• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saphira Meme Estetiği Ameliyatı

iyiyim sağol canım bol bol dinlen. benim bir ay bitti tatlım ağırlık falan hiçbişey hissetmiyorum çok şükür. benden bi parça oluyolar yavaş yavaş:-)))) sertlikleri de geçsin daha bi güsel olcak inşallah cicişlerim.bolca dinlenmeyle en fazla bi haftada hiçbişeyin kalmaz. en önemli süreç bence 4-5 gündü. o dönem benim için baya zordu tatlım. ama evde olduğun süreçte çok dikkat et canım ben çaydanlık bile kaldırmıyordum kolumu zorlamamak için. çok dikkat ettim bandajlarım çıkana kadar. atlatcaksın sen de canım sadece biraz zaman lazım.

iyiyim sağol canım bol bol dinlen. benim bir ay bitti tatlım ağırlık falan hiçbişey hissetmiyorum çok şükür. benden bi parça oluyolar yavaş yavaş:-)))) sertlikleri de geçsin daha bi güsel olcak inşallah cicişlerim.bolca dinlenmeyle en fazla bi haftada hiçbişeyin kalmaz. en önemli süreç bence 4-5 gündü. o dönem benim için baya zordu tatlım. ama evde olduğun süreçte çok dikkat et canım ben çaydanlık bile kaldırmıyordum kolumu zorlamamak için. çok dikkat ettim bandajlarım çıkana kadar. atlatcaksın sen de canım sadece biraz zaman lazım.

çok sevindim canım inş biran önce de yumuşayıp tam istediğin gibi olur :)) zor olan süreci atlattık çok şükür, kollarımı zorlamıyorum ben de, bandajlar da çıksa rahat etcem, sütyen takmaya ne zaman başladın ben şimdi bandajlar var diye takmıyorum zaten çok sıcak hava. masaj yapıyomusun peki tatlım.

inşallah canım benim.herkes için en iyisini NASİP EDER İNŞALLAH ALLAH.ben ameliyattan çıkarken bandaj değil de drenler ve sporcu sütyeniyle çıktım. tam 1 ay boyunca da kullandım. son kontrolümde doktor istediğin sütyeni giyebilirsin dedi. ama ben evde ince yarım atlet gibi sütyenlerden giyiorum çok rahatlar. ama dışarı çıkarken giymek için ciciler aldım ve inşallah ilk kez pazar günü giyip dışarı çıkcam:-))))) iyi bak kendine sen de şekerim. emin ol bu süreç de geçecek.

aa evet canım 3.haftamdan itibaren masaj verdi doktorum. bi de ekstradan yara izi giderici krem ve de e vitamini hap kullanıyorum doktorun verdikleri tatlım. bunları 4 ağustosa kadar kullanacağım o gün yine kontrol var bakalım o zaman ne diyecek.

hoşbuldum canım:) çok teşekkürler hiç inanamıyodum ama gerçekten oldu bittt :) umarım yaralar da biran önce geçer agustos ta işe başlamam gerekiyor :26:

işte hep böyle oluyor olacaktım aman ne zaman olcak doktor bulayım oydu buydu derken bir bakmışsın olup bitiyorr korkma fıstık o yaralarında kısa zamanda iyileşir bişeyciğin kalmaz işede başlarsın ağustosa kadar süper olursun azıcık şişlerin olur o kadar sağlıkla cıktın ya en önemlisi bu

saphiracım sen içini ferah tut canım.ağustosa kadar çoktan toparlarsın tatlım. bi haftada normal hayata dönülüyor. maksat ilk günler. sonrasında şişlikler var canım. onlar da indi mi yavaş yavaş sonuçtan sen de çok memnun kalacaksın.

