• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Günaydın kızlaar :16:
Kırmızı rengi de gördüm bu sabah,yani ilk bat 3 Kasım,allahımmm ateş bastı şu an heyecaşlaştım valla :52:
İnşallah bekletmeden gelir benim 2. sıpa :27:

ben de valla çok sevindim nerdeyse halay ekibiyle karşıladım kırmızıları :52:
senin bat ne zamandı gecikme var mı canım?

kuzumm benımde kırmızılar bugun ıtıbrıyle geldı :9: bu ay çalışmalara beraber başlıycazz hehehehe
sabah çok moralım bozulmuştu bı daha doktora gitmiycem diyodum biilmiyorum ara versemmı dıye kafam çok karışık..

nazcım ;

1.si çatlatma iğnesi sayesnde belki vücudun bağışıklık kazanır kendinden çatlar öbr ay sen yinede yumurta takibi yaptır iğne vurul derim ben büyümüşse çatlatırlar gebelik şansın yükselir

Son düzenleme:
nazcım ;

1.si çatlatma iğnesi sayesnde belki vücudun bağışıklık kazanır kendinden çatlar öbr ay sen yinede yumurta takibi yaptır iğne vurul derim ben büyümüşse çatlatırlar gebelik şansın yükselir

şekerim uzun bir süre doktora gtmyi düşnmyrm rabbm mecbr etmesnde ...çok yıprndm bi kaç ay düşnmyrm artık.iğnn etkisi kaç ay sürer blmyrmda hakkmda hayrlısı olsn..

bebek fikrnden uzak durmk isttyrm biraz..olursa olur...

şekerim uzun bir süre doktora gtmyi düşnmyrm rabbm mecbr etmesnde ...çok yıprndm bi kaç ay düşnmyrm artık.iğnn etkisi kaç ay sürer blmyrmda hakkmda hayrlısı olsn..

bebek fikrnden uzak durmk isttyrm biraz..olursa olur...

zaten ne zaman düşünmezsen o zaman olurmuş hakkında hayırlısı cnm olur allahn izniyle olmasa naz olmazdı allah yokluğunu göstermesin (AMİN)

hamile kalamamam sorun değildi bnm için sorun kandrılmş olmam umutlandrlmş olmam..rabbim bana tekrar verecek inanyrm bilyrm ..ne gelrse ondan gelsin...

bu arada arkdşlarr tabibler odasına sağlık bakanlğna şikayet ettimm....dilekçe yazdırdım gecenn yarısında gereken yaplck doktr hakknda...

aklınızda bulunsn hangi doktr size ne zarar verrse versin....alo 184 hattı varmışş....güzel güzel dinlyp tutanak tutyrlar snra dönüyrlarmş resmi bi kurum....

rahatladım anlaycğnz....

iyiyim ben 5 ekim adet tarihim pazar gününe kdr olurum kesin..geblkkle alakalı bşşe dahi şuan aklmn ucundn dahi geçmyr..

Tam olarak detaylarını bilmiyorum ama, zor günler geçirmişsin canım çok geçmiş olsun. bikaçgündür buralarda değildim takip edemedim sizi. ama yazdıklarını okumadan önce diyordum ki, naz bize güzel bir haber verecek. ben hala öyle düşünüyorum. nedense içime öyle doğmuştu. yani senden müjdeli bir haber beklemekteyim canım haberin olsun.:21:
bir doktorun hatasını tüm doktorlara yüklememek lazım diye düşünüyorum. sonuçta başımız sıkıştığında, rahatsızlandığımızda, kafamızdaki soru işaretlerini yanıtlayıp bizleri tedavi eden yine onlar. ayrıca 6 yılın ardından almış oldukları 5 yıllık uzmanlık eğitimini gözardı etmemek lazım. tüm branşlar bir yana, kadın doğumun eğitim sürecinin çok zor, yorucu ve yıpratıcı olduğunu da bizzat gördüğüm için biliyorum.
doktorun seni ne şekilde kandırdığını da inan bilmiyorum, belki detaylı anlatırsan yardımcı oolabilirim. adetin kaçıncı günü, yani yumurtlamadan kaç gün sonra gebesin dedi, o zamanki hcg değerin kaçtı.. vs. veya unutmak istiyorsan, yazmayabilirsin..

