Sanlıurfa///63

ya kimse yok ki burda urfa geliniyim urfayı çok merak ediyorum...:ecrin_bebek:

balıklı gölden başka gezecek yer yok ama insanları sıcak olduğundan dolayı yabancılık çekmessiniz:1hug:
urfaya gelen ağlar giden ağlar diye bi söz var kaydirigubbakcemile3 tanıdığım dışarıdan gelenler de bu sözü doğruluyor

yani eğer gelmek zorunda kalırsanız üzülmeyin
inanın dışarıdan anlatıldığı gibi değil yani genelde çok ilkel bi yer gibi görünse de öyle değil :))
yine de Allah iyi insanlarle karşılaştırsın her yerde.......

selammm kızlarr yeni katıldım aranıza urfalıyımm bendeee urfada yaşıyorumm
eşim tam bir çiğ köte ustasıdır :teytey: çok severiz bizde hem sadece çiğ köftemi içili köfte kebaplar lebeniii boranıı allahhh daha neler varrr :teytey:

bende urfa da oturuyrm buralı deilim ama seviyrm şehrimi.. tvlrde göründğü gibi deil orda çok ilkel gösteriyorlar görmeyende öyle sanıyor..kuzenlerim fln öyle düşünüyrdu takii bi kaç kez gelip gidene kadar.. güzel bi şehirrrrr

Güzel kokulu memleketimin güzel insanları,merhabalar,ben de Şanlıurfalıyım.

bendede selam herkese bende urfalı degilim ama çoook seviyorumm türkülerini sıra gecelerini yemeklerini bir numarakaydirigubbakcemile3

yaaa nerde şanlıurfalılar niye yazmıyonuz arkadaşlarrrrr bende bi hevesle yazdım tanışırım yazşırız diye kimseçikler yokkkk

selamm bende urfalıyım :teytey: ama 5 yaşındayken gelmişiz istanbula şimdi ise arada gidiyorum yemeklerine bayılıyorum yaaa.canım ciğer kebabı istedi olsada yesem :sm_cool:

slm nerde urfalılar yada urfada yaşayan arkadaşlar tayinimiz urfaya çıktııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…