• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

canım idrarda çıkması için erken daha.
tabi elindeki testler "erken gebelik testi" değilse?
bence yarın deği diğer gü sabah yap testi tekrar. inşallah gebesindir canım. yinede çok umutlanmamak lazım, yoksa daha yıkıcı oluyor sonucu.
değerim 0.1 çıktı ya. 0,2 çıksaydı bile ümitlenecektim ama 0.1 direk umutsuz vaka. Ama Rabbimden umudu kesmiyorum kesinlikle.

yok canım evde vardı bir test ucuzlardan şeytan dürttü yaptım çıkacak sonucu bile bile:50: benim geçen aylarda 0,3 çıktı da ne oldu hepsi aynı sonuçta canım..
zaten hamile değilim ben,belirti hiç yok sıfırrr...:50:
:43:hiç bir zaman da gelmeyecek bebişim sanırım... :14:

yok canım evde vardı bir test ucuzlardan şeytan dürttü yaptım çıkacak sonucu bile bile:50: benim geçen aylarda 0,3 çıktı da ne oldu hepsi aynı sonuçta canım..
zaten hamile değilim ben,belirti hiç yok sıfırrr...:50:
:43:hiç bir zaman da gelmeyecek bebişim sanırım... :14:

lütfen ümidimizi yitirmeyelim
birbirimizden destek alalımm
bak burdaki tanıdıklarımız birer birer güzel habrelerle geliyorlar.. bir gün sıra bize gelecek ve bizde müjdeli haberlerimizi vericezz:16:
bende tüm belirtilerin olmadığı ay yok zaten. her ay bişekilde gebelik belirtisi yaşıyorum:1: ama ilkkez bu ay hiç bir belirtim yok. sanırım bu ay yumurtlamadım bile:5:

lütfen ümidimizi yitirmeyelim
birbirimizden destek alalımm
bak burdaki tanıdıklarımız birer birer güzel habrelerle geliyorlar.. bir gün sıra bize gelecek ve bizde müjdeli haberlerimizi vericezz:16:
bende tüm belirtilerin olmadığı ay yok zaten. her ay bişekilde gebelik belirtisi yaşıyorum:1: ama ilkkez bu ay hiç bir belirtim yok. sanırım bu ay yumurtlamadım bile:5:
canım bende de ilk kez bu ay hiç bir belirti olmadı sanırım bu fikri artık kanıksadık, kabullendik ve kendimizi bıraktık... :) birkaç gün önceki bir mesajımda bende yazmıştım sanırım bu ay yumurtlamadım diye.. aynı hislere kapılmışız canım.. çünkü gerçekten sıfır belirtim var:))) umutsuzlukla beraber salladım gitti:( ümidimi yitirmeme konusunda söz veremeyeceğim ama birbirimize destek alalım canım tabii ki.. inşallah bir gün bize de müjdeli haber vermek nasip olur:43::43::43:

Son düzenleme:
canım bende de ilk kez bu ay hiç bir belirti olmadı sanırım bu fikri artık kanıksadık, kabullendik ve kendimizi bıraktık... :) birkaç gün önceki bir mesajımda bende yazmıştım sanırım bu ay yumurtlamadım diye.. aynı hislere kapılmışız canım.. çünkü gerçekten sıfır belirtim var:))) umutsuzlukla beraber salladım gitti:( ümidimi yitirmeme konusunda söz veremeyeceğim ama birbirimize destek alalım canım tabii ki.. inşallah bir gün bize de müjdeli haber vermek nasip olur:43::43::43:

aynı dert bendede var...bu ay bı tuhafdı yaaa

stres yapa yapa yumurtalarımızı da küstürdük iyi mi:1:
ben geçen yıl gebe kalamıyorum diye stres yapmıştım ve sanırım 3-4 ay yumurtlayamadım hiç. sonra umutsuz olduğum ayda hamile olduğumu öğrenmiştim:1: tabi bebeğim benimle değil, kalp atışı durmuştu.

