• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Dün geecenin yarıısnda sanki bna ayan oldu.nöbetçi eczane aradm eşimle 2 gebelk testi negatfdii.bütün gece uyuymdm..dr.gttm dr ble hamilesin çıkmamş olablr dedi.ultrsnla göbeğime bakdı.bebek görnmyr norml olrk dedi..kan verdm ama hala hamile olmadğma inanyrdm..eve geldm doktr asstanı aradı ve telfn konşmamm sonnda susamadm başladm ağlmyaa hamile değilmşim..doktrmda gelsn görüşelm ddemiş.. yanlşlığnı kimyasal gebelk olrk nitelendrmş bnu yapan özel bir hastane doktru..başhekime kdr şikayt ettm çok kötüyüm..
bgnde doktrma 2 gn de bir kan değerlrme baklmsı gerektğini sölemşdm bnm paranoya oldğmu dğşnmşdü hatta tavırlı davrndı banaa
özür dilerim arkdşlarr bende blmyrdm bnde blmyrdm böle olcğnaa...
doktrma defalrca ısrarla sölemşdm iğneden snraki 7.günde gebelk içn kimse kesin konşmaz dye evt sonunda ben haklı çıkdım.6 yıl okumadım ama bilgi sahibi olmşdm....
rabbim sizlere yaşatmasn en kısa zamanda müjdeli hberler vermyi nasip etsin...

yaaaa naz çok üzüldüm canım okuyunca inanamadım gözlerime bu ne demek oluyomuş anlamıyorum
nasıl da emin konuşup insanı ümitlendiriyo o doktor hey allahım yaaaa
şikayet etmekle de çok iyi yapmışsın.insanları emin olmadığı şeylere inandırmasın bundan böyle.
açık söyleyeyim ki ben 3 haftalık hamile olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım çünkü biçok kişide ortaya çıkmayan bi vakitte öğrendik.doktorunun hatası adet gününü beklememesi olmuş.erken yumurtladın ama bu kadar erken nasıl çıktı şaşırtıcı bişey.
şimdi ne söyleyecek acaba?Ne zaman gideceksin doktora peki canım?
özür dilemeni gerektirecek bişey yok ki sen üzülme o bize yeter allah başka dert vermesin elbet minik meleğin gelir.
kimyasal gebelik benim bildiğim adetle gider,ama şu an değerinin hamile çıkmış olması gerekmezmi öyle olsa.
ben de dediğin gibi tıp okumadım ama uzman oldum nerdeyse.
Doktor Kağan kocatepe bi videosunda diyodu ki adet gecikmesinden önce test yapmayın çünkü kimyasal gebelik olabilir.
Adet gecikmesinden sonra sağlıklı hamilelik kesinleşiyormuş.O yüzden kırmızılar gelmeyene kadar beklemek lazımmış :50:
Kimyasal gebelikle ilgili bi alıntı;
""Bazı durumlarda ise henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hCG düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangi bir gecikme olmadan ya da 1-2 günlük gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Böyle bir durumda “kimyasal gebelik” ten söz edilir. Yani gebelik kanda yapılan incelemeler ile saptanmış ancak klinik olarak saptanabilecek aşamaya gelemeden sonlanmıştır.""
3 gündür hasta yatıyorum.grip, boğaz .. :2: Boğazımdaki iltihap kulaklarıma da yayıldı o derece üşütmüşüm.her ihtimale karşı gebelikte de kullanılabilen sakıncası olmayan pen-os isminde bi antibiyotik alıyorum. Birde ayva yaprağını kaynatıp içiyorum. ama hala ne adet var ne de adet belirtisi. test yapıyorum ve negatif hala. sanırım ayva yaptağından dolayı adetim kesildi :26:
aman sizler dikkat edin kendinize benim gibi üst üste 3 dondurma yemeyin :20: :1:
Geçmiş olsun pilistikçim benim de boğazlarım acıyo fena halde :2:
az önce yine donduma yedim ama dayanamadım valla...
sen adet oldun sanırım,hayırlısı olsun bu ay da :59:
kasım bizim ayımız olsun kara bulutlar gitsin inşallah :26:
Mrb tatLım evt yarın bat gunum ve butun belırtılerım var hisstsemde hıssetmesemdee yarın kırmızılar gelicek :9:
sen haLa oLmadın mı tatLım stres yapmamaya çaLış :34:

stres oluyorum canım yaa ister istemez tuvalete gidip gidip bakıyorum yok yok yok :43:
sen azıcık pozitif olsan diyorum yaa o belirtiler inşallah adetten değildir de bebecik yapıyodur.
neşemiz olsun o bizim :103:

