Şans verdiğim nişanlım düzelmiyor

Bu ilişkinin Oluru var. 1.5 yıldır bu döngüyü çekip her seferinde affettiğinize göre o adam bu saçma ilişkiyi ancak sizinle oldurabilir zaten.

sizizn hala nişanlı kaldığınız garip. adam eski sayfayı kapatamamamış . gönlü onda ama mantık sizde. sizde para mevki gibi şeyler var onda yokmu .

Yani eski sevgilisi ile konuşmayacak, bu olayın neresi psikologluk? Aldatmış sizi resmen eski sevgilisiyle ,barışmayın asla.
İşte ben de bunu anlamıyorum köşeye sıkıştığı için psikolog kartını oynuyor. iyi değilim çok yoruldum bu olanlardan falan.. sanki ben yapmışım gibi.

Daha önce kızın mesajlarının içeriğini gördünüz mü? ben kıza inat olsun diye sizinle birlikte olduğunu düşünüyorum.. kesinlikle bitirin bu ilişkiyi.
Gördüm tartışma, sitem içerikli mesajlar. Ama (eski) nisanlım hep ben bişey yapmıyorum sen istediğini düşün falan demiş kıza. Mesela bizim eğlenip güldüğümüz günlerde kıza iyi değilim hastayım zaten uğraşma benle falan demiş şaka gibi .

İşte ben de bunu anlamıyorum köşeye sıkıştığı için psikolog kartını oynuyor. iyi değilim çok yoruldum bu olanlardan falan.. sanki ben yapmışım gibi.
Laf kalabalığı yapıyor sadece. İkili oynamaktan, onunla mesajlarını, görüşmelerini sizden saklamaktan yorulmuş olabilir. Hiç affedilecek yanı yok.

Manipüle etme peşinde.Bitti gitti artık arkanızı sakın dönmeyin yüzüğüde en kısa sürede annesine gönderin gitsin.Geçmiş olsun.

İkili oynuyor.Ona ne yazdığının bir önemi yok ki mesajlaşması önemliydi.Hala bir iletişim halindeydiler.Kopmamış kopamamış evlensenizde kopmayacaktı ...

Nişanlımla beraberim diyememiş. Sizinle eğlendiğini bilmesini istemiyor. O kadına dedi çünkü seni ailem kabul etmez, ben onunla mecbur evleniyorum diye. Ona da size yaptığı şeyi yapıyor, paranoyak muamelesi yapıyor kadına göz göre göre.

Ailesi erkektir yapar diyorsa onlar alttan alsın madem, sen kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değilsin. Ayrıca neyin zamanını istiyor senden zaman isteyecek ne varmış aralarında?? Yol ver şu salağa ya

Birde ben birşeyi merak ediyorum aynısını siz yapsaydınız ne olurdu acaba? Eski sevgilinizle yazışıp dursaydınız abartma canım deseydiniz kabul edermiydi?
Bazı şeylerin kesinlikle oluru yoktur.Bu resmen aldatma , ikili oynama .Hem ona mavi boncuk dağıtıyor hem sana.

Burada tüm yorumları okuyup değerlendirip akıllıca karar alan insanları tebrik ediyorum. Genelde bile bile lades kafasında kızlarımız. Ve ne yazık ki karşılarındaki erkek değil genelde hamamböceği kıvamında tipler.
Alfa erkek demek karısını, çevresinimkoruyan, akıllı, görevlerini bilen demek. Giderek daha kadınsılaşıyor veya ergenlikten kurtulamıyor erkekler. Şu
bu yorumun aynısı için konu açılmış

Arkana bakmadan uzaklaş

Geçmiş görüşme kayıtlarını isteyin oradan zaten mutlaka yakalarsınız.
Ama balık baştan kokar hiç ilgisi alakası olmasa engeli kaldırmaz, numarayı da siler atardı.
Yok umursadığımı düşünmesini istemiyorum vs bahane.

Bu adamdan bir halt olmaz, yol verin gitsin yoksa ömrünüz bu ve benzeri güvensizliklerle çürür gider.

ne oldu acaba son durum çok merak ettim
Ailemle konustum sıkıntı yok zaten onlar da böyle bişey olmasını bekler gibi boşver kimseye karşı bi kamburun yok iyi olmuş vs dediler. Rahatladım baya yani. Esyalarını da yüzüğü de kapısına astım işte olduğunu biliyorum. Bir de dün gece mesaj atmış instagramda başka hesaptan "uykularımı aldın rahat uyuyabiliyo musun benim yorulmam bile suçmuş meğer bişeyler anlatmaya bile hakkım yokmuş " vs saçmalamış cevap vermedim engelledim

Gitsin anlatsın derdini istediğine, tutanı yok ki. Oyuncağı elinden alınmış bebeler gibi burnunun sümüğünü patlata patlata ağlamasın.

Ya kardeşim hadi başka kapıya tiksindirme kendinden azıcık saygın olsun demek lazım.
Gitsin anlatsın derdini istediğine, tutanı yok ki. Oyuncağı elinden alınmış bebeler gibi burnunun sümüğünü patlata patlata ağlamasın.
yok be fake hesabından diğer sevgilisine yazıyor asılmheaabından eskisine bak senin için nişanı bozdum diyordur.

Planları dötünde patladı. İki kız kavga edecek diye düşünüyordu.

İki evlilik iki ev planları varken…

Ama şimdi bir de kaçan kovalanır mantığı ile bunun peşinden salya sümük numaralar yapar, konu sahibi kanarsa başa döner.

Son düzenleme:
acabaaa sen ateslere dogru yururken o anne babanin neler gecti iclerindennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…