- Konu Sahibi married_woman
-
Senin aynı gün değil miydi reglimiz ayın 9 veya 10 u???Benm reglime 3 gün kaldı. Belkide 3 güne bile kalmaz. Benimde kasıklarım çok ağrıyo
Yok canım benim 8 şubatSenin aynı gün değil miydi reglimiz ayın 9 veya 10 u???
Az kalmış senin inşallah Kırmızıları görmezsin kardeşYok canım benim 8 şubat
Az kalmış senin inşallah Kırmızıları görmezsin kardeş:)
Gerçi benim yıldızım çok düşük çabuk göz alırım o da bende ağırlık yapardı belki ondandır hiç gebeliğe yoramıyorum nedenseYok canım benim 8 şubat
Gerçi benim yıldızım çok düşük çabuk göz alırım o da bende ağırlık yapardı belki ondandır hiç gebeliğe yoramıyorum nedense((
Az kalmış senin inşallah Kırmızıları görmezsin kardeş:)
Bende bekliyorum 8 inde adet olucam heralde.
Heyyyyyy senlede Bat günümüz aynıİnş adet olmazsın.
Valla icimde hic o his kalmadi canim. Dun bi agrim vardi ben her ay adetten once birebir o aciyi yasarim. Zaten onceden yaptigim testlerde bile silik cizgi hayalet cizgi cikmadi. Yani bende adet gelsinde yeni aya hazirlaniyim bari diye bakiyorum. Bide tatile cikiyoruz belki bebisi dusunmem oyle olur diye dusunuyorum. O yuzden biran once adet oliyim diye bekliyorum.
Benimde mide bulantım başladı sanırım adet olacağım içtiğim su bile kokuyor herzaman ki gibi :/ 4 günüm kaldı
Haha bende kendimi öyle hissediyorum valla ama midem bulanınca bence bende adet olacağım gibiKızzzzzz öyle deme ben hep seni hamile olarak düşünüyorum yaaa
Kızlar merhaba dün cok geç geldim eve yazamadım. Dün miratec mi ne o markadan erken gebelik yaptım tek çizgi cıktı daha 5 gün vardı dun. Arkadaşım senin tipin hamile tipi dedi diye yaptım yoksa hamile oldugumu düşünmüyorum bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?