Sanlıurfa///63

bekarınız yokmu yaaa :çok üzgünüm: bend eurfalıyım hemşolarım nerdesiniz opuyorumnanaktan

bekarınız yokmu yaaa :çok üzgünüm: bend eurfalıyım hemşolarım nerdesiniz opuyorumnanaktan

ya aşk olsun canım anlaşmak için ila bekar olmaklı lazımkii her zamn dinlerim görüşmek tnımak isterimm merkezdeyiz görüşelim canımm

ya aşk olsun canım anlaşmak için ila bekar olmaklı lazımkii her zamn dinlerim görüşmek tnımak isterimm merkezdeyiz görüşelim canımm

olur cnm neden olmasın dosta ihtiyacım var pek arkadaşım yok opuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsınız:)
size birşey sormak istiyorum.1 ay sonra falan arkadaşlarla urfaya gezi düzenlicez.
size sormak istediğim urfada balıklı göl haricinde gezilecek yerler neler.
ünlü bir lokantası varmıdır?ne yenir ne içiliir?:)
yardımcı olursanız sevinirm kızlar.

eyüp peygamberin makamına gdn eyüp nebiye gdn harrana gidin hz.şuaybın şehrine gdn aklıma gelenler bunlar

selamlar nerelerdesinz arada bura ayzında görelim urfadan olanalrı yahuu..sohbete geçelim yada neler yaparsnz urfada..

slmm kızlarr nasılsınız kimsecikler var mı hemşolarım gelin kaynaşalım konuşalım

hanımlar taze antap fıstığı almak istiyorum.
araştırırken netten aslında fıstığın urfada yetiştiğini ve daha uygun fiyatlı olduğunu öğrendim
fiyatı 8 lira civarıymış
fıstık üretip satan arkadaşlardan yardım bekliyorum
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…