iyiyim sağol canım bol bol dinlen. benim bir ay bitti tatlım ağırlık falan hiçbişey hissetmiyorum çok şükür. benden bi parça oluyolar yavaş yavaş))) sertlikleri de geçsin daha bi güsel olcak inşallah cicişlerim.bolca dinlenmeyle en fazla bi haftada hiçbişeyin kalmaz. en önemli süreç bence 4-5 gündü. o dönem benim için baya zordu tatlım. ama evde olduğun süreçte çok dikkat et canım ben çaydanlık bile kaldırmıyordum kolumu zorlamamak için. çok dikkat ettim bandajlarım çıkana kadar. atlatcaksın sen de canım sadece biraz zaman lazım.
hoşbuldum canım:) çok teşekkürler hiç inanamıyodum ama gerçekten oldu bittt :) umarım yaralar da biran önce geçer agustos ta işe başlamam gerekiyor :26:
inşallah canım benim.herkes için en iyisini NASİP EDER İNŞALLAH ALLAH.ben ameliyattan çıkarken bandaj değil de drenler ve sporcu sütyeniyle çıktım. tam 1 ay boyunca da kullandım. son kontrolümde doktor istediğin sütyeni giyebilirsin dedi. ama ben evde ince yarım atlet gibi sütyenlerden giyiorum çok rahatlar. ama dışarı çıkarken giymek için ciciler aldım ve inşallah ilk kez pazar günü giyip dışarı çıkcam)))) iyi bak kendine sen de şekerim. emin ol bu süreç de geçecek.
işte hep böyle oluyor olacaktım aman ne zaman olcak doktor bulayım oydu buydu derken bir bakmışsın olup bitiyorr korkma fıstık o yaralarında kısa zamanda iyileşir bişeyciğin kalmaz işede başlarsın ağustosa kadar süper olursun azıcık şişlerin olur o kadar sağlıkla cıktın ya en önemlisi bu
Geçmiş olsun cnm, inş en kısa sürede iyileşirsin. Büyüklüğünün istediğin gibi çıkmasına çok sevindim :) Ücreti ve hangi marka protez kullanıldığı konusunda bilgi verebilir misin?
canım banada fiyatını özelden yazarmısın? piyasayı bilmek istiyorum
canım piyasa genel olarak 5000lira benim de öyle oldu ama hastaneye göre çok değişiyor, özelden sana msj gönderilemiyor.
merhaba arkadaşlar
bi süredir yazamadım foruma, ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun..
ben de sonunda yarın olcam inşallah hala inanamıyorum, sizin ameliyatlarınızı okurken hep kendimi yerinize koyuyordum, umarım ameliyatımı da paylaşırım en kısa zamanda :)
Ankarada oluyorum doktorum Ruşen Kapucu, şekil bozukluğu da var, protez 215-235cc civarı olacak inş daha sonra ayrıntıları anlatırım.
önerilerinizi beklerim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?