DAHA İYİYİM KIZLAR TOPARLADIM SANIRIM ALIŞMIŞDIM GEBELİĞİME :(( ÜZÜLDÜĞÜM nokta gebe olmamam değil kandırlmş buna zorla ikna edilmişş olmam dr a inanmadm ben 7.gün kesin olmaz ddm bana ısrarla defalarca kesin ddi.bi an inandm eşim ble dr dan iyimi blcksn dedi.çevremdeki herkesde buna inandı kimse bana inanmadı.tıp okumadm ama bilinçli sürekli birşeyler okuyan birisiym öğrendklerm var ddm yne inanmdlr olan bana oldu..doktoru o özel hastnn baş hekimne şikayt ettim yazılı dilekçemii istedler onuda yarın götrmyi düşünyrm...

ilgilenen ilgilenmeyen herkesden allah razı olsn..ben yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın..

bu ay hamile olmasam üzülmzdm..ama böle oldu dye üzülyrm...ne gelirse rabbimdn gelsin..ben herzmn geç olsn güç olmasın dedim sabrla bekledm..

şimdi yine beklycğm ama inanınki içimde hiç bi doktra karşı bi gram güven yok....

rabbimin yne sevdgi kuluymuşm dün gecenn bir yarsnda ayan oldu bana bişelr kemirdi içimi kocamı nöbtcçi eczndn test almya götrdm...düşünün bn negatifi gördüğüm halde hala kimse bana inanmadı...doktr dahi inanmadı ya en kötüsü ben hamilymişim gibi ultrosndn göbeğime bakdı doktr bebek küçük diye görnmyr dedi ve ben orda bile eşime ve doktrma hamile olmdğmı sölemye çalışyrdm...doktr hala kendnden çok emindi ve eşimde ikna olmuşdu ..herkes bnm şizofreni oldğumu hala takıntı yaptığımı düşünyrlardıı takii sonuç çıkana kadarr

ben kimyasal gebelik geçirmedim doktotum yaptığı hatanın üzerini öyle kapatmaya çalışdı..ben hiç hamile kalmadım..yeryüzünde 7 günde kesin gebelik tanısı koycak bir doktr yok bunu sölemeye çalşdm ama kimse bna inanmynca bn onlara inanmk zorunda kaldım...

buarada listeyi bugun değil ama bikaç güne düzeltcğm kusuruma bkmayn allaha emanet olun....

Dün geecenin yarıısnda sanki bna ayan oldu.nöbetçi eczane aradm eşimle 2 gebelk testi negatfdii.bütün gece uyuymdm..dr.gttm dr ble hamilesin çıkmamş olablr dedi.ultrsnla göbeğime bakdı.bebek görnmyr norml olrk dedi..kan verdm ama hala hamile olmadğma inanyrdm..eve geldm doktr asstanı aradı ve telfn konşmamm sonnda susamadm başladm ağlmyaa hamile değilmşim..doktrmda gelsn görüşelm ddemiş.. yanlşlığnı kimyasal gebelk olrk nitelendrmş bnu yapan özel bir hastane doktru..başhekime kdr şikayt ettm çok kötüyüm..
bgnde doktrma 2 gn de bir kan değerlrme baklmsı gerektğini sölemşdm bnm paranoya oldğmu dğşnmşdü hatta tavırlı davrndı banaa

özür dilerim arkdşlarr bende blmyrdm bnde blmyrdm böle olcğnaa...