Geçmiş olsun cnm, inş en kısa sürede iyileşirsin. Büyüklüğünün istediğin gibi çıkmasına çok sevindim :) Ücreti ve hangi marka protez kullanıldığı konusunda bilgi verebilir misin?

inşallah canım benim.herkes için en iyisini NASİP EDER İNŞALLAH ALLAH.ben ameliyattan çıkarken bandaj değil de drenler ve sporcu sütyeniyle çıktım. tam 1 ay boyunca da kullandım. son kontrolümde doktor istediğin sütyeni giyebilirsin dedi. ama ben evde ince yarım atlet gibi sütyenlerden giyiorum çok rahatlar. ama dışarı çıkarken giymek için ciciler aldım ve inşallah ilk kez pazar günü giyip dışarı çıkcam:-))))) iyi bak kendine sen de şekerim. emin ol bu süreç de geçecek.

inşallah canım :) yeni cicilerini güle güle kullan :9: benim de bi tane sporcu sütyeni almam lazım hangisini alıyım bilemedim çok sıksın istemiyorum. en zevkli kısmı sonra alınan yeni şeylerdir zaten :) sen geçmişsin o döneme ne güzel :16: 2gün kaldı bandajlar çıkınca rahat olurum ben de..

işte hep böyle oluyor olacaktım aman ne zaman olcak doktor bulayım oydu buydu derken bir bakmışsın olup bitiyorr korkma fıstık o yaralarında kısa zamanda iyileşir bişeyciğin kalmaz işede başlarsın ağustosa kadar süper olursun azıcık şişlerin olur o kadar sağlıkla cıktın ya en önemlisi bu

evet tatlım zor olan kısmı bitti çok şükür :) şişlerim de yok gibi belki de küçük protez takıldığı için ben anlamıyorum, bantlar bi açılsın bakalım nasıl olcak..

Geçmiş olsun cnm, inş en kısa sürede iyileşirsin. Büyüklüğünün istediğin gibi çıkmasına çok sevindim :) Ücreti ve hangi marka protez kullanıldığı konusunda bilgi verebilir misin?

teşekkür ederim canım, protezin markasını yine unuttum ama sorcam tekrar, Brezilyada üretiliyomuş, öncesinde biraz tereddütte kalmıştım ama dr uzun yıllardır onu kullanıyomuş bi de gördüm sanki daha yumuşak gibi geldi hoşuma gitti. ücreti olacağın yere göre değişiyor ben şimdi burdan yanıltıcı olmak istemiyorum kişiden kişiye de değişebilir doktorla görüşmenizi tavsiye ederim ama ücreti normal

canım piyasa genel olarak 5000lira benim de öyle oldu ama hastaneye göre çok değişiyor, özelden sana msj gönderilemiyor.

kız fıstık nasıl oldun ben yoktum ara ara tatile kaçıyorum.dd cicişler nasıl bakalım daha iyisindir tabi

merhaba arkadaşlar
bi süredir yazamadım foruma, ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun..
ben de sonunda yarın olcam inşallah hala inanamıyorum, sizin ameliyatlarınızı okurken hep kendimi yerinize koyuyordum, umarım ameliyatımı da paylaşırım en kısa zamanda :)
Ankarada oluyorum doktorum Ruşen Kapucu, şekil bozukluğu da var, protez 215-235cc civarı olacak inş daha sonra ayrıntıları anlatırım.
önerilerinizi beklerim kızlar :16:

Canım çok geçmiş olsun.Nasıl oldun bakalım daha iyimisin?

meme buyutme amelıyatı olan arkadaslar amelıyatta once ıdeal kıloya ulasmak ıcın dıyet yapmalıymıı amelıyat sonrasında kılo alındıgında goguslerde ne gıbı farklılıklar oloyor bılgı verrısenız bırde hamılelık donemınde alınan kılo sonrası eskı kıloya donuldugunde godgustekı farklılık neler

kilo alınınca göğüsteki yağ dokusu arttığından daha büyüyor, ve bildiğim kadarıyla altta portez olduğundan sarkık durmuyor. yani verilince de sorun olmuyor. ama genelde ideal kiloda yaptırın diyor doktorlar.

merhabalar mesaj sayım az olduğu için özelden mesaj atamıyorum onun için ankarada bu ameliyatı olmuş kişilere buradan mesaj atıyorum ben de ankaradayım ve ameliyat olmayı düşünüyorum bana siz kendi doktorunuzu önerir siniz ne gibi süreçlerden geçiyoruz biraz da korkuyorum malum destek olursanız sevinirim

Back