- 13 Ağustos 2017
- 307
- 187
- 53
- 33
- Konu Sahibi married_woman
-
Aynen galiba eşit olması gerekiyormuş onda da yumurtlama dönemindeki gibi
Ne zaman yapmak gerekiyormuş canım?Aynen. Bi kac yabanci siteyi okudum da bi cok kisi ovu testinin beta hcg testinden daha once tespit ettigini savunuyor.
Bende 9 şubatta kan testi yaptırcagım bat 11 şubat inşallah hislerimiz dogru cıkar canımmBiz tüp bebek tedavisine başlayacağız ama bu ay başka geliyor bana inşallah yanılmam 2aşılamam çar böyle hissetmemiştim :/ 10 şubat sen ne zaman canım
Ne zaman yapmak gerekiyormuş canım?
Kendimizi dinlememeliyiz aslında ama her ay bende acaba demeden edemiyorum:))
Saplantı mı sen beni görsen:))ruh hastası oldum yahu:)))aklımda olmadığı bir dakika bile Yok .bu ay biraz ümitliyim iyi değerlendik ovulasyonu amaCok haklisin tatlim ama iste saplantili yasiyorum :)
Saplantı mı sen beni görsen:))ruh hastası oldum yahu:)))aklımda olmadığı bir dakika bile Yok .bu ay biraz ümitliyim iyi değerlendik ovulasyonu ama(
Canım herkesin bunyesi farklıdır bence sende belirti olan başkasında olmayabilir bu kadar katı birşey olduğunu düşünmüyorum ben açıkçasıKızlar ben akıntı takibi ısı takibi vs hepsini yapmış biri olarak söyleyeyim.onlara takılmayın her şeyi gözlemledim kendimde onlar belirti olsaydı benim her ay hamile kalmam lazımdı
İltihap falan değil seni kuzum gebelik öncesi akıntı oluyormuş ama bende de var bugün akıntı kremsi su gibiBeyaz akıntı nedir anlamadım ya yok mu kızlar bir fikriniz
Ay iltihap falan diye korkuyorum valla kuzum başka birşey yok zaten sadece öyle saçma bir akıntı. Ama genelde su gibi akıntısı olanlar hamile haberi aldılar etrafımda yani senin gibi olanlar.İltihap falan değil seni kuzum gebelik öncesi akıntı oluyormuş ama bende de var bugün akıntı kremsi su gibi
Bir kerede soğan suyu içmiştim o zaman olmuştu bilemedim somumuz hayr olsun inşallahAy iltihap falan diye korkuyorum valla kuzum başka birşey yok zaten sadece öyle saçma bir akıntı. Ama genelde su gibi akıntısı olanlar hamile haberi aldılar etrafımda yani senin gibi olanlar.
Bu arada akıntı şekli ve rengi kesinlikle bir belirtiymiş doktor arkadaşıma sormuştum ama sadece çeşidi farklı su gibi olması gerektiğini söylemişti
Yaşadığımız sürece umutlar ve hayaller bitmez :)Bende geçen ay içmiştim ama yanlış içmişim galiba
Ben ne zaman akıntıya dikkat etsem kesildi akıntım o yüzden şu anda amannn hamileysem ne güzel değilsem olurum elbet diyorum
Ama umutlu olduğum arkadaşlarım var bu topicte
Dengemiz şaştı yaBeyaz akıntı nedir anlamadım ya yok mu kızlar bir fikriniz
Evet ya artık kafayı yemekten korkuyorumDengemiz şaştı ya
Benim bat bugundu halen adet olmadım. Ama belim ve Karnım ağrıyor. Adet oldum olacağım gibi, göğüslerim şişti. Kremsi bi akıntı var. Hatta bugün koşa koşa wc ye gittim. Kesin bu sefer adet oldum dedim. Yine de olmadı. Dün test negatif çıkmıştıEvet ya artık kafayı yemekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?