştu annem kan zannetmiş..Gerisi tam bir trajedi.. Polisler şunlar bunlar...Ama bana herkes helal olsun dedi , bu yaşta bu şekilde korunabilmiştim.Allah yardım etti şükürler olsun..
Neler olurdu bilemiyorum , çok büyük olasılıkla organ mafyasıydı.O dönem mahallede birkaç çocuk kacırılmıstı.
Ben kurtuldum , ama çoook uzun yıllar etkisiyle yaşadım...

Bu yazı annelere örnek olsun , ben kurtuldum ama herkes bu kadar şanslı olmayabilir.

ok ilginç neredeyse aynı şeyi yaşamışız benimki şu şekilde oldu ;

9 yasındaydım günlerden pazar ve saat aksam üstü 4.
Annem ekmek almaya gidin biriniz dedi ya abin ya sen.Abim gitmedi ben gittim..
Ekmek almaya indiğimde evimizin karşısındaki bakkal kapalıydı , diğerine gitmeye başladım.
Yolda 25 yaşlarında son derece düzgün giyimli temiz bir abi bana bakıyordu ama inanılmaz bir bakış içimden herhalde abi birsey soracaktı dedim geçtim gittim.Ekmek aldım , sonra apartmandan içeri girdim ve o abi elini omuzuma attı..Bana kömürlüğü göstererek aşağıda bir motosiklet var o sizin mi dedi..Ben de herhalde o çalmak istiyor dedim kendi kendime ve cevap vermeden merdivenden birkaç basamak yukarı çıktım..Ama eli omuzumda olduğundan beni çok güçlü bir şekilde kavradı ve kömürlüğe indirmeye çalıştı..
Çok korkmuştum ama kurtulmam lazımdı..Birkaç basamak indirmişti , elimi zorla korkuluk demirlerinden içeri soktum beni indiremesin diye çabaladım , bacağımda çok güçlü bir şekilde tekme attım , o sırada ağzım burnum sımsıkı kapatmıştı..Ben tekme atınca bir anlık acı ile eli hafif açıldı ağzımdayken , ben o şekilde bir bağırdım ama inanamazsınız..Herkes kapısını açmaya başladı noluyor diye...O sırada çok korktu ve kaçtı..Millet aşağı indi kimi elim demir kapıya sıkıştı sanmış , kimi köpek ısırdı sanmış, kimi balkondan düştüm sanmış...Ama annemin bana baktığı anı hiç unutmuyorum , adam eliyle ağzımı burnumu sıktığı için yüzüm gözüm kıpkırmızı olmuştu annem kan zannetmiş..Gerisi tam bir trajedi.. Polisler şunlar bunlar...Ama bana herkes helal olsun dedi , bu yaşta bu şekilde korunabilmiştim.Allah yardım etti şükürler olsun..
Neler olurdu bilemiyorum , çok büyük olasılıkla organ mafyasıydı.O dönem mahallede birkaç çocuk kacırılmıstı.
Ben kurtuldum , ama çoook uzun yıllar etkisiyle yaşadım...

Bu yazı annelere örnek olsun , ben kurtuldum ama herkes bu kadar şanslı olmayabilir.

aman allahım...yani şimdi böylelerini ne yapmak lazım.allah bildiği gibi yapsın.allah korumuş senide. herkes bizler kadar şanslı değil malesef

allah korumuş arkadaşlar.ben de ilkokula gidiyordum.2.sınıf falandım.sabahçıydım.sabah erkenden okulun yolunu tuttum.okul çok uzakta değildi ama vardı yine arası.okula yaklaşmadan sokakta genç bir adam yanıma yaklaşıp elimde çerez var al ye diyor.elini yumruk yapmış ama göstermiyor.ben korktum hemen. yok yemicem dedim bir yandan da yürüyorum.nasıl ısrar ediyor.ben hala almıcam diyorum.sonra iyice hızlandım.kaçtım oradan.çok korkmuştum.o zamanlar organ mafyası yoktu.pislik adam.allah çocuklarımızı korusun...allah hepsinin belasını versin...

