- Konu Sahibi married_woman
-
bir hafta bekliycem olmszsam test yaparımBence bugün olmazsan test yaparsın canım biraz bekle
Hos geldinn :) bir 10 şubat daha :)))Kızlar merhaba hoş sohbetinize bende katılmak istedimbat 10subat benimde ama bende çok feci gaz sıkıntısı ve kasık,ayak agrısı var hepsinin psikolojik olduğu aylar da oldu ama gene Umut ediyorum napimUmarım rabbim hepimize nasip eder
Bencede mantıklı inşallah isteyen herkes hamile kalır:)bir hafta bekliycem olmszsam test yaparım
o zaman bekle bakalım kuzum ay inşallah hamilesindir
İnşallah kuzu hoşgeldin aramıza inşallah güzel haberlerini alırız buradan :)Kızlar merhaba hoş sohbetinize bende katılmak istedimbat 10subat benimde ama bende çok feci gaz sıkıntısı ve kasık,ayak agrısı var hepsinin psikolojik olduğu aylar da oldu ama gene Umut ediyorum napimUmarım rabbim hepimize nasip eder
Hoşgeldin canımm inşallah güzel güzel haberler alırız hepimiz :)Merhaba kızlar ben de geldim ama benim bat 20 Şubat daha cok var. Önce sizin güzel haberlerinizi duyup sonra da ben veririm inşallah müjdeyi :)
Beyaz akıntı nedir anlamadım ya yok mu kızlar bir fikrinizBenim de sarı akıntı var. Adet olmadım. Göğüslerim şişti
Yumurtan yeni çatlamiş olabilir mi acabaBeyaz akıntı nedir anlamadım ya yok mu kızlar bir fikriniz
Yok canım ovu testim cumartesi pozitifti bu zamana kalmaz benceYumurtan yeni çatlamiş olabilir mi acaba
Beyaz akıntı nedir anlamadım ya yok mu kızlar bir fikriniz
Bu beyaz akıntı mı? Ay bilemedim şimdi ya
Hemen ümitsizlik yok daha var dur bakalım kuzum ara ara gelir gider belirtiler :)Kizlar benim suan hic bi belirtim kalmadi
Umitsizlige kapildim. Tutmadi heralde
Hemen ümitsizlik yok daha var dur bakalım kuzum ara ara gelir gider belirtiler :)
Aynen galiba eşit olması gerekiyormuş onda da yumurtlama dönemindeki gibiBi kac gun sonra ovulasyon testine baslicam o sekilde anlayan cok varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?