doktrma defalrca ısrarla sölemşdm iğneden snraki 7.günde gebelk içn kimse kesin konşmaz dye evt sonunda ben haklı çıkdım.6 yıl okumadım ama bilgi sahibi olmşdm....

rabbim sizlere yaşatmasn en kısa zamanda müjdeli hberler vermyi nasip etsin...[/QUOT

cnm yaa çok şaşırdım ne dicemi seni nasıl teselli edicemi bilmiyorum ama vardır bunda da bi hayır kendini üzmemeye çalış dünya tatlısı bi kızın var yaşın genç önemli bi sağlık sorunun yok kısaca hamileliğe engel bi durum yok eninde sonunda olacak inş. Allahın izniyle cnm bu konuda vakıf deilim ama bat 5 ekim demiştin adet gecikirse bakarsın o zaman çıkabilir

DAHA İYİYİM KIZLAR TOPARLADIM SANIRIM ALIŞMIŞDIM GEBELİĞİME :(( ÜZÜLDÜĞÜM nokta gebe olmamam değil kandırlmş buna zorla ikna edilmişş olmam dr a inanmadm ben 7.gün kesin olmaz ddm bana ısrarla defalarca kesin ddi.bi an inandm eşim ble dr dan iyimi blcksn dedi.çevremdeki herkesde buna inandı kimse bana inanmadı.tıp okumadm ama bilinçli sürekli birşeyler okuyan birisiym öğrendklerm var ddm yne inanmdlr olan bana oldu..doktoru o özel hastnn baş hekimne şikayt ettim yazılı dilekçemii istedler onuda yarın götrmyi düşünyrm...

ilgilenen ilgilenmeyen herkesden allah razı olsn..ben yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın..

bu ay hamile olmasam üzülmzdm..ama böle oldu dye üzülyrm...ne gelirse rabbimdn gelsin..ben herzmn geç olsn güç olmasın dedim sabrla bekledm..

şimdi yine beklycğm ama inanınki içimde hiç bi doktra karşı bi gram güven yok....

rabbimin yne sevdgi kuluymuşm dün gecenn bir yarsnda ayan oldu bana bişelr kemirdi içimi kocamı nöbtcçi eczndn test almya götrdm...düşünün bn negatifi gördüğüm halde hala kimse bana inanmadı...doktr dahi inanmadı ya en kötüsü ben hamilymişim gibi ultrosndn göbeğime bakdı doktr bebek küçük diye görnmyr dedi ve ben orda bile eşime ve doktrma hamile olmdğmı sölemye çalışyrdm...doktr hala kendnden çok emindi ve eşimde ikna olmuşdu ..herkes bnm şizofreni oldğumu hala takıntı yaptığımı düşünyrlardıı takii sonuç çıkana kadar

ben kimyasal gebelik geçirmedim doktotum yaptığı hatanın üzerini öyle kapatmaya çalışdı..ben hiç hamile kalmadım..yeryüzünde 7 günde kesin gebelik tanısı koycak bir doktr yok bunu sölemeye çalşdm ama kimse bna inanmynca bn onlara inanmk zorunda kaldım...

buarada listeyi bugun değil ama bikaç güne düzeltcğm kusuruma bkmayn allaha emanet olun....

canım bende çok üzüldüm inan...ama kan degerin çokmu düşük çıktı anlamadım ben..yani kesin oldun mu adet senn

hamile kalamamam sorun değildi bnm için sorun kandrılmş olmam umutlandrlmş olmam..rabbim bana tekrar verecek inanyrm bilyrm ..ne gelrse ondan gelsin...

bu arada arkdşlarr tabibler odasına sağlık bakanlğna şikayet ettimm....dilekçe yazdırdım gecenn yarısında gereken yaplck doktr hakknda...

aklınızda bulunsn hangi doktr size ne zarar verrse versin....alo 184 hattı varmışş....güzel güzel dinlyp tutanak tutyrlar snra dönüyrlarmş resmi bi kurum....

rahatladım anlaycğnz....

