Sanlıurfa///63

valla ben doğma büyüme urfalıyım gercekten cok güzel bi şehir tek çiğ köftemi ya künefesi lahmacunu

selamlar .urfalı olup urfada yasayan ve urfa hayranı olan ben sizleri görünce cok mutlu oldum.hepinize sevgiler.....

Merhabaaa :)
ben boluluyum ama 6 yıldır urfa'da yaşıyorum urfa güzel bir yer ben sevdim
urfaya ve urfalılara selamlarr a.s.

Benim eşimde Urfalı ee artık bende bi Urfalı sayılırım:))
Hepinize Selamlar...

sinyora bende sakaryada oturuyorum.ama 3 yıl urfada kaldık .akçakale ilçesinde ortanca kızım orda dünyaya geldi.biz urfayı çok seviyoruz.şimdi oralar değişmiştir ama ilk fırsatta gelip göreceğim tekrar oraları.....

Oh oh maşşallah Urfalı sayısı artıyor...
Ben bu hafta sonu nasipse kaynımın düğünü için Urfada yım:))
4 Ağs. tekrar işe başlıycam((
Neler tavsiye edersiniz kıslar, nerelere gitmeliyim? (Balıklıgöl haricinde, oraya gttim çünkü)

HARRANA git canım ben gittiğimden sonra çok değişmiş oralar tv de gördüm :teytey:

ee urfalılar nerelerdesiniz,valla biz buralarda yanıyoruz
urfa nasıl sıcaktır şimdi allah bilir
gerçi kayınvalidemlerle tel.de görüşüyorum
diyorum ne yapıyorsunuz sıcakta
cevabı:bütün gün hortum elimizde bahçe suluyoruz bahçeyle beraber kendilerini de serinletiyorlar yani

evet bencede burda pek urfalı yok benurfalı değilim ama 3 yıldır burda yaşıyorum alıştım artık oysa gelmeden önce bayağı korkmuştum gayet güzel bir şehir ve ucuz oldukça yaşam kolay yani insanları çok yardım sever seviyorum kimsenin içinde hinlik yok tek problem çalışıyorsanız dil sorunu nerdeyse taşrada oturan kadınların çoğu türkçe bilmiyor tabi belli bir yaş üstü öğrenmeye çalıştım ama olmadı kürtçe arapça zazaca hepsi birden öğrenilmiyo neyse tarzanca idare ediyoruz ama yöresel kıyafetler süper süslü sonra gezmek isteyenlere balıklıgöl dışında harran,şuayip peygamberin yaşadığına inanılan şuayip şehri,bazda mağraları,han el barur,soğmatar,göbekli tepe(beni çok etkiledi)atatürk barajı,eyüpnebi,bunlar şimdilik aklıma gelenler mutlaka gelirseniz görmeden gitmeyin

merhaba ben urfalı degilim ama iş sebebiyle urfada yasıyorum siverek te yokmu siverekli....? çig köftesi içli köftesi şahane künefe güzel ... ama bana yasakladılar 1 yıl oldu ne çig köfte ne içli köfte yemeyelii

slm kizlar ben gaziantepliyim ama esim urfali yani bende o tarafliyim kislar nizipten ben esimde urfadan almnyada yasiyorum 2 yildir burdan urfaya slm...

kızlar olcktı :) yanlış yazmışım edit yokkii
birecik ilçesinden olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…