• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

naz1969

NAZ abla olmk istyr..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
1.470
3
66
Adana
2 temmuz günü böyle bir konu açdım...7 ekim oldu hala müjdeli haberimiz veremedim fakat ağustos topimizin uğurluu çok fazla hamişimiz oldu...müjdeli hberlerinii burdan verdiler...bende inanyrmm buradan verecepim...hangi ay olursa olsn burada olacğm böyle söz vermişdkk o nedenle....

eylül ayında olan arkdaşlar dilerimkii ekim gelemeden müjdeli haberlerinizi alırım..

buraya gelcek arkdşlarla bizde dilerimki enkısa zamanda burdan müjdeli hbaerlerimzi birbirmize söyleriz..

rabbim isteyen herkese nasip etsin ..aralarndan benide ayırt etmesin... sağlıklı hayırlı evlat ve sağlıklı bir geebelik nasip etsin...

Son düzenleme:
2 temmuz günü böyle bir konu açdım...1 temmuzda bu ayı bitirdim..benim gibi umudu diğer aya kalanlarla konuşmak istiyrm..temmuz ayında olan arkdaşlar dilerimkii bu aya gelemeden müjdeli haberlerinizi alırım..buraya gelcek arkdşlarla bizde dilerimki ramazan ayında müjdeli haberlerimizi burdan birbirmize söyleriz..

rabbim isteyen herkese versin evlat..aralarnda benide ayırt etmesin...

henüz temmuzun başında ağustos topici açılmış canım dilerim Rabbim hepimize dünyadaki en güzel duygu olan annelik duygusunu hayırlısı ile tattırır...

gerçi sen anneymişsin zaten umarım dilediğin kadar boy boy hayırlı evlatların olur

henüz temmuzun başında ağustos topici açılmış canım dilerim Rabbim hepimize dünyadaki en güzel duygu olan annelik duygusunu hayırlısı ile tattırır...

evet cnmm şaşkınlık hayırlısı ne gelrise rabbimden diyenlerdenim:) ağustosu burda yanlız olsamda bekleyceğim..

canım topiğin hayırlı olsun sana şans getirsin inşallah
ben de 1 temmuzda kırmızı kart gördüm ama bat 30 temmuzda :D temmuzdan kurtulamadım yani

canım topiğin hayırlı olsun sana şans getirsin inşallah
ben de 1 temmuzda kırmızı kart gördüm ama bat 30 temmuzda :D temmuzdan kurtulamadım yani

bende 1 temmzda gördm kırmızı kartı :) hadi hayrlısı :)) dielrim ağustosn başnda müjdeli ilk haberler bizim olur..

inş benimde ramazan ayının başlangıcında belli olacak inş.Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

nedense aylardır hamile kalmak istyrm ama ramazan ayında mübarek ayda kalcm diyordum :)) işde buda bu ayki umudum :)

rabbim ramazan aynda herkesin yüzünü güldürür inşallah

benim batta temmuz sonuna doğru ama nedense bu topicte takılasım var inşallah ağustosa kalmadan bebeğim gelir eşimde çok istiyor bebiş çok istiyorum ona mutlu haber verebilmeyi :14:

topik annesii kafayı yemek üzere 6-7 gün süren adetim 2.günü kesildi ve çok az oldu :)) ağrsz sızısız geçdi..kafam çok karışık

test yaptınmı peki canım biliyorsun normalden az süren adetler şüphelidir

yapmadım cnm yaa akşam eve giderken en azındn acabalrım gitsin diye almk istyrm ...çok sürerdi adetim ağrıdn duramazdm :(
herhangi bir ilaç kullanmadıysan ve strese bağlı kesilme yaşanmadıys ümitlenebilirsin bence aaaay bende çok merak ettim şimdi :) topic açılır açılmaz uğurlumu geldi ne :9: sonucu mutlaka paylaş çok merak ederim

benimde bu ay yumurtlamam gecikti baya ovulasyon testine göre bugün yarın yumurtlarım gibi görünüyor ama bakalım hayırlısı eğer yarın yumurtlarsam 17 temmuz batım olur sanırım

benimde bu ay yumurtlamam gecikti baya ovulasyon testine göre bugün yarın yumurtlarım gibi görünüyor ama bakalım hayırlısı eğer yarın yumurtlarsam 17 temmuz batım olur sanırım

hayırlısı olsun cnm benm ya inanki umtlanmk istmyrm bu ay gebelik hiç düşnmdm stres yapmadm çünkü snrasnda hem eşim hem ben çok üzülüyrz o nedenle.ama adettn bi gün önce ilk defa başıma gelen bişe oldu göğüs damarlarm uzaktn baksnda görlck halde yemyeşil damarlar oluşdu eşim bile umutlanmşdı bi umudum buydu adet oldm ertesi gün yeşiller kayboldu ama şuandada adetmn kesilmesi biraz olsn umtlndrdı ama hakkımda hayırlısı ağustos topiği açıp hamile oldğmu öğrnrsem çok gülerim halime..

cnm ovulasyon geçen ay kullndm hüsrana uğrdm testlerinin hepsi bni hamile gösterdi o mutlulğu anlatmamam ama sonu hüsran yanlışmış :( dikkat et..düzenli adetin varsa eğer 11den başla 12 gün devam et dr bana öle demişdi...ovulasynlarada pek güvenmyen evde yaptıklarnza diye..dilerim bu topikde hamiş kalırsn nisan annesi olurn sende

Back