iyiyim ben 5 ekim adet tarihim pazar gününe kdr olurum kesin..geblkkle alakalı bşşe dahi şuan aklmn ucundn dahi geçmyr..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :54:

bu arada hala adet olmadım öfff :26:

hamile kalamamam sorun değildi bnm için sorun kandrılmş olmam umutlandrlmş olmam..rabbim bana tekrar verecek inanyrm bilyrm ..ne gelrse ondan gelsin...

bu arada arkdşlarr tabibler odasına sağlık bakanlğna şikayet ettimm....dilekçe yazdırdım gecenn yarısında gereken yaplck doktr hakknda...

aklınızda bulunsn hangi doktr size ne zarar verrse versin....alo 184 hattı varmışş....güzel güzel dinlyp tutanak tutyrlar snra dönüyrlarmş resmi bi kurum....

rahatladım anlaycğnz....

iyiyim ben 5 ekim adet tarihim pazar gününe kdr olurum kesin..geblkkle alakalı bşşe dahi şuan aklmn ucundn dahi geçmyr..

İnşallah bi sonuç alınır canım,en azından doktor artık başkalarının canını yakmaz inşallah.
hayırlısı böyleymiş,şimdi kafanı toplayacaksın ve seni anlayan iyi bi doktorla yola devam ediceksin
inşallah da önümüzdeki günlerde güzel haber gelicek canım :46:

Canım sen bana mesaj attın ama kutum dolu die gelmedi
temizledim bu defa da sen yollamadın en son soruma cevabı :1:

kızlar hcg değerim iki günde 99.1 den 244.2 e yükselmiş..iki katından fazla..normal dımı

rabbimin yne sevdgi kuluymuşm dün gecenn bir yarsnda ayan oldu bana bişelr kemirdi içimi kocamı nöbtcçi eczndn test almya götrdm...düşünün bn negatifi gördüğüm halde hala kimse bana inanmadı...doktr dahi inanmadı ya en kötüsü ben hamilymişim gibi ultrosndn göbeğime bakdı doktr bebek küçük diye görnmyr dedi ve ben orda bile eşime ve doktrma hamile olmdğmı sölemye çalışyrdm...doktr hala kendnden çok emindi ve eşimde ikna olmuşdu ..herkes bnm şizofreni oldğumu hala takıntı yaptığımı düşünyrlardıı takii sonuç çıkana kadarr

cnm en azından artık yumurta sorunun olduğunu biliosun çatlatma iğnesiyle dhaa rahat gebe kalıcan inş naz için kndini üzmemeye çalışıcaksın bu saatten sonra stres, çok istemek gebeliğin baş düşmanı senin bizden iyi bilmen gerekli bak biz uğraşıoruz aman tutsun bu ay bari die yavrun var bitane onun için üzme kendini

Kızlaaaaarr çok şükür akıntım başladı kahverengi :81:
Bunun bikaç gün sonrasında kanamam başlicak yani adet oluyorum :119:
Önümüzdeki cumartesi de doktora gidicem kontrole,her ne kadar çağırmasa da :1:
İşten geldim çamaşırımı değiştirirken yine gayet ümitsiz şöyle bi baktım da kırmızı kartı gördüm :101:
havalara uçtum yaa :9:

kızlar hcg değerim iki günde 99.1 den 244.2 e yükselmiş..iki katından fazla..normal dımı

canım 2 günde 2 katına çıkması lazım.yani bugün 100 ise 2 gün sonra en az 200 olması gerek.
senin değerin de artmış canım güzel
bu hem dış gebelik ihtimalinin düştüğünü gösterir hem de bebişinin sana tutunmaya devam ettiğini gösterir
bu durumda 5 gün sonra muhtemelen vajinalden keseyi görürsünüz
hadi bakalım :49:

cnm en azından artık yumurta sorunun olduğunu biliosun çatlatma iğnesiyle dhaa rahat gebe kalıcan inş naz için kndini üzmemeye çalışıcaksın bu saatten sonra stres, çok istemek gebeliğin baş düşmanı senin bizden iyi bilmen gerekli bak biz uğraşıoruz aman tutsun bu ay bari die yavrun var bitane onun için üzme kendini

nasıl yani bidaha hep çatlayckmı ?bi kere vurulnca...anlamdm böyle bir bilgye sahip değilim..

