• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şantaj Şikayeti Mahkemesi Nasıl olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
869
168
33
merhaba ,

Bir kaç ay önce elinde uygunsuz fotoğraflarım vs olduğunu aileme göndereceğini söyleyerek tehdit ederek ve şantaj yaparak benden bir miktar para alan kişiyi şikayet etmiştim.

önümüzdeki aya duruşma günü verilmiş. dosya türü: ceza dava dosyası yazıyor. o kişi sanık kısmında vekilleri kısmında da bir isim yazıyor. avukat mı oluyor o ? benim vekil kısmım boş. bu durumda o avukat mı tutmuş oluyor

ben şikayette bulunurken beni tehdit ettiği şantaj yaptığı tüm mesajları , aldığı paranın dekontlarını filan hepsini dosyaya sunmuştum. şantaj yapmadım kendi isteğiyle verdi vs gibi bir şey iddia edebilir mi ? yada ne bileyim içimi bir korku aldı nedense.

duruşmada ne yapılacak. tahminen nasıl bir karar çıkar bilgisi olan var mı ?

merhaba ,

Bir kaç ay önce elinde uygunsuz fotoğraflarım vs olduğunu aileme göndereceğini söyleyerek tehdit ederek ve şantaj yaparak benden bir miktar para alan kişiyi şikayet etmiştim.

önümüzdeki aya duruşma günü verilmiş. dosya türü: ceza dava dosyası yazıyor. o kişi sanık kısmında vekilleri kısmında da bir isim yazıyor. avukat mı oluyor o ? benim vekil kısmım boş. bu durumda o avukat mı tutmuş oluyor

ben şikayette bulunurken beni tehdit ettiği şantaj yaptığı tüm mesajları , aldığı paranın dekontlarını filan hepsini dosyaya sunmuştum. şantaj yapmadım kendi isteğiyle verdi vs gibi bir şey iddia edebilir mi ? yada ne bileyim içimi bir korku aldı nedense.

duruşmada ne yapılacak. tahminen nasıl bir karar çıkar bilgisi olan var mı ?
Senin avukatın yok mu hemen avukat bul. Yol gösterir.

buradaki avukat arkadaşlar yönlendirir sanırım ancak avukat tutmana gerek yok denmesi bana tuhaf geldi. belki normal işleyiştir ama mağduriyetinizi savunması için delillerinizle beraber avukatta şart gibi geldi bana.
bence mutlaka danışın.
mahkemede durum nasıl oluyor. ne sonuç çıkıyor genelde bu tip davalarda

ıyı bır avukat tutmanız gerek sanırım bız sızınle daha once konusmustuk o zamanda soylemıstım avukat tutmanız gerek dıye

uzlasmaya gıder bu ıs haberınız olsun

avukat tutmalısınız avukatınız kendısını avukat tayın ettıgınızı bıldırır ve dosyanızı ınceler bılgılendırır ılgılenır

Avukat tutun. Savcı gerek görmesede elinizi güçlendirmeniz lazım.Bir avukata karşı haklıyken haksız duruma bile düşebilirsiniz. Tamam savcıda sizin lehinize hareket eder ama birde avukat olursa kazanmanız daha olası.

ıyı bır avukat tutmanız gerek sanırım bız sızınle daha once konusmustuk o zamanda soylemıstım avukat tutmanız gerek dıye

uzlasmaya gıder bu ıs haberınız olsun

avukat tutmalısınız avukatınız kendısını avukat tayın ettıgınızı bıldırır ve dosyanızı ınceler bılgılendırır ılgılenır
size özel mesaj atmayı denedim fakat olmadı. bana mesaj atma şansınz var mı rica etsem

Avukat tutun. Savcı gerek görmesede elinizi güçlendirmeniz lazım.Bir avukata karşı haklıyken haksız duruma bile düşebilirsiniz. Tamam savcıda sizin lehinize hareket eder ama birde avukat olursa kazanmanız daha olası.
nasıl yani avukat olmazsa nasıl bir durumla karşılaşabilirim

baya bir para kaptırdığım için zor duruma düştüm kredi çektim şu an anca onu ödeyebiliyorum nasıl avukat tutacağım bilmiyorum baya bi zor durumdayım aslında :KK43:

Karşınıza avukat çıkacak yani sonuçta bir açık bulabilirler meslekleri bu adamların. Yasa boşluklarını bulup müvekkillerini kurtarmak. Avukatlar sizin tarafınızdayken iyi ama karşı taraftada kötü olmak zorunda. Yani kendi durumu tasvip etmesede müvekkilini savunacak sonuçta. Katillerin bile avukatı var ve cezasını indirttiriyorlar hatta bazen dışarı çıkarttırabiliyorken sizin durumda tersine çeviremeyeceğini düşünemedim nedense.

Devlet avukat atar diye biliyorum normalde avukatı olmayanlara ama siz yinede bir sorun adliyeye gidip.

Siz iyi misiniz? Bu işler avukat olmadan olmaz ki! Avukat tutmuş adam, sizi orada kışkırtıp neler yapabilir? Avukatla beraber hemen kendinize dava dosyasınhazırlayın. Savcılar bazen eksikmhazırlayabilir. Sizin resimlerinizi çekmesi de suç oluşturuyor. Bir sürü farklı şeyden şikayet edebilirsiniz. Saf olmayın.

Siz iyi misiniz? Bu işler avukat olmadan olmaz ki! Avukat tutmuş adam, sizi orada kışkırtıp neler yapabilir? Avukatla beraber hemen kendinize dava dosyasınhazırlayın. Savcılar bazen eksikmhazırlayabilir. Sizin resimlerinizi çekmesi de suç oluşturuyor. Bir sürü farklı şeyden şikayet edebilirsiniz. Saf olmayın.
şikayet ettim zaten ama avukata gerek yok bir sürü delilin var demişti savcı. adliyeden avukat talep etme şansım hala var mı ?
defne-28 defne-28

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X