- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi sevgilim06
8-9 yaşlarındaydım. annem yeni doğum yapmıştı.ablamda ona bakıyordu evde.evde ekmek kalmadığı için annem beni bakkala gönderdi.ekmeğimizi alıp evin yolunu tuttum.apartmana girdiğimde bir adam vardı. kömürlükleri geziyordu.beni gördü ve bana burada kimlerin yaşadığını sordu.bende söyledim.ama kendi adımızı vermedim. adam kömürlükteki bir sobayı satın almak istediğini söyledi.sonra bana yaklaşıp ne kadar güzelsin çok tatlısın dedi. boynumdan tuttu.aynı şeyleri tekrar söyledi.sonra beni öptü iğrenç adam denen yaratık 
sonra bana boynunun çok ağrıdığını söyledi ve masaj yapmamı istedi.dışarıda beyaz arabası varmış onla götürcekti heralde. sonra ben ekmekleri bırakıp geleceğim dedim. anladım adamın niyetini.sonra annem nerde kaldın dedi.adamın söyledikleri söyledim anneme. hemen bir hışımla aşağı indiler.adamda bağırmayı duyunca korkup kaçmış.mahallede öğrenmiş olayı utanayım mı ne yapayım bilemedim..
ertesi günde çocuk kaçırma olaylarını izleyince haberlerde çok korktum. okula büyüklerle gidip geldim. yani eğer o adamla gitseydim inanıpta.ya organlarımı alıp satacakti.ya da tecavüz edip beni öldürecekti.ya da kötü yolda olacaktım. allahım bana yaşamam içinbir şans verdiğini düşünüyorum.çok şükür binlerce kez şükür.
o adam umarım bir yerlerde ölüp kalmıştır.hiç bir yavruya dokunamadan sürünerek ölmüştür.
anneler eger yazımı okuduysanız ne olur çocuklarınıza dikkat edin. allahım çocuklarınızı sizlere bağışlasın.

ertesi günde çocuk kaçırma olaylarını izleyince haberlerde çok korktum. okula büyüklerle gidip geldim. yani eğer o adamla gitseydim inanıpta.ya organlarımı alıp satacakti.ya da tecavüz edip beni öldürecekti.ya da kötü yolda olacaktım. allahım bana yaşamam içinbir şans verdiğini düşünüyorum.çok şükür binlerce kez şükür.
o adam umarım bir yerlerde ölüp kalmıştır.hiç bir yavruya dokunamadan sürünerek ölmüştür.
anneler eger yazımı okuduysanız ne olur çocuklarınıza dikkat edin. allahım çocuklarınızı sizlere bağışlasın.