Üçünüzede geçmiş olsun arkadaşlar gerçekten çok büyük tehlike atlatmışsınız ALLAH sizleri korumuş ,keşke diğer çocuklarda sizin gibi şanslı olsalarrr::((

Üçünüzede geçmiş olsun arkadaşlar gerçekten çok büyük tehlike atlatmışsınız ALLAH sizleri korumuş ,keşke diğer çocuklarda sizin gibi şanslı olsalarrr::((

teşekkür ederim canım.allah bütün çocukları böyle pisliklerden korusun.benim de 4,5 yaşında oğlum var.seneye anasınıfına başlıycak.onunla birlikte biz de tekrardan okula başlayacağız artık....

Rabbim ettiklerine uğratsın böylelerini..
kimseye de evlat acısı yaşatmasın..
geçmiş olsun konu sahibi arkadaşım..

Allah böyle pisliklerin cezasını versin:47: çocuklarımızı böylelerinden korusun
3 kızım var benim böyle şeyler gördükçe duydukça çok korkuyorum
onları gözümün önünden ayırmak istemiyorum:50:

Bende bir kaç sene önce yaşadığım olayı anlatmadan önce tüm herkezi uyarmak istiyorum apartmana girmeden önce çook dikkat edin anahtarınız bile olsa mümkünse zile basıp yukarıdan birinin üst kapıyı açıp sizi beklemesini sağlayın ki bende böyle bir apartman hadisesi yaşadım 3-4 yıl önce..

Kışın akşam 22 gibi eve dönüyorduk. Şimdi ki nişanlımla o zaman flört ediyorduk sokağımız görmesin diye sokağımızın başında bıraktı beni ve ben köşeyi döner dönmez de o da evinin yolunu tuturmuş.

Ben anahtarımla apartman kapısını açtım içeri girdim demir kapıyı da kapattım tam 1-2 basamak çıkmıştım ki arkamdan kapının camına biri vurdu bende herhal komşulardan biri o da yukarı çıkıcak ama anahtarı yok diye düşündüm inip geri açtım kapıyı baktım bir adam yukarı bakıyor, herhalde birine geldi bu adam dedim ve kapıyı açık bırakıp yukarı çıkıyordum ki adam "Bakarmısınız" diye seslendi "buyrun" dedim "yanınızda ki kimdi?" dedi nişanlımı kastederek "hayırdır" dedim "siz söyleyin neyiniz oluyor" dedi "sizi ilgilendirmez" diye karşılık" verdim şaşırmıştım,"Yanlış anlamayın sözlünüzse bişey söylüyeceğimde" dedi. Bende "evet" dedim o an "ben sizi 1 saattir takip ediyorum nişanlınız geçen bana küfür etmişti sonrada arabasıyla uzaklaştı" dedi Bende " madem 1 saattir takip ediyorsunuz da neden kendisine söylemediniz şimdi bana anlatıyorsunuz" dedim çantamdan telefonumu çıkardım "çağırayım da kendisine anlatın" diye "yok yok gerek yok dedi ben sizi uyarmak için durdurdum dedi "iyi tamam" dedim yukarı çıktım yine seslendi yaklaştı yine birşeyler anlatmaya başladı o sırada ışık söndükçe beni bir korku sarıyor bir kaç adım çıka çıka 1. kata çıktım o da peşimden çıkıyor bende sürekli konuyu kapatıyorum gitmesini söylüyorum apartmanımızda korkuluk (trabzan) da yok ben 1 kat yukarıdayken o da aşağı merdivenden elini bir uzattı baldırıma bende o refleksle kendimi geri çektim nasıl yaptım bilmiyorum ama ayağımda ki botla göğsüne sert bir tekme savurdum adam göğsünü tuttu adam kaçıyor ben anlamsızca adamı kovalıyorum yakalasam birşey yapabilecekmişim gibi sonra en alt merdivene geldiğimde durdum o da durdu ve uzaktan yüzüme bakıp usulca kapıyı kapattı çıktı aklımdan çıkmıyanda hep o kan çanağı gözleri kesinlikle birşey içmiş bu işe kalkışmadan önce, herneyse ben o an tirtir titriyorum tabi peşinden koşacak hacet kalmadı bende.. Yukarı çıktım mutfağa girdim yere çöktüm mal gibiyim hemen nişanlımı aradım o telaşla ne dediğimi pek hatırlamıyorum ama durumdan bahsetmedim eminim, sesimde ki telaşeden anlamış bişey olduğunu koşarak geldi şimdi anlatır bana "o an öyle bir koştum ki 15 dk da gittiğim yolu 1 dk da bitirdim" der bende o gelince sokağa geri indim beni sakinleştirdi durumu anlattım o sinirle çevreye baktık, yok gitmişti adam..

