- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
- Konu Sahibi married_woman
-
Bnmde 8 şubat bat
Bnde snn gibiyim zaman geçmek bilmiyo çok heyecanlıyım
Aynı be yaaaaaEvet akrepmiş
Sende ne var ne yok?
Canm bnde de hafif vardı şimdi bulantı batmalar hafif hafif ağrılar sırt ağrısı bi de akıntım var bugünBende kasik agrisi var hep. Sende de oluyor mu ? Adet olucam sanki gibi.
Benim bi arkadaşım göbek deliği ağrısından anladı hamile olduğunuAynı be yaaaaa
Canım bnm mide bulantım başladı akşam göbek deliğimin çevresinde ve kasıklarda batmalar hafif ağrılar var sırtım da ağrıyo. Psikolojik de olabilir bilemiyorum
Akrepler çoğalsın o zamannnBende bir akrep burcuyum:))))))
Canm bnde de hafif vardı şimdi bulantı batmalar hafif hafif ağrılar sırt ağrısı bi de akıntım var bugün
Yaa gerçekten mi musmutlu oldum şuanBenim bi arkadaşım göbek deliği ağrısından anladı hamile olduğunu
Hadi inşallahhhhhhh
Bnm göğüslerde bi belirti yok. İnş cnm çokta ümitlenmek istemiyorumAyyy hadi o zmn vardir bebisin. Benim ovulasyondan beri gogus uclarim hep dimdik sutyen bile giyemiyorum. Simdi tum belirtileride buna yoruyoruz. Insallah husran olmaz
Aynen ilk belirtim oydu diyorYaa gerçekten mi musmutlu oldum şuan
Ayyyyyy ümitleniyim miAynen ilk belirtim oydu diyorbebişşş geliyoooor
İnşallah kuzumHamis haberlerini alalim da bize de umit olsun .. hadi kizlar verin su guzel haberleriiiii
Sen yine de çok ümitlenme canım ama bence hamile olabilirsinAyyyyyy ümitleniyim mi
Bence bugün olmazsan test yaparsın canım biraz bekleArkadaslar bat bugün dün test yaptım. Henüz gelen yok. Acaba var mı ya deli gibi oldum artık.
Sen yine de çok ümitlenme canım ama bence hamile olabilirsin
Sen kendi bedenini daha iyi tanırsın canım benim her ay böyle göbek deliği bölgene batmalar oluyor mu?Bencede ümitlenmeyim. Geçen ay çok ümitlenmiştim regl olunca çok üzülmüştüm
Sen kendi bedenini daha iyi tanırsın canım benim her ay böyle göbek deliği bölgene batmalar oluyor mu?
o zaman bekle bakalım kuzum ay inşallah hamilesindirYok canım ilk kez bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?