Kızlar ben de kk ye üye olduğumda ilk bu topiğe gelmiştim ve bu topik bana uğur getirmişti, belki beni hatırlayanlar vardır. Eminim ki benim gibi isteyen tüm arkadaşlarıma bu topik er ya da geç uğurlu gelecek. Hayatta her şey bizler için. Allah daha kötüsünü yaşatmasın dilerim kimseye. Herkese sevgiler...

tam olarak detaylarını bilmiyorum ama, zor günler geçirmişsin canım çok geçmiş olsun. Bikaçgündür buralarda değildim takip edemedim sizi. Ama yazdıklarını okumadan önce diyordum ki, naz bize güzel bir haber verecek. Ben hala öyle düşünüyorum. Nedense içime öyle doğmuştu. Yani senden müjdeli bir haber beklemekteyim canım haberin olsun.:21:
Bir doktorun hatasını tüm doktorlara yüklememek lazım diye düşünüyorum. Sonuçta başımız sıkıştığında, rahatsızlandığımızda, kafamızdaki soru işaretlerini yanıtlayıp bizleri tedavi eden yine onlar. Ayrıca 6 yılın ardından almış oldukları 5 yıllık uzmanlık eğitimini gözardı etmemek lazım. Tüm branşlar bir yana, kadın doğumun eğitim sürecinin çok zor, yorucu ve yıpratıcı olduğunu da bizzat gördüğüm için biliyorum.
Doktorun seni ne şekilde kandırdığını da inan bilmiyorum, belki detaylı anlatırsan yardımcı oolabilirim. Adetin kaçıncı günü, yani yumurtlamadan kaç gün sonra gebesin dedi, o zamanki hcg değerin kaçtı.. Vs. Veya unutmak istiyorsan, yazmayabilirsin..
atlantacım sen nerelerdesin görüşemiyoruz ben arasıra ekim topiğindeyim ama sen yoksun görünürlerde:(havada 360 derece döndün kayboluverdinnnn :9::9::9::9::9::9:

sen canlarım bi sorum olucak adetimin 14. günü yumurtladım test ile anladım bunu.bugün 21. günüm ve benden uzayan salgı bugünde geldi ayda 2 kere yumurtlanır mı acaba ? Yoksa bu iyi bişeymi döllenme açısından bata 7 gün kaldı

atlantacım sen nerelerdesin görüşemiyoruz ben arasıra ekim topiğindeyim ama sen yoksun görünürlerde:(havada 360 derece döndün kayboluverdinnnn :9::9::9::9::9::9:

Tatlım özel mesaj attım ama postakutun dolu olduğu için gitmedi mesajım. buraya yazıyım bende

:)) canım ya saol düşündüğün için beni.
ben eylülde kırmızı kartı yedikten sonra moralim bozuldu bayaa, bi de yoğunluktan pek takılamadım topiğe.
ama tabiki çalışmalara devam :))
bidahaki yaza hamile kalmazsam yine döneceğim 360 derecee :))
acayip eğlenceliydii
senden naber canım? BAT larımız aynıydı geçen ay. bu ay benin 16-17 si gibi BATım.

Kızlar ben de kk ye üye olduğumda ilk bu topiğe gelmiştim ve bu topik bana uğur getirmişti, belki beni hatırlayanlar vardır. Eminim ki benim gibi isteyen tüm arkadaşlarıma bu topik er ya da geç uğurlu gelecek. Hayatta her şey bizler için. Allah daha kötüsünü yaşatmasın dilerim kimseye. Herkese sevgiler...

teşekkürler canımm.
gebelik nasıl gidiyor,herrşey yolundadır inşallah?

