benimde yarın adet olmam lazım
Ayyy inşallah adet olmayız. Göğüslerim acıyor, kabızlık var, midem bulanıyo geçiyor. Ne bilim Allah ın takdiri. Ol dese olur..ama bir zamanı var demekki. İnşallah rabbim bize bebiş verir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde yarın adet olmam lazım
evet benim gibide olmamak lazım yumurtlama gününden bi haber
bileceksin ama alabildiğinede rahat olucaksın taktik buuu
O zaman var sende bişeyler belirtilere baksanaAyyy inşallah adet olmayız. Göğüslerim acıyor, kabızlık var, midem bulanıyo geçiyor. Ne bilim Allah ın takdiri. Ol dese olur..ama bir zamanı var demekki. İnşallah rabbim bize bebiş verir
evet bilmek lazımmı ben yeni öğrendim vallatabi canım yumurtlama gününü de bilmek lazım![]()
O zaman var sende bişeyler belirtilere baksana
bende hiiiiç bir belirti yok malesef özellikle göğüslerimde hiç ağrı falan yok![]()
O zaman var sende bişeyler belirtilere baksana
bende hiiiiç bir belirti yok malesef özellikle göğüslerimde hiç ağrı falan yok![]()
niye olmasın ki bi çok kişide adetten neredeyse 10 gün önce belirtiler başlıyomuş ama benim araştırmalarıma göre en biyik belirti göğüslerde ağrı ve hassasiyetcanım belirtiler bu kadar erken belli olur mu acaba
geçen ay bende üzülüp ağladım ama bu ay negatifi görünce kuru bi üzüntü ruhsuzlaştım sanırımBenimkilerde yalancı belirtilerde olabilir. Hem herkes aynı değil. Anneme sordugumda ben hiç belirti yaşamadım dedi. Anlamadım bile dedi. Bekleyip görecez.
Geçen haziran ayında idrar testi yaptım.Negatif. Akşama dogruda adet oldum zaten. Üzerime çöken hüzünü tarif edemem![]()
niye olmasın ki bi çok kişide adetten neredeyse 10 gün önce belirtiler başlıyomuş ama benim araştırmalarıma göre en biyik belirti göğüslerde ağrı ve hassasiyet
niye olmasın ki bi çok kişide adetten neredeyse 10 gün önce belirtiler başlıyomuş ama benim araştırmalarıma göre en biyik belirti göğüslerde ağrı ve hassasiyet
geçen ay bende üzülüp ağladım ama bu ay negatifi görünce kuru bi üzüntü ruhsuzlaştım sanırım![]()
ya benı hevslendırıcen sımdıııı benım tam 10 gun var adetıme ve dun goguslerım acımaya basladııı ve damarlar gıtıkce yesıl yesıl bellı olmaya bsladııı :)
yok kız sen yinede heveslenme dün akşam misafirlerim vardı kadın 5 aylık hamile 3. cocuğuna dedim ki adet öncesi belirti yaşadın mı dedi ki en büyük belirtim hissettim vede göğüslerim ağrıyodu bu kadarya benı hevslendırıcen sımdıııı benım tam 10 gun var adetıme ve dun goguslerım acımaya basladııı ve damarlar gıtıkce yesıl yesıl bellı olmaya bsladııı :)
geçen ay bende üzülüp ağladım ama bu ay negatifi görünce kuru bi üzüntü ruhsuzlaştım sanırım![]()
Canım Allah aşkına bu kadar takmayalım kafaya, tam umursamıyorum artık derken bu topiğe bi uğruyorum. benide bir heyecan sarıyor.
BAT 8 ağustos, çalışmalara başladık. bişey sorucam çocuk için ilişkiye girmek sizede bi tuhaf geliyo mu? stres oluyorum ya zevk mevk yok zaten görev gibi hissediyorum.[/QUOTE
evet ya bende sadce kendımı öle sanıyodummm bbeek dusundugumuzden berı zevk falan yok ıstemıyorum öle olsıun ama dedgın gıbıı gorevmıs gıbı gelıyoo:)
yok kız sen yinede heveslenme dün akşam misafirlerim vardı kadın 5 aylık hamile 3. cocuğuna dedim ki adet öncesi belirti yaşadın mı dedi ki en büyük belirtim hissettim vede göğüslerim ağrıyodu bu kadar
tabi kişiden kişiye değişir bu herkeste aynı olucak die bişey yok
Canım Allah aşkına bu kadar takmayalım kafaya, tam umursamıyorum artık derken bu topiğe bi uğruyorum. benide bir heyecan sarıyor.
BAT 8 ağustos, çalışmalara başladık. bişey sorucam çocuk için ilişkiye girmek sizede bi tuhaf geliyo mu? stres oluyorum ya zevk mevk yok zaten görev gibi hissediyorum.
inşallah canım beniimmm güzel haberlerini bekliyoruz iyi düşün hep
bencede kızlar o kadar da değil zevk alın tadına varın görev gibi olur mu hiç
allah iyiliğinizi versin tabi hergün yapılıyosa bilemem de ben o kadarını kaldıramam yaa hergün hergün ıyy
güldürdünüz beni allah iyiliğini versin şekerler