- Konu Sahibi nagihan_14
-
Merhaba öncelikle umarım allah gönlüne göre verir, doktor alttan muayene ettiyse bir şey yoktur bence olsa görünüyor zaten,ultrasonda da temiz çıkmış..içini rahat tut derimMerhaba arkadaşlar
11 aylık evliyiz bizde bu ay düşünmeye başladık rabbim herkeze bu mükemmel duyguyu yaşatır inşallah.
1 yılımızı doldururken düşünmeye karar verdik ben çok istiyorum bu güzel duyguyu yaşamayı
Rabbim Hayırlsııyıla nasip eder inşallah dualarınızı bekliyorum.
Doktora gitmiştik 2 3 ay önce doktor alttan muayne etmişti ve gebeliğe engel teşkil edecek birşey bulunmadığını söylemişti akıntım olduğu için fitil vermişti.folik asit yazdı birde şuan onuda kullanmaya başladım.
Herhangi bir ilaç vs 1 yıl olmadan kullanmayınız demişti.
Kafama takılan birşey var arkadaşlar rahimden muayne ile net cevap alınırmı sıkıntı olunup olunmadına dair bi yıl öncede evlenmeden önce ultrasyonada girmiştim sıkıntı çıkmamıştı 3 ay öncede sorun olmadıgını söyledi doktor sizce yeterli olurmu başka doktora gitmelimiyim ?
Bu süreçte bana yol gösterebilcek tavsiyelerniizi bekliyorum sevgiler :)
Merhaba öncelikle umarım allah gönlüne göre verir, doktor alttan muayene ettiyse bir şey yoktur bence olsa görünüyor zaten,ultrasonda da temiz çıkmış..içini rahat tut derim
Canım çok teşekkür ederim saolasın bu süreç böylee heycanla soru işaretleriyle malum tereddütte oluyor insan elinde olmadan
haziranın 20 sinde belli olucak canım, bakalım inş temmuza hayırlısıyla kalmam:))) merakla bekliyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?