Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bidaha yapsana test
genelde bekleyince çıkan testler pozitif oluyor ama
Canım benim başıma neler geldi bu konuda 10uncu ayda test yapmıştım iki farklı markayla hemen pozitif olmuştu evlilik yıldönümüzde o aydı heyecanla tam o gün gittik test yaptırdık ama negatifti çok üzülmüştüm :( o yüzden inanamıyorum net bi şekilde çizgi çıkmadan

kuzum demekki vardı bir nedeni kalbi durmasına
Rabbim bilir neydi sebep
inan en umutsuz anında geliverir
yeterki umudunu kesme yeterki isyan etme
Tez vakitte meleklerimize kavusuruz inşallah
Canım benim bir tanıdığım vardı bu şekilde oldu hatta az daha dursa annede ölecekmiş dediler 2-3 ay sonra tekrar hamile kaldı ve şimdi bir oğlu var yine bir kere yaşamışsın neden bir daha olmasın ki ben 2aşılama yaptırdım olmadı belki hiç olmayacak ama sen 1kere olmuşu yine olur

Canım benim bir tanıdığım vardı bu şekilde oldu hatta az daha dursa annede ölecekmiş dediler 2-3 ay sonra tekrar hamile kaldı ve şimdi bir oğlu var yine bir kere yaşamışsın neden bir daha olmasın ki ben 2aşılama yaptırdım olmadı belki hiç olmayacak ama sen 1kere olmuşu yine olur

umudunu kesme en beklemediğin anda geliverir

Tatlım neden öyle bi his var yaşadığımız sürece bir umut vardır :dua:
.
Dertlendim isteee..Allahin dediği olur elbette.Imtihan işte.Yaşıyoruz biseyler..
.
Benim de öyle oldu.Oleli cok olmuş icimde.Az daha kalsa zehirlermis ama hiç bozulmamış yavrum.İnşallah dediğin gibi olur ve hepimiz hamis kalırız hayırlısıyla..

Back