Tatlım özel mesaj attım ama postakutun dolu olduğu için gitmedi mesajım. buraya yazıyım bende

:)) canım ya saol düşündüğün için beni.
ben eylülde kırmızı kartı yedikten sonra moralim bozuldu bayaa, bi de yoğunluktan pek takılamadım topiğe.
ama tabiki çalışmalara devam :))
bidahaki yaza hamile kalmazsam yine döneceğim 360 derecee :))
acayip eğlenceliydii
senden naber canım? BAT larımız aynıydı geçen ay. bu ay benin 16-17 si gibi BATım.
benim de 15 ekim canım ben de çok sık girmiyorum artık çok uzun da kalmıyorum.. bakalım ne olacak bu ay batlarımız da yakın:) hiç hamile klamıycakmış gibi bir hisse kapılmamın dışında iyiyim yanii:))

ayy boşver yaa eğlenmene bak sen dön 360 derece ne kadar titizlenirsek o kadar geç olacak bu iş anlaşılan.. takmamak en iyisi:))

benim de 15 ekim canım ben de çok sık girmiyorum artık çok uzun da kalmıyorum.. bakalım ne olacak bu ay batlarımız da yakın:) hiç hamile klamıycakmış gibi bir hisse kapılmamın dışında iyiyim yanii:))

ayy boşver yaa eğlenmene bak sen dön 360 derece ne kadar titizlenirsek o kadar geç olacak bu iş anlaşılan.. takmamak en iyisi:))

ya bende artık hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum :(((
gerçi daha 4 ay oldu ama benim öncesi de olduğu için, bayaa uzun geliyor bana.
Allah ım lütfen bizi çok bekletme
ya bide ben kan testi yaptım 2 gün önce negatif geldi :(((((

ya bende artık hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum :(((
gerçi daha 4 ay oldu ama benim öncesi de olduğu için, bayaa uzun geliyor bana.
Allah ım lütfen bizi çok bekletme
ya bide ben kan testi yaptım 2 gün önce negatif geldi :(((((

canım bende az önce idrar testi yaptım ve önce hayali bir çizgi çıkar gibi oldu ama sonra yokoldu:( sabah yapmam gerektiğini biliyorum ama dayanamadım şimdi yaptım:( sonuç 0:(( bata 5 gün var:50:

amin canım inşallah çok bekletmez:( 4. ayıda kapattım sanırım şimdiden... kanda değerin kaç çıktı?

Son düzenleme:
canım bende az önce idrar testi yaptım ve önce hayali bir çizgi çıkar gibi oldu ama sonra yokoldu:( sabah yapmam gerektiğini biliyorum ama dayanamadım şimdi yaptım:( sonuç 0:(( bata 5 gün var:50:

amin canım inşallah çok bekletmez:( 4. ayıda kapattım sanırım şimdiden... kanda değerin kaç çıktı?

cnm az daha bekle bakalım bnmde 3 gün kala çizgim yeni çıktı belli gibi hatta resmini koydum ordan bakabilirsin ayrıca sabah idrarıyla yapmadım yine o yzden korkuyorum ilk idrar değil yanlış sonuç verir die bitane daha yaptım oda aynı bekliorum sabahı bakalım

canım idrarda çıkması için erken daha.
tabi elindeki testler "erken gebelik testi" değilse?
bence yarın deği diğer gü sabah yap testi tekrar. inşallah gebesindir canım. yinede çok umutlanmamak lazım, yoksa daha yıkıcı oluyor sonucu.
değerim 0.1 çıktı ya. 0,2 çıksaydı bile ümitlenecektim ama 0.1 direk umutsuz vaka. Ama Rabbimden umudu kesmiyorum kesinlikle.

cnm az daha bekle bakalım bnmde 3 gün kala çizgim yeni çıktı belli gibi hatta resmini koydum ordan bakabilirsin ayrıca sabah idrarıyla yapmadım yine o yzden korkuyorum ilk idrar değil yanlış sonuç verir die bitane daha yaptım oda aynı bekliorum sabahı bakalım

aa canım gebe olabilirsin bencee.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz :)

Back