Senin avukatın yok mu hemen avukat bul. Yol gösterir.merhaba ,
Bir kaç ay önce elinde uygunsuz fotoğraflarım vs olduğunu aileme göndereceğini söyleyerek tehdit ederek ve şantaj yaparak benden bir miktar para alan kişiyi şikayet etmiştim.
önümüzdeki aya duruşma günü verilmiş. dosya türü: ceza dava dosyası yazıyor. o kişi sanık kısmında vekilleri kısmında da bir isim yazıyor. avukat mı oluyor o ? benim vekil kısmım boş. bu durumda o avukat mı tutmuş oluyor
ben şikayette bulunurken beni tehdit ettiği şantaj yaptığı tüm mesajları , aldığı paranın dekontlarını filan hepsini dosyaya sunmuştum. şantaj yapmadım kendi isteğiyle verdi vs gibi bir şey iddia edebilir mi ? yada ne bileyim içimi bir korku aldı nedense.
duruşmada ne yapılacak. tahminen nasıl bir karar çıkar bilgisi olan var mı ?
bana avukata gerek yok demişti savcı. o nasıl avukat tutmuş anlamadım napıcam şimdiSenin avukatın yok mu hemen avukat bul. Yol gösterir.
Avukat olan yada bunlardan anlayan üyeler yorum yaparlar. Bence sen de bilene danış, anlatbana avukata gerek yok demişti savcı. o nasıl avukat tutmuş anlamadım napıcam şimdi
tamam teşekkür ederimAvukat olan yada bunlardan anlayan üyeler yorum yaparlar. Bence sen de bilene danış, anlat
mahkemede durum nasıl oluyor. ne sonuç çıkıyor genelde bu tip davalardaburadaki avukat arkadaşlar yönlendirir sanırım ancak avukat tutmana gerek yok denmesi bana tuhaf geldi. belki normal işleyiştir ama mağduriyetinizi savunması için delillerinizle beraber avukatta şart gibi geldi bana.
bence mutlaka danışın.
size özel mesaj atmayı denedim fakat olmadı. bana mesaj atma şansınz var mı rica etsemıyı bır avukat tutmanız gerek sanırım bız sızınle daha once konusmustuk o zamanda soylemıstım avukat tutmanız gerek dıye
uzlasmaya gıder bu ıs haberınız olsun
avukat tutmalısınız avukatınız kendısını avukat tayın ettıgınızı bıldırır ve dosyanızı ınceler bılgılendırır ılgılenır
nasıl yani avukat olmazsa nasıl bir durumla karşılaşabilirimAvukat tutun. Savcı gerek görmesede elinizi güçlendirmeniz lazım.Bir avukata karşı haklıyken haksız duruma bile düşebilirsiniz. Tamam savcıda sizin lehinize hareket eder ama birde avukat olursa kazanmanız daha olası.
Sende git iyi bir ceza avukatı bul.bana avukata gerek yok demişti savcı. o nasıl avukat tutmuş anlamadım napıcam şimdi
şikayet ettim zaten ama avukata gerek yok bir sürü delilin var demişti savcı. adliyeden avukat talep etme şansım hala var mı ?Siz iyi misiniz? Bu işler avukat olmadan olmaz ki! Avukat tutmuş adam, sizi orada kışkırtıp neler yapabilir? Avukatla beraber hemen kendinize dava dosyasınhazırlayın. Savcılar bazen eksikmhazırlayabilir. Sizin resimlerinizi çekmesi de suç oluşturuyor. Bir sürü farklı şeyden şikayet edebilirsiniz. Saf olmayın.
hadi ya ne kadar sürer ki bu davaSende git iyi bir ceza avukatı bul.
İlk mahkemede karar çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?