stres yapa yapa yumurtalarımızı da küstürdük iyi mi:1:
ben geçen yıl gebe kalamıyorum diye stres yapmıştım ve sanırım 3-4 ay yumurtlayamadım hiç. sonra umutsuz olduğum ayda hamile olduğumu öğrenmiştim:1: tabi bebeğim benimle değil, kalp atışı durmuştu.
canım bebeğine üzüldüm, gelecek bebeğin bir gün ama uğraştırıyo işte..:( umudum bitti karnım ağrıyo atlantacım.. göğüsler de şişti adet olucam bu ay da bitti:43::43::43:

canım bebeğine üzüldüm, gelecek bebeğin bir gün ama uğraştırıyo işte..:( umudum bitti karnım ağrıyo atlantacım.. göğüsler de şişti adet olucam bu ay da bitti:43::43::43:

ben ilginç bir şekilde busabah kırmızıları gördüm bile :((
üstelik daha adetimin 23. günündeyim..
demek doğru tahmin ettim, bu ay yumurta yoktu ve dengesiz bir zamanda geldi kırmızılar :(
tatlım napalım sağlık olsun, artık üzülmek stres yapmak istemiyorm, baksana bu ay yumurtlayamamışım bile.
buarada ben ovulasyon testi sipariş edicem. bu ay öyle deniycez bakalım.
gelsin bebeciklerimiz artık canım yaa:1:
al bakalım bu seninki olsun:emir_bebek:
bu da benim ki..:51:

:27::9:

ben ilginç bir şekilde busabah kırmızıları gördüm bile :((
üstelik daha adetimin 23. günündeyim..
demek doğru tahmin ettim, bu ay yumurta yoktu ve dengesiz bir zamanda geldi kırmızılar :(
tatlım napalım sağlık olsun, artık üzülmek stres yapmak istemiyorm, baksana bu ay yumurtlayamamışım bile.
buarada ben ovulasyon testi sipariş edicem. bu ay öyle deniycez bakalım.
gelsin bebeciklerimiz artık canım yaa:1:
al bakalım bu seninki olsun:emir_bebek:
bu da benim ki..:51:

:27::9:
canım selam:)))
bat günüm dündü ya da en kötü ihtimalle bugün gelen giden yok ama testte negatif çıktı perşembe sabahı yapmıştım:( bende ovu testi alıcam gg den... inş bu ay yakalarız.. bugün kırmızılarım gelse bari kurtulsam bu merak ve azaptan:1:

inş olur bebişlerimiz canım bunlar da ikimizinkiler olsun bak: :13:

canım selam:)))
bat günüm dündü ya da en kötü ihtimalle bugün gelen giden yok ama testte negatif çıktı perşembe sabahı yapmıştım:( bende ovu testi alıcam gg den... inş bu ay yakalarız.. bugün kırmızılarım gelse bari kurtulsam bu merak ve azaptan:1:

inş olur bebişlerimiz canım bunlar da ikimizinkiler olsun bak: :13:

süpersin canım yaa:9:
biri kız diğeri oğlan olacak ozaman beşik kertmesi yaparız di mi yaa
belirtilerin filan var mı peki canım? bi süpriz olmasın sakın:49:
benimde hala lekelenme aşamasında yani tam olarak adetim başlamadı bile:43:

süpersin canım yaa:9:
biri kız diğeri oğlan olacak ozaman beşik kertmesi yaparız di mi yaa
belirtilerin filan var mı peki canım? bi süpriz olmasın sakın:49:
benimde hala lekelenme aşamasında yani tam olarak adetim başlamadı bile:43:
ayy yapalım yapalım süper olur...:46: kk dan henüz yumurta halindeyken beşikleri kertilmiş olur:1:

yok canım yaa hiç sanmam hamile olsam hissederdim:50: ne en ufak karın ağrısı, ne gögüs şişmesi vs vs... her ay yaşadığım hiçbir belirti bu ay yok.. çok enteresan biliyorum ama yok.. adet belirtim de yok ama... ve bu saate kadar hala gelmedilerrr... gelse de kurtulsam çünkü cidden eminim.. zaten bu ay tam yumurtlama dönemide 2 gün üstüste çalışma haricince çalışma yapamadık.. onda da denk geldi mi gelmedi mi belli değil:(( çooook zorrr canım... gel artık kırmızıcığım gellllllllll............ :9::9::9:

Son düzenleme:
ayy yapalım yapalım süper olur...:46: kk dan henüz yumurta halindeyken beşikleri kertilmiş olur:1:

yok canım yaa hiç sanmam hamile olsam hissederdim:50: ne en ufak karın ağrısı, ne gögüs şişmesi vs vs... her ay yaşadığım hiçbir belirti bu ay yok.. çok enteresan biliyorum ama yok.. adet belirtim de yok ama... ve bu saate kadar hala gelmedilerrr... gelse de kurtulsam çünkü cidden eminim.. zaten bu ay tam yumurtlama dönemide 2 gün üstüste çalışma haricince çalışma yapamadık.. çooook zorrr canım... gel artık kırmızıcığım gellllllllll............ :9::9::9:

bebem bugün test yaptım negatif çıktı bu ay ovulasyonum 18.güne sarkmıştı belki ondan belki yok sen test yaptınmı

canım yumurtlamasaydın gününden çokk önce gelirdi yada geçikince kist oluyo

kızlar kırmızılar geldi.. 1 ekimde yumurtlamışım ve 29-30 eylülde çalışma yapmıştık yine tutturamamışız... 4. ay bitti gitti 5. ayda tutturucam inşallah:)))

kızlar kırmızılar geldi.. 1 ekimde yumurtlamışım ve 29-30 eylülde çalışma yapmıştık yine tutturamamışız... 4. ay bitti gitti 5. ayda tutturucam inşallah:)))

Sağlık olsun canım.
bende 5. aya girdim bakalım bu ay olcak mı?
ovulasyon testi siperiş ettim ama daha elime ulaşmadı :(
sende sipariş vermişmiydin canım?
bu ay günleri kaçırmayalım:21:

teşekkürler canım . iyiyz biz, ha yumurtladık ha yumurtlucaz yok tuttu yok tutmadı derken geçiyo günlerimiz:1:
asıl sen napıyorsun canım? nasıl gidiyo gebelik?

biraz mide bulantısınıı dısında iyi canım...Allh ayrdımcınız olsun..fazla kafaya takmayın benim takmadıgım ay oldu..olacaktır muhakkak sabredin

kızlar bende yenı katıldım aranıza bende daha yenı bıraktım korunmayı 2. ci ayım oldu bu ay ovulasyon testı kullandım bakalım ıns tutar adetıme 10 gun kaldı off nasıl gececek bu 10 gun cagreler arıyorum erken ogrenebılmek ıcın ama herkes adet gununu bekle dıyo off nasıl beklıcembılmıyorum bırbırımıze bol bol dua edelım arkadaslar bu sıte dayanısma acısından cok ıyı bır sıte ıyıkı üye olmusum =)

kızlar bende yenı katıldım aranıza bende daha yenı bıraktım korunmayı 2. ci ayım oldu bu ay ovulasyon testı kullandım bakalım ıns tutar adetıme 10 gun kaldı off nasıl gececek bu 10 gun cagreler arıyorum erken ogrenebılmek ıcın ama herkes adet gununu bekle dıyo off nasıl beklıcembılmıyorum bırbırımıze bol bol dua edelım arkadaslar bu sıte dayanısma acısından cok ıyı bır sıte ıyıkı üye olmusum =)

benimde dort gun var cnm ama o kadar sabirsiz ve umutsuzumki

Back
X