Kızlaaaaarr çok şükür akıntım başladı kahverengi :81:
Bunun bikaç gün sonrasında kanamam başlicak yani adet oluyorum :119:
Önümüzdeki cumartesi de doktora gidicem kontrole,her ne kadar çağırmasa da :1:
İşten geldim çamaşırımı değiştirirken yine gayet ümitsiz şöyle bi baktım da kırmızı kartı gördüm :101:
havalara uçtum yaa :9:

canım 2 günde 2 katına çıkması lazım.yani bugün 100 ise 2 gün sonra en az 200 olması gerek.
senin değerin de artmış canım güzel
bu hem dış gebelik ihtimalinin düştüğünü gösterir hem de bebişinin sana tutunmaya devam ettiğini gösterir
bu durumda 5 gün sonra muhtemelen vajinalden keseyi görürsünüz
hadi bakalım :49:

kırmızı kartı yemene sevndm kız ilk defa :))darısı bana inşallh cnm ya :))

ne güzel şekerim ya bunu mu dert ediyonn sende :))) ikizdir inşşllah:52::52::52:

Maşallah çok güzel artmış :) Değerlerimiz ne kadar yakın artış göstermiş.

Benim ilk değerim 92,37 ikinci değerim 249,1 di :) 3. de 538,4 çıktı Bir daha da yaptırmadım. Yarın son testin üstünden tam 1 hafta geçmiş olacalk ve ben ilk kontrolüme gidiyorum. Bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim. Dua edin bana emi :)

Günaydın kızlaar :16:
Kırmızı rengi de gördüm bu sabah,yani ilk bat 3 Kasım,allahımmm ateş bastı şu an heyecaşlaştım valla :52:
İnşallah bekletmeden gelir benim 2. sıpa :27:

kırmızı kartı yemene sevndm kız ilk defa :))darısı bana inşallh cnm ya :))

ben de valla çok sevindim nerdeyse halay ekibiyle karşıladım kırmızıları :52:
senin bat ne zamandı gecikme var mı canım?

Maşallah çok güzel artmış :) Değerlerimiz ne kadar yakın artış göstermiş.

Benim ilk değerim 92,37 ikinci değerim 249,1 di :) 3. de 538,4 çıktı Bir daha da yaptırmadım. Yarın son testin üstünden tam 1 hafta geçmiş olacalk ve ben ilk kontrolüme gidiyorum. Bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim. Dua edin bana emi :)

canım evet çok benziyor:) benimde yarına 500ü gecr inş:) sen benden 8 gün önce yaşıyorsun seninki baygı yükselmiştir 2000i gecmiştir bence..sen önden git gör bakalım kesecigini bebişinin,kalp atışını duy bende cesaret alayım göreceğime dair:52::52:

Günaydın kızlaar :16:
Kırmızı rengi de gördüm bu sabah,yani ilk bat 3 Kasım,allahımmm ateş bastı şu an heyecaşlaştım valla :52:
İnşallah bekletmeden gelir benim 2. sıpa :27:

Çoook sevindim haydi gözün aydın :)

canım evet çok benziyor:) benimde yarına 500ü gecr inş:) sen benden 8 gün önce yaşıyorsun seninki baygı yükselmiştir 2000i gecmiştir bence..sen önden git gör bakalım kesecigini bebişinin,kalp atışını duy bende cesaret alayım göreceğime dair:52::52:

Ben bugün itibariyle 6000 leri gördüm canım :) Saat 6 da randevumuz var, kendisiyle tanışacağız bakalım :)

çoook sevindim haydi gözün aydın :)

ben bugün itibariyle 6000 leri gördüm canım :) saat 6 da randevumuz var, kendisiyle tanışacağız bakalım :)

vay süper ya şu 8-10 gün geçse de ben de görsemmm...görünce yaz bana tamam mı:)

Back
X