Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heheh bu topigi begendim bak;D Da kac ayda büyüttügünü yazmamissin canimmm dur bende yaziyim ...
Ben subat'ta basladim 75 cm di ben basladigimda gecen ay ölctügümde 78,8cm gelmisti 79 da diyebiliriz...
Üzerinden bir ay gecti de bir süre daha ölcmiyim diyorum biraz daha büyüsünler öylee ozaman da da mutlu olurum, yani toplam 4cm büyüme var kizlarD
5.5 ayda 7 cm buyume oldu dahada buyuyecegıne ınanıyorum ben ıns bı 7 cm daha buyuse yeter galıba bu kadar buyuduyse neden daha da buyumesınkı dıye dusunuyorum ben acıkcası kızlar zemuszemus
nasıl oluyor bu santimler biri bana anlatsın??fisfisfis
Anee kiiiiz ne zayifsiiin seeeen wuuyh bence biraz kilo alirsan daha da kolaylik olur klava:ben bugün aldm aktardan narcekirdeği yağı, rezene çayı, nar-çilek çayı ve şerbetçiotunu... :) 1.70e yakın yine kilo vermişim 47den 45e düşmüşüm göğüs ölçüm 86...inş birkaç ay snra bu foruma ben de gelişmeleri yazarım...ama sanırım en iyi yol bnm için kilo almak :S
benim mezuram yok kii:sm_confused:7 santim büyüme oldu demişsin onu nası başardın wallaa helal sanavereliniortak
alamıyorm cnm ya...grip için bile doktora gitsem doktor hep sen cok zayıfsın deyip iştah acıcı surup yazardı ezelden beri..smdi balık yağı hapı aldm bakalm inş kilo alırım :):)