- Konu Sahibi nagihan_14
-
amiiin!hayırlı olsun topiğimizAşkınasevdalı........................bat-11 temmuz
mavihayal.............................bat-13 temmuz
dilsadonder.........................bat- 4 temmuz
censent33...........................bat-18 temmuz
dentur...................................bat-5 temmuz
kandill..................................bat- temmuz
dolly.....................................bat- temmuz
minnie....................................bat- temmuz
ayşekrem.............................bat- temmuz
temmuz27.............................bat - temmuz
ebah234.................................bat-2 temmuz
naz1969...................................bat- 2 temmuz
ebebebruli...............................bat-12 temmuz
filiz86...............................bat- temmuz
seval88..............................bat temmuz
ssevde................................bat-10 temmuz
nurtungurler......................bat- temmuz
mulberry8092........................bat- 20 temmuz
elanor01.............................bat -6 temmuz
uykucupisi..........................bat- 14 temmuz
asbelove..........................bat- (25 haziran)
yağmurdamlası26........................bat-12 temmuz
perilous...........................bat-13 temmuz
rukrukruki.................................bat- 5 temmuz
laylalila.....................................bat- 1 temmuz
Olduktan sonraaaaa ... Göbeciklerimizi atıcazzz :)
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden rabbim tüm dualarımızı ve dileklerimizi kabul etmesi dileğiylee ilk listemizi yaptım kızlarrrr sabrın sonu selamettir sabredipp selamet olan bebeciklerimize kavuşuruz umarımmmmm
Beni de ekleyin( 30 hazirannnn
Nasıl geçecek 11 gün bilmiyorum...
1 aydır sol kasığımda ağrı vardı artan azalan(yumurta gelişmiş doktor dedi:S) şimdide eğildiğimde falan yada fazla ayakta kaldığımda batma oluyor,mide bulantısı yok baş dönmesi yok... 2 gündür sabahları bacak krampları ile uyanıyorum... Ben ise herşeyi hamileliğe yoruyorum... Durum bundan ibaret. Geç zaman geç...
benimde sanırım 30 haziran yada 1 temmuz adetim ama hiçbir belirtim yok umutsuzum...akıntım çok fazla ama geçen ayda öyleydim...
benimde sanırım 30 haziran yada 1 temmuz adetim ama hiçbir belirtim yok umutsuzum...akıntım çok fazla ama geçen ayda öyleydim...
Bende nedense umutluyum sonu hep hüsran olsada... Daha kısa bir süre oldu bebişe karar vereli ama en az 10 tane idrar testi yapmışımdır ve hep negatif... En son dün yaptım negatif negatif...( Hadi ama bizimde olsun bebişlerimizzz
sağol canı gördüm..tabiki ben size destekçiyimmmm kafam rahat takıldım haziran topiğine göz atarsanız neler yaşadığımın kısaca özeti orda :) ama pes etmek ve vazgeçmek yok sabır ve tevekkülde eda edelim kızlarrr ben biliyorumki allahın izniyle evvelaaa :) sonrada sizlerin inancı ile olacağına inanıyorum
ekledim canım düzeltmeyide yaptım sorun yok
kızlar belki saçma gelecek ama bişey sorucam....
şimdi benim ovulasyon tarihim 24 ile 29 u arasında görünüyor. ancak eşimle ayın 30 unda ancak biraraya gelebileceğiz. bu durumda şansım hiç yok mudur sizce?
bu ay yumurtama gunum bıtene kadar hergun bırlıkte olduk 1 saat boyunca ayaklarımı dıktım tavana kıpırdamadım yerımden olmadı dun adet oldum artık bu ay bakalım tuttururuz ınsallah :)
böyle şeyleri kafana takma,ben 2 aydır her türlü prosedüre uydum günü gününe,yok yumurtlama günü yok 2 gün arayla,yok sabah olsun,uzun uzun yat,wc.gitme,sıcak duşa girme ama şuanda hamile değilim.onu kafana takarak eşinle birlikte olma....bırak olacağı varsa olur,ben bu ay hesaplamadım günlerimi dün bir bakayım dedim geçmiş bileiçim rahat demekki eşimle tüm birlikteliklerim endişesiz olmuş....nasip bekleyip görücez...
Arkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum, çok heyecanlandım...
bugün adet olmam gerekirdi, test yaptım, ilk 2 dakikada 2. cizgiyi göremedim, sonra kahvaltı yaptım geldim baktım çift çizgi ama 2. çizgi kaç dakikada oluştu bilemiyorum, sizce gerçeklik payı var mıdır?
sat 21 mayıs. bat bu gün(21 haziran)... ovulasyon 2-8 haziran gözüküyordu bazı sitelerde 4-13 haziran gözüküyordu.. biz 9 haziranda denedik... çok heyecanlandım sizce hamile olma şansım var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?