• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şansızlık

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Kısmetsizlik basiretsizlik ne şekil anlarsanız anlayın bir hayat düşünün kendinizi parçalıyorsunuz çaba gösteriyorsunuz ama ne iş ne özel ne aile hayatı hep berbat hiç bir şey düzelmiyor... Mutsuzum çok ama çok hiç değilse bir sevdiğim beni seven olsaydı oda olmuyor dışarıdaki çiftleri kıskanmadan bıktım

Koyverin gitsin o zaman bazen su akar yolunu bulur. Çabalayıp üstelediğiniz şeyler ters teper.

Bazi insanlar cok cabalar ama sonuc elde edemez sizi anliyorum.
Ama elinizden geleni yapin ve birakin cok israrci olunca ve diretince daha kotu seyler oluyor hani hayirlisi degilmis deriz oyle oluyor ve sanki hayat gosteriyor.
Cevrenizde gordugunuz herseyin icini bilemezsiniz sevildigini zannettiginiz insanlar arasinda sirf cikar uzerine bag iliski veya aldatma vardir ve siz bilemezsiniz.
Tabi sansli insanlar var gonul ister ki oyle olalim.
Bir de imtihan kismi var belki imtihandir veya sizin icin hayirli degildir ya da zamani vardir.

Hayatın çalışma algoritması bosvermek üzerine kurulu sanırım bu kısmet işlerinde. Bir şeyi ne kadar çok istersem elde edemem. Ne zaman boşverip oluruna bıraksam tesadüfen o şeye kavusurum.

Olacağı varsa da böyle bekledikçe bakındıkça olmuyor sanki ya. Hayatın "Sen bakıyorken soyunamıyorum" deme şekli sanki. Ben şimdiki erkek arkadaşımla o kadar alakasız bir ortamda, o kadar aklımda yokken tanıştım ki yani... İste ve bırak, üzerine düşünme.

Arafta gibiyim sanki kimse beni görmüyor duymuyor aslında yaşamıyorum çocukken geçirdiğim kazada öldüm... Anlam veremiyorum kendi haline bırak demişsiniz öylede yapmışlığım var öyle böyle de iye de iye 30 oldum sonra 40 olucam ve ben yüzü hiç gülmeden bu dünyadan ayrılıcam

Herkes sevgi Arıyor. Sanırım Dünya'daki en değerli şey aşk ve sevgi.

Inşallah sizde bulursunuz.

Back