- 26 Şubat 2008
- 424
- 3
http://www.mayatupbebek.com/anket2008/ hiç belli olmaz şans bu sizde ankete katılın valla ben hem eşim adına hem kendi adımı yazdım bakarsın çıkar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar hasta sömürme olmaz yazık çok yazık iyice şaşırdılar artık
Lütfen arkadaşlar böyle merkezlere dikkat edin .Bu deterjan veya kozmetik satışı değil bu sağlık ve bizim duygularımızı sömürüyorlar anket de neymiş bu iş bilim işi
kk da Maya tüp bebek merkezinden çok memnun kalan arkadaşlar var,
ön yargılı olmadan ankete katılmak isteyenler araştırabilir,
iyi bir merkez olduğunu duymuştum,
haziran15 sana teşkr edrm herkesle paylaştığın için
bolşanslar diliyorum sana
Üzme tatlı canını
herkes senin gibi olmayabilir, başkası ile paylaşmayabilirdin
bak ben senden öğrendim
benim gibi birçok kişide öğrendi ve
Allah razı olsun diyordur
bu arada insanların umutlarını kırmaya hayallerini yıkmaya hiç hakkın yok.ben de olsaydım her kapıyı açmayı denerdim.:enbuyukkk:Bu kadar hasta sömürme olmaz yazık çok yazık iyice şaşırdılar artık
Lütfen arkadaşlar böyle merkezlere dikkat edin .Bu deterjan veya kozmetik satışı değil bu sağlık ve bizim duygularımızı sömürüyorlar anket de neymiş bu iş bilim işi
canım paylaşım için teşekkürler
bende fromu doldurdum kısmet çıkarsa bir defa da
bunu deneriz
haziran15 Cim Benim çocuğum Var Fakat Ablamin Yok.normal Yollardan Olmuyor.rahimde Rahatsizliklari Var.tedaviye Zaten Para Yetiremiyorlar.tüp Bebeğe Mi Yetiştirsinler.ben Onun Adina Yazilsam Olurmu Dersin?
hazirancım ben de istanbulda yaşıyor olsam hemen katılırdım canım.İyi ki bu topiği açmışsın ellerine sağlık.belki bu siteden bir arkadaşa çıkar belli mi olur.Küçük de olsa bir ümit işte.sıkma canını...bu reklam değil bence bir fırsat.teşekkürler ... a.s.
Paylaşım için tşkler canım. Ayşenur'un dediği gibi olumsuz bir yoruma bakıp da sen hiç canın sıkmahttp://www.mayatupbebek.com/anket2008/ hiç belli olmaz şans bu sizde ankete katılın valla ben hem eşim adına hem kendi adımı yazdım bakarsın çıkar.
bende senin sayende anketi doldurdum teşekkürler . bence yaptığın davranış çok güzeldi bizleride haberdar ettin herkesin şansı bol olsun.