Geçen sene nişanlım bizim ev de oturuyor bende bir kaç sokak ileride ki arkadaşıma bir şey vermek için evden çıktım.Arkadaşıma verilmesi gereken şeyi verdim tekrar apartmana girdim kapıyı kapattım yine 1 kaç basamak çıktıktan sonra arkamdan yine kapı vuruldu durdum aklıma bir an yaşadığı o anı geldi koşa koşa yukarı çıktım nişanlımı hızlıca çağırdım indi aşağı açtı kapıyı kimse yoktu şaşırdık kaldık bu yüzden artık kapıyı kimseye açmam nişanlımla bir yere gittiğimizde her zaman kapıya kadar bırakır yukarı çıkmıyacaksa apartmanda bekler taa ki ben yukarı çıkıp kapıyı kapatana kadar ha o da yetmiyor birde girdiğime dair camdan gözükürüm..

8-9 yaşlarındaydım. annem yeni doğum yapmıştı.ablamda ona bakıyordu evde.evde ekmek kalmadığı için annem beni bakkala gönderdi.ekmeğimizi alıp evin yolunu tuttum.apartmana girdiğimde bir adam vardı. kömürlükleri geziyordu.beni gördü ve bana burada kimlerin yaşadığını sordu.bende söyledim.ama kendi adımızı vermedim. adam kömürlükteki bir sobayı satın almak istediğini söyledi.sonra bana yaklaşıp ne kadar güzelsin çok tatlısın dedi. boynumdan tuttu.aynı şeyleri tekrar söyledi.sonra beni öptü iğrenç adam denen yaratık :(:( sonra bana boynunun çok ağrıdığını söyledi ve masaj yapmamı istedi.dışarıda beyaz arabası varmış onla götürcekti heralde. sonra ben ekmekleri bırakıp geleceğim dedim. anladım adamın niyetini.sonra annem nerde kaldın dedi.adamın söyledikleri söyledim anneme. hemen bir hışımla aşağı indiler.adamda bağırmayı duyunca korkup kaçmış.mahallede öğrenmiş olayı utanayım mı ne yapayım bilemedim..

ertesi günde çocuk kaçırma olaylarını izleyince haberlerde çok korktum. okula büyüklerle gidip geldim. yani eğer o adamla gitseydim inanıpta.ya organlarımı alıp satacakti.ya da tecavüz edip beni öldürecekti.ya da kötü yolda olacaktım. allahım bana yaşamam içinbir şans verdiğini düşünüyorum.çok şükür binlerce kez şükür.

o adam umarım bir yerlerde ölüp kalmıştır.hiç bir yavruya dokunamadan sürünerek ölmüştür.

anneler eger yazımı okuduysanız ne olur çocuklarınıza dikkat edin. allahım çocuklarınızı sizlere bağışlasın.

geçmiş olsun yaa
varya bu tip adamları hadım etmek lazım

Back